Marie Lodberg Skønhedsfavoritter Januar

Foto: Dennis Morton, Jonas Bie og Getty Images Vinteren er hård for både hud og sind. Eurowomans skønhedsredaktør giver dig her sine favoritter til at klare januar.

Skønhedsredaktørens januarfavoritter: ”En smuk start på året”

Året er nyt, og du føler dig brugt og har tømmermænd forårsaget af gløgg og levet liv. Skønhedsredaktør Marie Lodberg kender det og har fundet de produkter, som tager kærlig hånd om dig og din hud.

Super Anti-Aging Face Cream fra DR. BARBARA STURM

"Der skal potente cremer til at redde hudens redelighed. Den er knastør og sløret. Hallo? Er der liv? Det skal der nok komme med tyske Dr. Barbara Sturms powercreme, der er rig og god, som dagen er lang, og den danske hudnørd Anette Kristine Poulsens natcreme, der har skruet maks. op for A-vitaminerne uden at irritere huden."

Super Anti-Aging Face Cream fra DR. BARBARA STURM, 1.860 kr.
Ansigtscremen fra BEAUTYSPACE, 395 kr.

LÆS OGSÅ: Moderedaktørens januarfavoritter: ”Handmade tales”

Matas_dry_shampoo

"Er håret fladt som en brunkage og fedter det, som ovnen så ud, da andestegen forlod den? Matas’ gode gamle striber er til at stole på, og det er deres nye bestseller, den transparente tørshampoo uden parfume, også. Det betyder friskt hår uden pudderpletter, og selv januarbudgettet kan holde til det."

Dry Shampoo Translucent fra MATAS, 50 kr.

Formula North fra WOODS ­COPENHAGEN

"Hud, hår og negle, kom nu! Vis, hvad I dur til! Sæt skub i helingsprocessen med Woods Copenhagens første kosttilskud, der byder på kollagen, C- og E-vitamin, zink og blåbærekstrakt. Skyl to piller
ned med et stort glas vand dagligt."

Formula North fra WOODS ­COPENHAGEN, 485 kr. for 60 stk.

Shampure Body Lotion fra AVEDA

"Duften af Avedas Shampure-serie minder mig om ferier til New York, spaophold og urtete med lakrids og pebermynte. Den aromaterapeutiske duft, der stammer fra 25 blomster og planter, kan blødgøre både hud og hjerte."

Shampure Body Lotion fra AVEDA, 255 kr.

Kunkeei

"Nye danske Kunkeei vil gerne hjælpe din hud med at føle sig sund og opløftet. Det gør de med deres effektive mælkesyrebakterier, Lactobacillus Kunkeei, der findes i honning og hudplejemærkets seks produkter – deraf navnet Kunkeei. De indeholder 100 procent planteekstrakter og er i stand til både at optimere og passe på selv den mest delikate hud."

Kunkeei, Priser 249-849 kr.

Ambient ­Luminous Bronzer fra HOURGLASS

"Den hurtigste vej til kinder med glød er en bronzer, og Hourglass er verdensmestre i at skabe pudrede formler, der smelter naturtro ind i huden."

Ambient ­Luminous Bronzer fra HOURGLASS, 349 kr.

LÆS OGSÅ: Anne Loses leder: ”Sofie og Simi”

Cream Blush fra KJÆR WEIS

"Din krop og dine kinder har det tungt. Du bliver nødt til at gøre det lettere for dig selv – med bittesmå skridt. Du bytter sølvrefill-æsken til din yndlingscremeblush ud med den nye røde signaturæske lavet af papir. Stadig smuk, men vejer kun det halve."

Cream Blush fra KJÆR WEIS, 295 kr.

L’Interdit, edp 50 ml fra GIVENCHY

"Det er ikke Audrey Hepburn inde i spejlet. Det er helt sikkert. Men derfor kan man jo godt komme til at dufte som hende, af patchouli og tuberose. I 1957 skabte Hubert de Givenchy nemlig en parfume til den yndige skuespiller, der paradoksalt nok nægtede, at alle skulle gå rundt at dufte som hende. Deraf navnet Interdit, det forbudte."

L’Interdit, edp 50 ml fra GIVENCHY, 755 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Hudpleje, Parfume, Hud og Makeup