Dea Kudibal fejrer 15 år med feminine prints og flotte silhuetter
Dea Kudibals 15 års jubilæum byder på et poetisk univers – heriblandt kimonoen med det maleriske udtryk

Dea Kudibal fejrer 15 år med feminine prints og flotte silhuetter

Den danske designer Dea Kudibal har nu i 15 år lagt navn til mærket, der iklæder kvinder mønstre, silke og smukke silhuetter – og i anledning af det flotte jubilæum lanceres der et unikt og håndmalet akvareldesign, som på fornemmeste vis afspejler mærkets farverige univers.

Solen begynder så småt at vise sig, temperaturen stiger støt, og før vi får set os om, står kirsebærtræerne i fuldt flor. Det er med andre ord ved at blive forår igen, og det sender straks tankerne i retning af florlette kjoler og nederdele med bare ben. Vi er netop gået på sommertid, og det er en god indikator for at finde forårs- og sommergarderoben frem og få den opgraderet til den kommende sæson.

Og sommerhalvåret er lig med blomster, farver og varmere himmelstrøg, hvilket alt sammen indkapsler brandet Dea Kudibal. Det danske tøjmærke blev grundlagt tilbage i 2003, hvor en kollektion af eksklusive tørklæder og sjaler blev startskuddet til den succesfulde designvirksomhed. Fem år senere så den første tøjkollektion dagens lys, og den slog tonen an for, hvad der skulle blive mærkets DNA – omdrejningspunktet har altid været feminine mønstre, en leg med farver og en stærk inspiration hentet fra eksotiske destinationer verden over. Kvaliteten er i højsædet, og siden den første tøjkollektion kom til verden, er det luksuriøse silke stretch blevet til mærkets signaturmateriale. Det er den absolut bedste silkekvalitet, der i dag kendetegner Dea Kudibals designs.

Her femten år efter den spæde begyndelse er der meget at fejre. I anledning af jubilæet og i forbindelse med den nye Flash Summer 2019-kollektion bliver der derfor lanceret et helt særligt håndmalet akvareldesign, som vækker foråret til live – dette ses blandt andet på kollektionens kimono. Det smukke print byder på et væld af blomster, som bevæger sig i en farveskala fra svag rosa til både sart mint og gullige nuancer.

kimono-med-håndmalet-akvarel.jpg

Kimono med håndmalet akvareldesign

De elegante farver og det botaniske udtryk er gennemgående temaer i hele Flash Summer 2019-kollektionen, som har fået navnet Moments in Marrakech. Den er skabt til rejselystne kvinder, og den tager dig med til både de farverige gader i den marokkanske storby og til den tropiske oase i Majorelles have – også kendt som hjemsted for den anerkendte modeskaber Yves Saint Laurent. Både kimonoen og kollektionens øvrige styles gør det dermed muligt at få opdateret din garderobe med levende farvekombinationer og unikke prints. Når sommeren gør sit indtog, kan du iklæde dig kimonoen som en sommerkjole til festlige begivenheder, men du kan samtidig bringe lidt kulør ind i hverdagen og sammensætte den med et par jeans. Dette gør sig desuden gældende for samtlige items i den skønne sommerkollektion. De lækre silkedesigns kan bruges i utallige sammenhænge året rundt. Kollektionen frister med alt fra fine sæt til blomstrede kjoler, som blot venter på at rykke ind i din garderobe.

Nedenfor har vi håndplukket et udvalg af vores sommerfavoritter fra Dea Kudibals poetiske univers – heriblandt kimonoen med det maleriske udtryk.

Se billederne nedenfor og shop kollektionen her: Dea Kudibal Flash summer kollektion