Skønhedsskribenten: Vi skal vaske håret i omvendt rækkefølge
SPONSORERET indhold

Vasker du også dit hår forkert?

Den 46-årige beauty-blogger og skønhedsskribent på Børsen er forfatteraktuel med skønhedsbogen "Slip rynkehysteriet – flot hud uden hokuspokus". Få hendes bedste skønhedstip her.

Af: Marie Brodersen
26. feb. 2013 | Mode | ALT for damerne

1. Forny gløden
Arbejdsmæssigt har jeg ansigtet i en del produkter, så derfor har jeg mange favoritter. To produkter, jeg dog altid vender tilbage til, er Dermalogicas Daily Microfoliant, der altid evner at forny gløden i min hud samt multiproduktet VitaZing fra Origins, som både giver solfaktorbeskyttelse, fugt og (en anelse) farve.

VitaZing, 50 ml, Origins, 320 kr.

2. Blød fra top til tå
Jeg elsker de fleste kropsolier og bruger dem generøst hver dag efter badet. Lige fra Tromborgs Grape Ginger Face & Body Oil til Rønsbøls citrongræsduftende Body Oil.

Organic Care Body Oil, 150 ml, Rønsbøl, 95 kr.

3. Snyd dig frisk
Har du brug for lidt snyd på søvnkontoen skal du have fat i en god concealer, som du lægger strategisk under øjnene og i inderste øjenkrog. Derudover har Bobbi Brown lært mig kun at lægge eyeliner på de øverste øjenlåg, hvis et gratis og hurtigt løft af hele ansigtet lyder fristende. Jeg er i øvrigt vild med hendes Long-Wear Eye Pencil, fordi den aldrig klatter.

Long-Wear Eye Pencil, Bobbi Brown, 185 kr.

Læs også: Her er de bedste håndcremer

4. Bland dine dufte
Jeg elsker dufte og kan både lide de pudrede og de friske – gerne med lidt kant. Som regel blander jeg dem selv og i øjeblikket må Bond No. 9's China Town og Margielas l'Eau finde sig i at være i hinandens selskab – samtidigt.

Untitled l'Eau, eau de toilette, 75 ml, Maison Martin Margiela, 595 kr.

5. Vask hår baglæns
Avedas grundlægger Horst Rechtelbacher har lært mig at vaske hår baglæns. Begynd med olie og hovedbundsmassage, fortsæt med balsam og vask så det hele ud med shampoo, så suger hår og hovedbund det mættende guf ekstra godt til sig.

Rosemary Mint Shampoo, 250 ml, Aveda, 160 kr.6. Saml spidserne
Jeg kan ikke undvære en olie til at samle mine spidser, og så er jeg afhængig af Less is Mores protein spray, der virker som fyldestgørende mad for mit hår.

Chitin Spray, 150 ml, Less is More, 190 kr.


7. Mit næste skønhedskøb
Frem for at investere vil jeg forære en veninde min nye skønhedsbog, der handler om, at vi skal lægge rynkefokuset fra os, hvis vi vil have glattere og flottere hud.

Flot hud uden hokuspokus - slip rynkehysteriet, Anette Kristine Poulsen, People's Press, 200 kr.


Læs også: Se 3 anti-age øjencremer som virker