Anna Reinholdt
SPONSORERET indhold

"Jeg har skiftet virkelig meget stil igennem årene"

Holistisk terapeut og influencer Anna Reinholdt er ikke låst fast i én bestemt stil, men klæder sig i mærker, kvaliteter og farver, som skaber ro og gør hende tilpas i hverdagen. Tag et kig i hendes klædeskab, der er særligt rigt på uld, bløde striktrøjer, smykker med historier og langtidsholdbare yndlingsitems.

Af:: Caroline Sjørup Foto: Pernille Ringsing
10. maj. 2022 | Mode | ALT for damerne

Stil

"Jeg har skiftet virkelig meget stil igennem årene. De seneste par år har jeg helt klart prioriteret behageligt og blødt tøj, som omfavner kroppen og føles let og overskueligt. I mange år har jeg elsket at klæde mig festligt og i en masse dejlige, friske farver, men nu er garderoben nærmest kun hvid og beige.

Stilmæssigt er jeg gået fra at være meget poppet til pludseligt at blive mere tomboy og praktisk, til nu at være mere rolig og hyggelig i tøjet. Jeg kan egentlig ret godt lide, at jeg ikke er så fastlåst i en stil, men at jeg tager det på, som jeg føler mig godt tilpas i. Jeg vil sige, at min stil afspejler, hvor jeg er i mit livet – altid i bevægelse og udvikling."

LÆS OGSÅ: "Du udstråler det, hvis du ikke er komfortabel i dit tøj"

Inspiration

"Jeg bruger ikke tid på at kigge på tøj online eller holde øje med de nyeste tendenser. Jeg bliver mest inspireret af folk omkring mig, og når jeg ser noget på nogen, som jeg synes er flot, vil jeg til hver en tid stoppe personen og komplimentere det item og spørge, hvor det er fra. Sidst jeg blev inspireret, så jeg min kollega i en stram mørkebrun uldtrøje fra Arket og købte den med det samme online.

Jeg har levet i den lige siden! Jeg er forholdsvis intuitiv, når det kommer til shopping, men jeg prøver altid at vægte kvalitet frem for kvantitet. Jeg elsker at købe items, som jeg ved vil holde i mange år."

AnnaReinholdt_06.jpg
Bukser i vegansk læder fra MbyM og bluse fra Asos.

Favoritdesigner

"Proem Parades laver de smukkeste strik, og jeg har levet i Edith-striktrøjerne, som jeg har både i beige og i mærkeblå, siden jeg fik dem i fødselsdagsgave. Aiayu er mit go to, når det gælder behageligt tøj, og jeg elsker deres bukser, skjorter, bløde strik og lette sommerkjoler. Skall er skønhed. Jeg elsker min hvide, bløde, næsten sky-agtige kjole derfra.

Six Aimes laver de blødeste og fineste strik, og de har meget tidløse designs, som nok er noget, der går igen i de brands, som jeg elsker mest. AF Agger er bare sejt. Jeg ejer en trenchcoat derfra, som jeg drønelsker. Det har næsten været lidt farligt at få øjnene op for AF Agger, fordi nu vil jeg gerne eje det hele …"

AnnaReinholdt_07.jpg
Frakke fra AF Agger og tasker fra Gucci, som Anna har arvet fra sin mor.

Hverdag

"Lag på lag af blødt strik og kashmir, uldsokker, sutsko, en masse smykker, flot makeup og løst hår. Jeg arbejder som holistisk terapeut, og det er vigtigt for mig at have tøj på, som jeg kan sidde i skrædderstilling, bevæge mig frit i og vigtigst af alt være varm og komfortabel i. Det, jeg elsker ved f.eks. Aiayu, er, at jeg føler mig smuk, selv i deres nattøj. Det er totalt win for mig at kunne have noget rart, men smukt på. Jeg bliver fyldt op af skønhed."

AnnaReinholdt_02.jpg
Striktrøjer fra Proem Parades, Aiayu og Six Ames.

Fest

"Jeg elsker at dyrke min femininitet, når jeg skal ud, så til fest sætter jeg mit hår, lægger en flot makeup og hopper f.eks. i nogle farvede straight fit-læderbukser, en stram top og høje sko. Jeg går klart efter et mere sexet look, når jeg skal ud og danse. Det er det, jeg føler mig mest komfortabel i."

Garderobe-gengangere

"Jeg elsker striktrøjer og har virkelig prøvet at kontrollere mig det seneste år. Lige nu føler jeg, at jeg har en virkelig dejlig samling, hvor alle bliver brugt og elsket. Det er vigtigt for mig."

LÆS OGSÅ: Liv Worm Colley: "Vær kritisk, når det gælder tendenser"

Jeans

"Jeg har et par jeans fra amerikanske Rudy Jude, som jeg bruger flere gange om ugen. De er baggy, loose fit og rigtige arbejdsbukser, som kostede alt for meget med told, men jeg knuselsker dem. Mine nye jeans fra Cos har den perfekte pasform og med lange ben, som folder ned over mine sneakers. Jeg elsker egentlig jeans, men jeg er meget picky, derfor har jeg heller ikke så mange af dem."

AnnaReinholdt_04.jpg
Jeans fra Cos, Levi’s, Six Ames og Rudy Jude.

