Guldknap 2024
SPONSORERET indhold

Guldknap-prisen 2024: Her er de nominerede brands

Hvert år hylder ALT for damerne stærke, danske modebrands med Guldknappen. Igen i år har vi brug for din hjælp til at afgøre, hvem Guldknappen skal gå til. Læs her, hvem de nominerede er, og stem på din favorit. Gør du det, deltager du samtidig i lodtrækningen om 3 gavekort à 2.000 kr. til Boozt.com.

Af: Redaktionen Foto: PR
29. maj. 2024 | Mode | ALT for damerne

I år er de nominerede til ALT for damernes Guldknap-pris Proem Parades, Mr. Larkin og SalonSalon.

Du afgiver din stemme længere nede i artiklen.

Hvorfor er de nomineret?

proem parades.jpg
Proem Parades. Foto: PR.

Proem Parades

Proem Parades er nomineret for deres underspillede og klassiske designs, som skabes med omtanke for miljøet. De arbejder med overskudsmaterialer, sætter det gode håndarbejde i fokus, og nogle styles er kun mulige at bestille som pre-order. Proem Parades designer tøj, som man aldrig bliver træt af at have i sin garderobe.

mr larkin.jpg
Mr. Larkin. Foto: PR.

Mr. Larkin

Mr. Larkin er nomineret for deres smukke og feminine designs, som bliver lavet i begrænsede mængder, med fokus på at mindske miljøpåvirkningen og med lang levetid for øje. Udtrykket er legende, farverne er forfriskende, og Mr. Larkins silhuetter klæder alle kroppe.

salonsalon.jpg
SalonSalon. Foto: PR.

SalonSalon

SalonSalon er nomineret for deres enkle, tidløse og ”langsomme” tilgang til mode. De arbejder med deadstockmetervarer, som de omhyggeligt udvælger, og deraf skaber de hverdagsfavoritter i begrænset antal og på bestilling. SalonSalons designs er vaskeægte garderobeklassikere – og ventetiden værd.

Anbefalet til dig