Birkenstock x Proenza Schouler
SPONSORERET indhold

To store modebrands gentager deres succes med nyt designsamarbejde

Birkenstock og Proenza Schouler gentager sidste års succes med endnu et designsamarbejde til dine fødder, der er både praktisk og pænt.

Af: Emilie Luna Rasmussen og Julie Bruun Lund Foto: PR
10. aug. 2021 | Mode | ALT.dk

De seneste par år har outdoor-stilen vundet større og større indpas i modebilledet. En tendens, som pandemien for alvor satte skub i i 2020, og pludseligt ville vi bare ud, ud, ud i naturen. Og dét iført praktisk tøj og fodformede sandaler.

LÆS OGSÅ: 15 seje sandaler under 500 kroner

Det har bl.a. sat designs som Salomon-sneakers og Patagonia-tasker i førersædet. Designs, der ellers har været forbeholdt alle med en forkærlighed for teltture og mad lavet på trangia. Og så er der Birkenstock. Det tyske skomærke, der i flere årtier har været synonym med fodformede sundhedssandaler, der i manges øjne er langt mere komfortable, end de er kønne.

proenza x birkenstock 2021.jpg

Sidste år indgik de så et designsamarbejde med det New York-baserede luksusmærke Proenza Schouler, og pludseligt blev de to ikoniske unisex-modeller Arizona og Milano transformeret til cool og mere sporty udgaver.

I år gentager de succesen med endnu et designsamarbejde.

De to mærker har genskabt de smarte sandal-styles fra sidste års kollektion, men med mere knald på farverne, der bærer præg af Proenza Schoulers farvepalette. Sandalerne kommer derfor i en smuk koboltblå farve, rustrød, hvid, ecru og sort; en genganger fra sidste år.

birkenstock x proenza samarbejde 2021.jpg
Sandalerne kommer bl.a. i en smuk koboltblå farve, rustrød og sort.

”Vi er begejstrede for at udvide vores samarbejde med Birkenstock; Birkenstock og Proenza Schouler deler begge en fælles respekt og beundring for håndværket og det detaljerede arbejde, der er integreret i alle vores produkter. Vi er glade for at fortsætte, hvor vi slap, og udvide kollektionen med friske farvekombinationer, der føles meget nutidige og tro mod vores brand,” siger Jack McCollough og Lazaro Hernandez, designerne bag Proenza Schouler.

Det er altså ikke for sent

Selvom sommeren er ved at gå på hæld, er det ikke for sent at investere i et par. 1) fordi de også er smarte næste år, og 2) hvis du allerede er indehaver af et par sandaler fra Birkenstock, ved du, at de er en livslang ledsager, der nærmest er umulige slide op. Og samarbejdet med Proenza Schouler gør dem ikke bare praktiske, men også virkelig pæne.

Du kan klikke de nye sandaler hjem på 1774.com og proenzaschouler.com eller købe dem i udvalgte Birkenstock- og Proenza Schouler-butikker samt hos udvalgte forhandlere over hele verden fra den 12. august. Priser fra 1.900 kr.

Anbefalet til dig