Her er 5 skønhedsbrands, alle taler om lige nu

Foto: Getty Images Christy Turlington er i gode hænder i Vogue, 1985.

Her er 5 skønhedsbrands, alle taler om lige nu

Trænger din hud til energi, kan den med fordel hilse på de brands, alle dem med strålende hud lige nu går rundt og taler om og smører sig med. Det bliver både hvid kittel-nørdet og urte-holistisk. Er du klar?

The Cream fra AUGUSTINUS BADER.jpg

Augustinus Bader 

Det er nørdet, og det kan vi godt lide. Det kan Victoria Beckham også, og hun er måske nok Augustinus Baders største fan. Augustinus Bader er professor ved universitet i Leipzig, forsker i stamceller og har fundet ud af, hvordan han kan hjælpe kroppen med at regenerere sine celler – og reparere og helbrede sig selv. Den viden og teknologi synes han også, at huden skal have glæde af, og derfor har han udviklet en hudplejeserie i eget navn. Vinderproduktet er cremen, der slet og ret hedder The Cream. Den er let i konsistensen, men formår alligevel at mætte huden og gøre den spændstig. Ingredienslisten er lang og tæller bl.a. aloe vera, antioxidanter, aminosyrer og A-, B-, C- og E-vitamin. 

The Cream fra Augustinus Bader hos Skinandgoods.com, 1.680 kr. 

Votary_Super_Seed_Cleansing_Oil.jpg

Votary 

Som mange andre skønhedsdronninger, startede den britiske make-upartist Arabella Preston ved køkkenbordet, hvor hun blandede planteolier for at finde frem til den rette rens. For smuk hud er ren hud, uanset alder og gener. Dertil hører også en god gammeldags frottebomuldsvaskeklud, så du får renset i bund. Den 100 procent plantebaserede renseolie med chia- og hindbærfrøolie er et hit. Den fjerner forurening, og makeup – selv vandfast mascara – og gør huden blød som velour. Votarys produkter er veganske og bliver produceret i England.  

Super Seed Cleansing Oil fra Votary, 550 kr. 

drbarbara.jpg

Dr. Barbara Sturm 

Herskerinden af glød hedder Dr. Barbara Sturm. Hun er, som titlen fortæller, læge og har specialiseret sig inden for antiinflammation. Først var hun optaget af slidgigt, siden satte hun sig for at hjælpe huden til at producere protein for at reducere betændelse og stimulere dens evne til at hele sig selv. Det hjælper doktorens skønhedsprodukter med – og de giver næring og glød. Masken er en bombe af fugt, som samler træt hud op fra gulvet. Og har du brug for mere, kan du besøge hendes klinik i Düsseldorf, hvor du kan få #sturmglow. Gløden er nemlig så vild, at den har sit eget hashtag. 

Face Mask box fra Dr. Barbara Sturm, 825 kr. 

NEW_sleeping night oil.jpg

Sunday Riley 

Det amerikanske brand, stiftet af texaneren Sunday Riley, er sat i verden for at tilfredsstille din hud med produkter baseret på forskning og planter. Hudplejeserien er særlig stærk på sine sera og olier, og natolien med koldpresset avocado-, chia- og vindruekerneolie arbejder, mens du sover. Retinol giver styrke til huden og forsøger med al sin kraft at holde rynker og træt hud på afstand. Og er det også, som om huden ser mere jævn og knap så blussende ud? “Jeg er mor til tre, arbejder fuldtid og får ikke så meget søvn og motion, som jeg burde. Luna er mit hemmelige våben, så folk ikke finder ud af det!” siger Sunday Riley om sin sovemakker. 

Sleeping Night Oil fra Sunday Riley, 410 kr. 

Resurfacing Compund fra U BEAUTY.jpg

U Beauty 

Der er kun én stjerne i U Beauty. Indtil videre, i hvert fald. Det er Resurfacing Compound. Produktet fungerer som serum, er en potent bombe af fugt og indeholder den særlige Siren Capsule Technology. I serummet er bittesmå kapsler, der fungerer som magneter på frie radikaler. Frie radikaler er molekyler, der er i luften, ofte hvor der er meget forurening, og er en af hudens værste fjender. Når de frie radikaler møder kapslen, udløser den sit indhold og neutraliserer dem, inden skaden er sket. Grundlæggere og opfinderen Tina Craig, som også står bag bloggen Bag Snob og har næsten en halv million følgere på @bagsnob på Instagram, er ikke for fin til at afsløre, at hun bruger andre produkter end sit eget. Bl.a. er Augustinus Baders The Cream en af hendes favoritter.

Resurfacing Compund fra U Beauty, 1.300 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Guide, Skønhed og Trends