Mads Axelsen

Foto: Dennis Morton Mads Axelsen er i Prada fra top til tå og fotograferet i Etage Projects, hvor han ofte finder inspiration.

Stylist Mads Axelsen: Det er et godt sted at kigge hen for inspiration

Det kan være lidt en kunst at klæde sig på. For god stil er ikke noget, du kan købe dig til. Det er noget, du har, uafhængigt af modens og tidernes skiften. Vi har bedt seks velklædte personligheder, der har en sikker og ubesværet stil, præsentere deres moodboard for sæsonen. Her stylist, dj og radiovært Mads Axelsen.

For stylist, dj og radiovært Mads Axelsen (@madsaxelsen), 28, der bor på Christianshavn og arbejder i Holly Golightly, er der intet, der slår en god strik, løse jeans og gamle Converse. Han kigger til Bottega Veneta for ­inspiration, har en svaghed for skjorter fra Prada, Telfars shoppingtasker i vegansk læder og en ganske særlig strikvest.

10. Paustian Modular Sofa Upholstery Kvadrat_RafSimon.jpg

“Jeg har længe været på udkig efter en ny sofa og tror, det bliver Paustians helt klassiske modulsofa, som jeg vil betrække med tekstiler fra samarbejdet mellem Kvadrat og Raf Simons.”
Erik Rasmussen hos Paustian, 95.490 kr.

11. FOS_wall lamp high.jpg

“Jeg stødte på danske FOS, da han lavede setdesign for Phoebe Philo og Céline. De overraskende farve- og materialekombinationer fangede min opmærksomhed.”
FOS hos Etage Projects, pris på forespørgsel'

Nina simone.jpg

“Der er noget særligt over at høre musik om vinteren, når alle går i hi i hver deres små huler. Nina Simones rå, smukke og kraftfulde stemme synger sig direkte ind i mit hjerte og i vinter-ensomheden. Lige for tiden er Silk & Soul fra 1967 min yndlingsplade.”
Silk & Soul af Nina Simone, 289 kr.

LÆS OGSÅ: Journalist og model Ayse Dudu Tepe: "Det har vi heldigvis fået øjnene mere op for"

4. NINNA NØRGAARD.jpg

“Om søndagen spadserer jeg ned til min yndlingsblomsterforhandler, Stalks and Roots, i Torvehallerne for at købe en stor, flot buket, der kan lyse den nye uge op. Jeg drømmer om at sætte dem i en af Nina Nørgaards fantastiske mundblæste vaser.”
Nina Nørgaard, 10.200 kr.

Anton F.jpg

“Anton Funck kreerer de smukkeste værker i tekstil, som han selv sidder og laver i hånden. Han har et utroligt godt øje for at sætte farver sammen.”
@antonfunxk, pris på ­forespørgsel

13. PRADA.jpg

“Jeg har en samling af Pradas bowlingskjorter. Selv om de er til den dyre side, holder de godt og bliver ved med at være flotte.”
Prada, 6.300 kr.

LÆS OGSÅ: Kreativ chef for Mugler: “Du bliver ikke mindre smuk, fordi du ikke er en størrelse 36”

12. Acne Studios.jpg

“Selv om jeg egentlig godt kan se, at de er ret grimme, så elsker jeg de her støvler. Jeg kan godt lide, at de er så absurd chunky, og at snuden nærmest ligner spidsen på en klovnesko.”
Acne Studios, 4.700 kr.

5. ARKET.jpg

“Jeg føler mig sjældent mere velklædt, end når jeg har en virkelig flot striktrøje, et par løse jeans og et par Converse på. En enkelt uniform, der fungerer til alt.”
ARKET, 650 kr.

7. Snoopy.jpg

“Jeg vender tilbage til den igen og igen, når jeg kigger efter lamper til mit nye kontor, hvor jeg har malet vægge og hylder olivengrønne.”
Snoopy-lampe fra FLOS hos The Apartment, 8.8000 kr.

LÆS OGSÅ: Grundlæggerne bag Rosy og Jerome Vintage: “Lad dig inspirere i stedet for at kopiere”

2. Telfar.jpg

“Telfars shopping-tasker i vegansk læder bliver udsolgt på nul komma fem. Jeg har en i sort, som jeg bruger hver dag og kunne godt tænke mig at udvide samlingen med den her flotte brune sag.”
Telfar, 1.600 kr.

1. BOTTEGA VENETA.jpg

“Daniel Lees Bottega Veneta er et godt sted at kigge hen for inspiration. Lige nu er jeg virkelig glad for kombinationen af stærk orangerød og brun, sort eller hvid.”
Bottega Veneta, 13.400 kr.

15. GANNI.jpg

“Den her vest er umulig at få fat i, men er simpelthen så smart. Jeg kan ikke få den ud af hovedet.”
Ganni, 1.399 kr.

LÆS OGSÅ: PR Manager hos Ganni om kreativitet: “Det er noget, der opstår i hovedet og kommer ud af hænderne”

8. JACQUEMUS.jpg

“Jeg har efterhånden købt en del fra franske Jacquemus. Jeg ved ikke rigtig, hvad det er med hans design, men det føles på én gang super moderne og enormt nostalgisk.”
Jacquemus, 3.500 kr

9. Bille Brahe.jpg

“Efter jeg har fået arbejde i Holly Golightly, er jeg begyndt at sætte pris på kvalitetssmykker. Guld og diamanter. Rent og enkelt.”
Sophie Bille Brahe, 145.000 kr.

14. Swimming in the dark.jpg

“Den her bog har sat sig fast i mig. Forestil dig Call Me By Your Name i 80’ernes kommunistiske Polen.”
Swimming in the Dark af Tomasz Jedrowski, ­Bloomsbury, 175 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Guide og Livsstil