Isabelle Laurés

Foto: Privat Skønhed ifølge Isabelle Laurés.

Skønhed ifølge...

Isabelle Laurés dupper ansigtet med et helt særligt "produkt": "Jeg tager tilløb de dage, jeg skal bruge det"

Isabelle Laurés har makeup på stort set hver eneste dag – naturlig, når hun er i København, og mere dramatisk med røde læber, når hun er i Paris. Hun elsker, når huden afspejler kroppens indre velvære og plejer derfor sig selv med daglig yoga, bøn og ansigtsmassage.

Min morgenrutine består af… først en bøn – min egen Laurés Prayers-bøn – kl. 5.30 efterfulgt af kundaliniyoga, pranayama-åndedrætsøvelser og meditation. Jeg renser huden med Kunkeei-produkter til ansigtet og smører kroppen ind i creme fra Shiva Rose. Jeg bruger også tid på at give huden gode, lette strøg omkring lymferne især i ansigtet og på halsen.

At pleje min hud betyder for mig... at give mig selv kærlighed og mærke min sjæl og sundhed. Huden viser meget om sundhedstilstanden i kroppen og sindet. Huden er et organ, og det er ikke nok med gode hudprodukter. Kosten, luften man indånder og måden, man tænker på, sætter sig også i huden ligesom lykke, glæde og sunde vaner. Jeg kan se, hvad der foregår indeni mig ved at se og mærke på min hud.

Jeg lægger makeup... stort set hver dag. I Danmark er min makeup meget naturlig. I Paris har jeg røde læber om dagen og smokey eyes om aftenen.

LÆS OGSÅ: Rikke Møldrup Rasmussen: "Jeg har ingen drøm om at se evigt ung ud"

Jeg plejer mit hår med... olivenolie, som jeg vasker ud igen med Rituals Sakura Shampoo. Bagefter tørrer jeg det med en Revlon Hot Air Brush, for så ligner det en professionel blow dry.

Hvis jeg kunne sige en ting til mine medsøstre, ville det være... at vi er større end vores udseende, men den tid, vi bruger på at smukkesere os, er værdifuld for vores kvindelighed. Det er skønt at være kvinde! Vi er heldige at være kvinder, og vi skal fyre den af som kvinder. Big time hele livet.

Den bedste duft for mig er... Eau Triple Al Kassir. Min veninde Christiane fandt den til mig Paris. Vi var sammen i Officine Buly 1803, og hun udbrød: ”Nu fandt vi endelig din duft”. Det er en varm, feminin og diskret duft. Den indeholder sandeltræ, kardemomme og geranium.

Når jeg skal have smilet frem, eg lytter til... ”Lovehappy" med Beyoncé og Jay Z.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået... har jeg fået mange gange: masser af økologiske grøntsager, faste på grøn juice to gange om året og rens af tarmene med probiotikapulver fra Viksjø.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss om særligt godt skønhedstip: "Man ligner lidt en glaseret skinke, men det virker bare"

Det mærkeligste produkt, jeg har på badeværelseshylden, er... menneskeurin fra Frankrig, som man skal duppe blidt i ansigtet, lade sidde i ti minutter og så vaske af. Det skulle indeholde stamceller, som healer og forynger huden. Jeg tager tilløb de dage, jeg skal bruge det. Men hende, jeg købte det af, havde ekstremt smuk hud, så jeg har besluttet at bruge min flaske op.

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være... stop med at bekymre dig, og brug i stedet tiden på yoga og pranayama.

Det sted, jeg er i livet netop nu, er... meget værdifuldt. Jeg kan mærke, at jeg er blevet mere indfølende i forhold til mig selv. Jeg gør rigtigt meget for min krop, har det godt og er glad. Det er den største gave at blive ældre. Jeg føler, at jeg elsker mig selv mere og mere, jo ældre jeg bliver. Jeg er begyndt at mærke, hvor fantastisk det er at være kvinde – den følsomhed og nydelse, vi kan opleve igennem kroppen og vejrtrækningen er virkelig en gave.

Jeg ønsker mig mega meget en livspartner, som jeg kan dele livet med. Det kan nogle gange gøre mig usikker at skulle møde en masse mænd og gå på dates, fordi jeg ikke altid ved, hvordan de modtager den, man er, og ens udseende. Men heldigvis har jeg mødt nogle skønne mænd, som har udvidet min horisont de seneste år.

LÆS OGSÅ: Anette Nawrocki: Denne mascara får mig ikke til at ligne en vaskebjørn

Nutidens skønhedsideal er... ”Everything goes”. Jeg tror ikke længere, at vi kan tale om ét ideal, men om mange idealer. For mig er idealet kvindelig sødme, glæde og styrken til at være ærlig. At have det godt med sig selv og at leve efter de livsregler, der giver mening for en selv. Jeg er glad for at se, at alle aldre, køn, størrelser og farver bliver hyldet nu – det, mener jeg, er ideelt. Jeg tror, skønhedsidealet i verden går mere og mere over i at være sund og lykkelig og at bære sig selv med værdighed.

Jeg føler mig smukkest, når... jeg har ligget i solen, når jeg har dyb fred indeni, og når jeg har kysset med en skøn mand.

Isabelle Laurés' favoritter:

Mason Pearson.jpg

Aftenens hårpleje

Om aftenen bruger jeg min Mason Pearson-hårbørste til at børste håret godt igennem med. Jeg prøver at undgå at vaske det for meget og farver det heller ikke, så det holder sig sundt længe. Børste, Mason Pearson, 1.500 kr.

kunkeei_cleansing_balm.jpg

Hverdagsfavorit

Cleansing Balm, Kunkeei, 460 kr.

chanel.jpg

Intet look uden lipgloss

Jeg har altid lipgloss på. Enten fra Charlotte Tilbury eller Chanel. Le Rouge Duo Ultra Tenue i farven Darling Pink, Chanel, 340 kr.

tromborg-baked-minerals.jpg

Bronzer til kindbenene

Jeg bruger altid mineralpudder og den smukke Baked Minerals Silk fra Tromborg som bronzer. Baked Minerals Silk, Tromborg, 440 kr.

tomford-mascara.jpg

Den bedste mascara

Denne mascara fra Tom Ford er uundværlig. Den åbner mine øjne og giver karakter. Ultra Length Mascara, Tom Ford, 390 kr.

Mit yndlingsbillede…

isabelle-laures.jpg... er fra en fredag på vej til Torvehallerne med min søde hund for at købe blomster og oliven. Min veninde Beate tog billedet af mig, der taler med min hund, Fleur. Da jeg kom tilbage, sad vi i køkkenet og snakkede, og der kom nogle flere veninder forbi. Vi opløfter hinanden i vores venindegruppe ved at bede sammen, grine sammen og bevæge os sammen.

Isabelle Laurés

  • Er forfatter, foredragsholder, og spirituel vejleder.
  • Hun har en bachelor i jura og er uddannet åndelig vejleder, clairvoyant og spirituel coach.
  • Aktuel med bogen ”Karriere med ånd og sjæl”.
  • Hun er 36 år og deler sin tid mellem København og Paris.
Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Skønhed ifølge..., Makeup, Hud og Hudpleje