Emily Weiss

Foto: Joel Barhamand Skaberen af Glossier, Emily Weiss.

Glossier kommer til Danmark! Her er 4 produkter, du skal prøve

I 2014 lancerede Emily Weiss Glossier i USA, og skabte de skønhedsprodukter hun manglede på toilethylden. Nu er det endelig Danmarks tur.

Hun har fået lov til at snage i nogle af de største modellers, skuespillerinders og makeupartisters badeværelsesskabe og står bag en af tidens mest populære beautyblogs, Into The Gloss. Og så har hun testet (næsten) alle skønhedsprodukter, der er at finde.

LÆS OGSÅ: Mette Skjærbæk har fundet "appelsinhudens fjende nummer et"

Netop de mange afprøvede produkter blev også grunden til, at hun startede Glossier – skønhedsmærket, hvis slogan ”Skin first. Makeup second” lægger fokus på din naturlige skønhed og forsøger at inkludere alle med kampagner, der emmer af diversitet og mangfoldighed.

Med en farveskala, der giver os lyst til slik, og fantastisk markedsføring har den 33-årige amerikanske kvinde formået at skabe så stor en hype omkring sine relativt simple produkter, at vi sjældent har set mage.

Hidtil har det krævet en tur til USA, hvis der skulle en ny ’Milky Jelly Cleanser’ tilbage på toilethylden eller en ny ’Boy Brow’ til makeuprutinen, men nu er der endelig godt nyt – den 9. august åbner Glossier nemlig op for fragt til det danske land. Og i den anledning har vi samlet 4 Glossier-fans, og bedt dem anbefale deres favoritprodukt, så du har et sted at starte.

Vi advarer dig – det kan blive svært at begrænse sig, og selvom priserne er lave, så kan det ende som en semidyr fornøjelse.

Den fedeste, mest blødgørende balm, der virker som en slags maske på læberne,” siger Emily Weiss om sin læbepomade, der går under navnet ’Balm Dot Com’.

Denne highlighter fungerer både som øjenskygge og highlighter, og jeg har den altid med mig. Den er et af de produkter, der altid kan bruges til at friske min makeup op. Min yndlingsfarve er Quartz,” siger Cecilie Haugaard om ’Haloscope’-highlighteren.

”Glød som en verdensmester! Jeg er vild med Cloudpaint, fordi den smelter ind I huden og giver glød, som havde man lige løbet en tur på minimum fem kilometer. Den skal duppes på huden og ikke smøres på for at og undgå fartstriber og give det mest naturlige look. Favoritfarven er den fersken-farvede Beam, god til sommerfregnet hud,” siger Marie Lodberg om ’Cloudpaint’-blushen.

”Denne bryngel sætter mine bryn pænt og har en lille børste, der gør det virkelig nemt at komme igennem alle hårene. Den naturlige farve giver mine bryn lige det udtryk, jeg går efter, og er nem at arbejde med,” siger Vincent Beier om ’Boy Brow’-bryngeléen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hud, Hudpleje, Makeup og Shopping