Hanne Graumann

Foto: Privat & PR Skønhed ifølge Hanne Graumann.

"Det lille ritual gør, at jeg føler mig klædt på til dagen"

Designer Hanne Graumann føler sig smukkest, når hun lige har praktiseret kundaliniyoga. Hun behandler stresset hud med søvn og meditation, og den daglige ansigtspleje betragter hun som kærlighedsgerning, som hun en gang om måneden supplerer med en japansk lifting-behandling.

Min morgenrutine består af... et glas lunkent vand med saft fra en halv citron og en spiseske med MK-olie på fastende mave. Jeg føler, at min hud bliver blødgjort både indefra og udefra. Det har været min morgenrutine de sidste 20 år.

At pleje min hud betyder for mig... at gøre noget kærligt for mig selv. Jeg går til japansk lifting en gang om måneden. Det afspænder ansigtets muskler og giver ro i hele kroppen. Derudover bruger jeg flittigt gua sha-sten til ansigt og krop derhjemme. Om vinteren tørbørster jeg min krop og bruger efterfølgende Soft Obsession Body Oil fra Amazing Space. Det giver den blødeste hud!

Min makeuprutine... er meget naturlig. For nylig fik jeg en Concealer Duo fra Miild af mine piger, som er rigtig god til at dække røde pletter og misfarvninger. Udover den består min rutine af mineralpudder, farve på brynene og lidt på øjnene. Det lille ritual gør, at jeg føler mig klædt på til dagen.

Jeg plejer mit hår med... Gun-Britt’s produkter. Det er mine absolutte favoritter. Jeg kan særligt anbefale Shampoo Volumizing og Styling Spray Soft.

Læs også: "Jeg er lækker uden på nogen måde at se kunstig eller konstrueret ud"

Den bedste duft for mig er... Sunday Cologne fra Byredo. Jeg elsker, at den er unisex i sin duft og passer til alt, hvad jeg klæder mig i.

Hvis min hud ikke arter sig... så er det bedste, jeg kan gøre at få søvn, ro og at meditere. Det nedsætter stresshormonerne og får huden i balance igen.

Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et skønhedsråd, ville det være... et enkelt citat fra Piet Hein: ”Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det.”

Nutidens skønhedsideal... handler hverken om alder, vægt eller udseende. Den handler derimod om livslang selvudvikling. Og om at du er smukkest, når du har lært at elske dig selv.

Jeg føler mig smukkest, når... jeg lige har været til kundaliniyoga. Det giver mig en følelse af velvære, høj energi og en god udstråling.

Læs også: "Den dækker rødme og er ikke makeuppet"

Hanne Graumanns favoritter: 

Vintners.jpg

Blødgørende serum til natten

Det dufter fantastisk! Jeg bruger serummet sammen med gua sha-stenen til ansigtet. Det arbejder sig ind i huden og blødgør den i løbet af natten. Active Botanical Serum, Vintner’s Daughter, 1.495 kr.

I-love-beauty.jpg

Lille sten med stor effekt

Min gua sha-sten fra I Love Beauty bruger jeg hver eneste dag. Den sætter blodcirkulationen i gang i ansigt og krop. Husk altid olie, når du bruger stenen. Gua Sha, I Love Beauty, 350 kr.

serum.jpg

Fugtbooster før dag-creme

Jeg er vild med dette serum, fordi det er ekstremt fugtgivende. Jeg bruger det under min dagcreme. Hydra-Global Serum Anti-aging Hydration Booster, Sisley, 1.740 kr.

mason_pearson.jpg

Uundværlig børste

Min Mason Pearson-hårbørste er uundværlig. Den giver en nænsom massage til hovedbunden og blankt, flot hår. BN1 Hairbrush, Mason Pearson, 1.295 kr.

oil-blotting-papers.jpg

Hverdagsfavorit

Oil-Control Blotting Paper, Shiseido, 200 kr.

gun-britt.jpg

Blød styling

Denne stylingspray giver et naturligt løft til håret og er samtidig ikke så hård ved det. Styling Spray Soft, Gun-Britt, 135 kr.

Dette foto er smukt for mig, fordi …

... naturen er en stor inspiration for mig. Min kæreste har sommerhus i Gudmindrup, hvor vi tilbringer masser af tid både vinter og sommer.

foto.jpg

Om Hanne Graumann:

Hanne Graumann, 63, er grundlægger og designer i tøjvirksomheden Graumann, der netop har lanceret efterårskollektionen og en ny type kollektion, Graumann Infinity med tidløse pyjamasinspirerede sæt, der løfter sig over tid og trends. Hun er mor til to døtre og har en kæreste.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed ifølge..., Hudpleje, Hud og Makeup