Ren hud
Foto: PR Ren hud kan opnås med dette simple råd.

Ren hud

Hudterapeutens tip til ren hud: Derfor burde alle kvinder spise dette kosttilskud

Det hjælper mod både bumser og sart hud.

Hudterapeut og skønhedsskribent Tina Lykkegaard har gjort sin passion til sit arbejde: Hun brænder for at guide kvinder til at opnå en flot hud ved at skabe balance i det indre. ALT.dk har bedt Tina dele sine bedste skønhedstips på budget med vores læsere. Et tip, hun ikke selv har delt, er at følge hende på Instagram, hvor hun dagligt leverer inspiration og gode råd til en endnu smukkere hud og en sundere krop. Følg hende her og få hendes budget tips her i artiklen.

LÆS OGSÅ: Guide til hjemmespa

- Der sker noget helt unikt, når huden er gennemfugtet. Jeg bruger ofte denne maske, hvis jeg skal til et arrangement, eller hvis huden har brug for et rigtigt boost. Masken er helt naturlig og har et højt indhold af hyaluronsyre, som gennemfugter huden. Den virker også enormt lindrende, hvis du har tendens til sart hud eller en hud med tendens til bumser. Den er min redning, når huden er tør og trist at se på. Et suverænt tip er, at der er så meget gelmaske tilovers i brevet, så du de efterfølgende dage kan lægge det under din dagcreme som en serum, der gør, at makeuppen ligger flottere.

Dermaroller Mask fra Dermaroller, 850 kr. for 10 stk. hos Anita Falslund

- Jeg går meget op i den indre skønhed, fordi det er her, de største og ikke mindst de vedvarende resultater kan ske. Derfor burde alle kvinder efter min mening eje dette produkt for at pleje deres skønhed indefra. Det er selvfølgelig mælkesyrebakterier, som støtter og hjælper vores hårdtarbejdende fordøjelse. Det er ikke ligefrem et skønt emne at snakke om, men jo bedre kroppen er til at håndtere og udrense kroppens affaldsstoffer, jo flottere og renere vil huden også være. Hvis affaldsstofferne ikke kommer ud via fordøjelsen, må huden tage over, hvilket kan give bumser, sart hud og generelt en hud i ubalance. Tag det som en kur nogle gange om året eller allerbedst: Tag det hele året rundt.

Symbioflor+-kapsler med mælkesyrebakterier fra Biosym, 110 kr., hos Matas.dk

- Jeg er ret vild med urter. Det er en af mine favoritter inden for skønhed. Jeg drikker dagligt brændenælde- eller mælkebøttete, fordi de begge er med til at rense huden indefra. Ja, faktisk drikker jeg op til en liter dagligt, fordi det fugter huden og fylder kroppen op med væske fyldt med mineraler som den kan bruge. Samtidig er din krop så smart, at den skyller gamle affaldsstoffer ud af kroppen. Det er win-win, og så er det jo hamrende nemt og billigt. Disse to urter er især gode til dig, der ønsker en renere hud uden småbumser og rødmen.

Tørret brændenælde og mælkebøtte fra Natur Drogeriet, hhv. 28 kr. og 34 kr., hos Matas.dk her og her.

Tinas bedste skønhedstip på budget:
- Du kan pleje huden nok så godt, spise og drikke sundt, men lige lidt hjælper det, hvis din krop er stresset. Mange har udfordringer med huden som for tidlig aldring, eksem, bumser, mørke rande under øjnene og ikke mindst hormonelle udfordringer, fordi kroppen er stresset og træt. Det lyder banalt, men et godt råd er at trække vejret helt ned i maven dagligt. Vi udånder mange affaldsstoffer, hvis vi formår at trække vejret helt ned i maven. De dybe vejrtrækninger giver kroppens signal om, at alt er, som det skal være, og der er ro på. Ellers vil kroppen tro, at den skal være klar til kamp eller flugt hele tiden. Gå en lang tur, tag et beroligende bad med duften af lavendel og dyrk yoga for at få pulsen ned i den travle hverdag.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Bumser, Sundhedstips og Mælkesyrebakterier