Sko

"Til hverdag går jeg enten i mine meget slidte Nike-sneakers eller mine brune Blundstone-støvler. Om sommeren går jeg kun i mine elskede Birkenstock, som holder tre-fire år, inden jeg udskifter dem med præcis samme model og farve. Til fest har jeg et par sorte, høje sandaler fra Zara, som har virkelig mange år på sig. De fungerer stadig, og jeg elsker deres tidløse design."

AnnaReinholdt_03.jpg
Crocs, sneakers fra Nike, støvler fra H&M og høje sandaler fra Zara, som Anna har brugt i flere sæsoner.

Smykker

"Da jeg var i lære som guldsmed, lavede jeg en guldring til mig selv med sten, som min kæreste gav mig i gave. Jeg elsker den ring. Den er et symbol fra en vigtig tid og minder mig om at have modet til at gå efter det, jeg drømmer om. Da jeg fik min søn, Bobby, fik jeg smeltet en gammel ring om hos Maria Sørensen.

Den nye er organisk med en rå overflade, én stor diamant og seks små diamanter fra min mors gamle ring, og hans navn og fødselsdato er graveret indeni. Desuden går jeg hver dag med de smykker, jeg har arvet fra min mor og mormor, og som jeg altid har været fascineret af."

AnnaReinholdt_05.jpg
Ring til venstre fra Maria Sørensen, lille ring fra Maanesten, perlekæde fra Maria Sørensen og andre smykker fra Pilgrim. Ringen med diamanter har Anna selv lavet, da hun var i lære som guldsmed.

Undetøj

"Jeg har i flere år virkelig elsket det australske mærke Hara The Label. Det er naturfarvet undertøj, som bare er helt vildt behageligt og smukt. Deres mission er at gøre op med fast fashion og lave undertøj, som både er godt for dig og din krop, men også planeten."

Shoppingstrategi

"Jeg er nok mest en impulsshopper. Men når det er sagt, så shopper jeg ikke særligt meget. Jeg er også heldig, fordi jeg i forbindelse med mit arbejde som influencer har nogle helt fantastiske samarbejder med brands, som jeg elsker. Så når jeg shopper, er det ofte meget specifikke items, som jeg mangler. Undertøj, lækre tynde uldsokker eller en frisk, hvid T-shirt."

AnnaReinholdt_09.jpg
Anna i yndlingskjolen fra Skall Studio.

En rejse værd

"Jeg elsker smukke skjorter, og jeg har en, som jeg købte på en tur til Mexico i 2017, der mest bliver brugt på ferier nu, fordi den er slidt, men åhh hvor jeg elsker den. Jeg elsker generelt at shoppe, når jeg er ude at rejse. Om det er et tørklæde, en skjorte, en sæbe, et krus eller noget andet, som helt autentisk giver mig en stemning af det land, jeg har været i, så er jeg hurtigt solgt. Jeg elsker markeder og kunne bruge alle mine penge på krydderier, perlearmbånd, røgelsespinde eller en sød notesbog."

LÆS OGSÅ: "Jeg prøver at lade være med at impulsshoppe"

Største samling

"Uld. Jeg har uld til alle lag! Uldundertøj, uldsokker, uldtrøjer – tykke og tynde. Huer, halsedisser og jakker. Uld er altid, godt og jeg bruger det året rundt."

AnnaReinholdt_08.jpg
Kjoler Zara og Blanche.

Mere af

"Jeg mangler ikke rigtigt noget og tror også på less is more i min garderobe. Men det, som jeg er lidt på udkig efter, er flot undertøj. Jeg gad godt have en virkelig smuk undertøjsgarderobe. Det føles også ret luksuriøst at prioritere penge på flot undertøj, og så er det en måde at komme mere i kontakt med min feminine side, som jeg elsker at dyrke i den meget maskuline verden, vi lever i."

Seneste køb

"Jeg har lige købt nogle virkelig smukke nye læderbukser fra Saks Potts, som jeg glæder mig til at hoppe i på date night med min kæreste. De er så flotte!"

AnnaReinholdt_01.jpg
”Halskæden har jeg fået lavet hos Palm Petit med aftryk af min søns håndflade og min kærestes fingeraftryk. Det er det fineste koncept, og jeg har den på hver eneste dag. Sådan et fint minde at have foreviget”. Bluse fra Kerne.Milk og bukser fra Saks Potts.

Aldrig uden

"Jeg håber aldrig, at jeg skiller mig af med mine strik, gode jeans eller AF Agger-frakke. Men jeg kan faktisk ret godt lide at skille mig af med mine ting, fordi det giver mig ro i sjælen ikke at have så meget derhjemme."

Klar på 5 minutter

Jeans, tynd og stram, langærmet uldtrøje, en højhalset strik og min smukke trenchcoat. Det er mit go to-outfit. Nemt, simpelt og rart. Ellers er det nogle bløde Aiayu-bukser, en masse uld og nogle støvler.

God stil

Vær dig selv! Autenticitet ser så drønlækkert ud!

AnnaReinholdt_10.jpg
Produkter fra Mild, Purely, Karmameju og æteriske olier fra Naturlig.

Anbefalet til dig