9 makeup-tips, du ville ønske, du havde fået noget før
SPONSORERET indhold

9 makeup-tips, du ville ønske, du havde fået noget før

Der skal ikke ret meget til for at gøre en stor forskel. Vi har taget noter fra branchens ypperste makeupartister, og samlet de 9 tips til din makeuprutine.

Af: Julie Kraase Brandt Foto: All Over Press
05. dec. 2016 | Mode | ALT for damerne

1. Smoky Eye Kajal Pencil Noir, Bobbi Brown, 199 kr.

– Lad altid din eyeliner gå hele vejen fra den inderste øjenkrog til den yderste – det åbner øjet, siger den amerikanske makeupartist og grundlægger af mærket af samme navn, Bobbi Brown.

2. Hydra Beauty Essence Mist, Chanel, 439 kr.

– Brug en fugtspray over ansigtet, når huden føles tør og stram, eller som 'finish' oven på din foundation. Det giver fugt og den helt rigtige shine til huden, siger Trine Skjøth, der blandt andet har været makeupartist for Chanel.

3. Quick Liner For Lips, Clinique, 159 kr.

– Skab smukke matte læber ved at bruge en læbeblyant langs læbekanten og på selve læben som underlag for læbestiften – det giver en mere intens, dyb farve, siger Jenna Menard, Global Color Artist for Clinique.

4. Rouge Dior Baume 568 Rose Rose, Dior, 269 kr.

– Brug også din læbestift som en cremet blush ved at duppe lidt forsigtigt på kinderne, siger Sine Ginsborg, der har vundet priser for hendes arbejde som hår- og makeupartist.

5. Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow 5-Color Palette Fiery Saphron, Estée Lauder, 439 kr.

– Fugt din makeuppensel med vand, før du bruger den til din pudderøjenskygge. Det intensiverer farven og forlænger holdbarheden i op til to timer.

6. True Match Foundation, L'Oréal Paris, 149 kr.

– Da din hud ændrer farve flere gange i løbet af året, er det en god ide at købe din yndlingsfoundation i to nuancer. På den måde kan du mikse dem året rundt og altid have den rette farve, siger den danske makeupartist Anne Staunsager, der blandt andre arbejdet for L'Oréal Paris.

7. Complete Comfort Cream, MAC, 299 kr.

– For at få en sund og glødende hud er det vigtigt altid at starte med at gennemfugte huden med masser af fugtighedscreme, siger Senior Artist for MAC, Carolina Pettersson.

8. Lip Balm, Tromborg, 149 kr.

– Få din hud til at se endnu mere sund og lækker ud ved at duppe lidt af din læbepomade på kindben og oven på din øjenskygge, siger grundlægger af det danske skønhedsmærke, Tromborg, Marianne Tromborg.

9. L'Absolu Rouge Agate Sheer, 188, Lancôme, 259 kr.

– Læg din læbestift på midten af munden og ton den ud mod mundvigende med en pensel eller finger for et naturligt look, siger makeupartist for Lancôme Henrik Steen.

LÆS OGSÅ: Moderedaktionens favoritter: 20 varme vinterjakker

LÆS OGSÅ: 12 ting du skal vide, hvis du er begyndt at finde grå hår

LÆS OGSÅ: Se, hvilken frisure der passer bedst til din ansigtsform