Maria Montell
SPONSORERET indhold

Maria Montell: "Det skal ikke bare være moderne"

Selvom hun både er vild med Malene Birger og Marc Jacobs, hopper sanger og sangskriver Maria Montell, 43, ikke med på enhver trend, men vælger altid ud fra devisen om, hvorvidt den enkelte ting klæ’r hende.

Af:: Camilla Larsson Foto: Anitta Behrendt
12. sep. 2012 | Mode | ALT for damerne

Hvor holder du af at shoppe?
"Det kommer an på, om jeg har penge at shoppe for. Har jeg det, skal jeg en tur til Cannes, hvor jeg har familie boende. Her skal jeg gå ned ad Croisetten og måske købe mig et DYRT stykke tøj eller sko. Hvis kontoen er tom, er jeg til genbrug. Men jeg elsker at købe tøj, når jeg er ude at rejse. Keder mig lidt ved at shoppe herhjemme. Ellers kan jeg godt finde på at gå i Illum… Der kan jeg lige købe noget til mine børn og min mand og min mor og min far…"

Hvilke er dine favoritdesignere eller mærker?
"Jeg kan stadigvæk godt lide Malene Birger. Hun kan noget feminint og har noget retro over sig, som jeg kan lide. Marc Jacobs er også en af mine favoritter både på sko-, taske-, kjole-, bukse-, og T-shirt-fronten. Ikke dårligt at kende dem, der har butikken…"

Hvad betyder mode og stil for dig?
"Jeg har brug for ”at se ud” igennem mit job, som jo tit foregår på scenen. Og når jeg står der, er det vigtigt, at jeg føler mig som en HEL million, og så skal det, jeg har på, også gerne virke inspirerende på mit publikum. Derudover er det vigtigt, at det ikke bare er moderne, men at det også klæder mig."


–Tøj skal virke inspirerende og have blikfang – især når Maria optræder. Her er hun i et af sine favorit-sæt, denim fra top til tå. Skjorte, Ralph Lauren og bukser, Malene Birger.


Læs også: "Jeg er ikke bange for at hoppe i neon-orange"