Marie Lodberg

Foto: PR Drop mascaraen og få lavet et lash lift.

Marie Lodberg: "Den er rig og smelter ind i de fine linjer under øjnene samtidig med, at den lysner"

Skønhedsredaktøren bruger en øjencreme, der lysner, en læbestift, der giver hvide tænder, og så dufter hun af cremet lime. Mmm.

Hår
– Det er så kedeligt at vaske hår, fordi det er så kedeligt at tørre det bagefter. Derfor holder jeg hårvask til to gange om ugen med Oribes Shampoo for Magificent Volume, efterfulgt af Conditioner for Magnificent Volume. Så tørrer jeg håret med min Dyson-hårtørrer, der ingenting vejer og tørrer håret på nul komma fem. Så et par pift af Sachajuans Volume Powder og Davines More Inside Sea Salt Spray, som giver håret struktur, uden at det sætter sig i totter. På anden- og tredjedagen efter hårvask får jeg den fedtede tendens til at fordufte med Kloranes Dry Shampoo. Jeg lader den sidde i 5-10 minutter og roder så rundt i håret. På den måde fordeler pudderet sig i stedet for at sætte sig som pletter.

Shampoo for Magificent Volume, OribePrøv den: Shampoo for Magificent Volume, Oribe, 300 kr.

Bryn
– Hver 14. dag farver jeg brynene derhjemme med Hanne Bangs Permanentfarve til øjenbryn i farven sortbrun. Den er foolproof, og det tager 10 minutter.

LÆS OGSÅ: Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe: "Det er en kostbar og ret smertefuld behandling, men resultatet er synligt"

Øjne
– Ingen over og ingen under øjencremen Chanels Sublimage La Crème Yeux. Den er rig og smelter ind i de fine linjer under øjnene samtidig med, at den lysner.

Sublimage La Crème Yeux, ChanelFind den: Sublimage La Crème Yeux, Chanel, 1.425 kr.

Vipper
– Jeg går sjældent med mascara. Når jeg gør, føler jeg, at jeg har et par tunge gardiner hængende over øjnene, og så vil jeg hellere leve med mit ferske look. Mit bedste trick er at få lavet et lash lift hos Lash Bar i København, hvor vipperne bliver bukket og farvet, og hvor resultatet holder i hvert fald i en måned. Jeg må snart afsted igen.

Læber
– Læberne bliver duppet med Sisleys Phyto-Lip Twist Mat i farven 17 eller 18, der er henholdsvis pink og rød, og som plejer læberne og lægger sig som velour. Når jeg skal ud, får læberne alt, hvad den kan trække med rødt. Først med liplineren Chanels Le Crayon Lèvres i farven Désir 97, som jeg fylder ud på hele læben for at få læbestiften til at holde. Så Chanels Rouge Allure i farven 99 Pirate, der har en let blålig undertone, så tænderne ser en tand hvidere ud.

LÆS OGSÅ: Christel Hielscher Seibenhaar: "Det er så effektivt, og så koster det kun en halvstreder"

Mund
– Jeg har type 1 diabetes og for ikke at få mit blodsukker til at gå amok, holder jeg mig fra lyst brød, pasta og ris. Til gengæld er køleskabet fyldt med fed ost og køkkenskabet fyldt med nødder, mørk chokolade og peanutbutter. Aarstiderne sætter en kasse foran vores dør en gang om ugen.

Ansigt
– Min hud bliver nærmest gennemsigtig om vinteren og i det tidlige forår, og det forsøger jeg at kæmpe imod med Origins' GinZing SPF 40 Energy-boosting Tinted Moisturizer, der giver huden et strejf af Sydfrankrig. Kinderne får et strøg med Vita Liberatas Self Tanning Bronzing Mineral Powder og så et dup med Nars pink blush i farven Orgasm. Så kan jeg faktisk godt ligne én, der lige har løbet en tur.

Hud
– Om morgenen vasker jeg min hud med Kiehl's Cucumber Herbal Cleanser, så klapper jeg Lings Dual Moisture Emulsion på ansigtet. Den er et lille mirakel, der binder fugten fra efterfølgende serum og creme til huden. Så blander jeg et par dråber af Rudolph Cares A Hint Of Summer-selvbrunerdråber i Vintner's Daughters Active Botanical Serum.

Dual Moisture Emulsion, LingPrøv den: Dual Moisture Emulsion, Ling, 625 kr.

Om aftenen renser jeg huden med Sisleys Eau Efficace, der tager alt snavs væk uden at strippe huden for fugt. Min hud sover med Bioeffects EGF Serum, der gør huden plump, som var det en godt hævet fugtig dej. To gange om ugen giver jeg ansigtet en omgang med den eksfolierende maske fra Exuviance Triple Microdermabrasion, og så slurper den fugt i sig med Dr Sebaghs maske Rose de Vie Hydrating Mask. Skal huden have det ekstra godt, får den sheetmasken fra 111 Skin Bio Cellulose Facial Treatment, der gør den superspændstig.

Bio Cellulose Facial Treatment, 111 Skin

Prøv den: Bio Cellulose Facial Treatment, 111Skin, 600 kr. for 5 stk. 

Krop
– Jeg er den største fan af Tromborgs Aroma Therapy Body Lotion, der føles som souffle og dufter som en drøm.

Duft
– Dufte har den vildeste virkning på mig, så hver morgen må jeg snuse mig frem til, hvad der passer til mit humør. Abels White Vetiver løfter mig op med cremet lime. Vilhelm Parfumeries Do Not Disturb omfavner mig med varme. Tom Fords muskede White Suede får mig frem i verden. Og så er der de 10 andre dufte på hylden...

LÆS OGSÅ: Nu skal dine køleskabsmagneter hænge i ørene

Negle
– Mine negle knækker let, og det eneste, der gør en forskel, er CNDs SolarOil, som jeg smører på et par gange om dagen. Jeg er vild med Diors Vernis, fordi børsten runder, så lakken er let at lægge på.

Vernis i farven Nuit 1947, Dior

Få looket: Vernis i farven Nuit 1947, Dior, 205 kr.

Numse
– Røven er altså røget længere ned de seneste par år. Det forsøger jeg at rette lidt op på ved at gå til reformertræning en gang om ugen hos Powerhouse Cph på Frederiksberg. Jeg kan godt lide, at jeg ikke skal hoppe og danse, men at du laver øvelserne i dit eget tempo. En gang om ugen går jeg også til yoga hos Yoga på Vesterbro. Vinyasa, hvis jeg har brug for sved på panden, og yin, når jeg har brug for at få ro på.

Se, hvad vi ellers skriver om: Makeup og Parfume