Skønne sommerkjoler til enhver smag

Skønne sommerkjoler til enhver smag

Find den perfekte sommerkjole til sommerens arrangementer - uanset om du er til blomster, print eller flæser, så er der noget for alle.

Vi har samlet seks smukke kjoler, der alle har fine detaljer, der fremhæver dig og gør sommeren endnu mere sommerlig.

Sommerens mest unikke kjole fra TDY Design – et brand lavet af Trendday.dk.

Lalah kjole - Pris 449 kr

Lalah kjolen er en helt unik kjole designet af Trendday.dk. De flotte detaljer som b.la. bærer præg af flared ærmer, afviger fra så mange andre kjoler. Sommerkjolen om man vil, har det mest elegante print vi endnu har set. Selve printet fra Lalah kjolen er inspireret af den japanske natur, som designeren fra Trendday.dk Camilla Krøyer har designet. Vi synes selv, at prisen på kjolen er meget favorabel taget i betragtningen af, at kjolen over flere omgange er bearbejdet med den fineste polyester. Lalah kjolen er vores bud på sommerens elegante og unikke kjole – vi er sikrer på i også er enige!

Lalah kjolen er en del af Trendday’s eget design – TDY Design. En kollektion af både kjoler, toppe, tasker nederdele mm. 

Bliv sommerfin i denne smukke blomstrede samt luftige maxi kjole 

Annabell Maxi Dress, Gestuz - Pris 1.699 kr

Annabell Maxi Dress fra Gestuz, er med sit smukke blomstrede print, en utrolig smuk kjole, som er særligt velegnede til sommerens fester samt bryllupper! Find den lige nu blandt udsalget på Ohhmy.dk.

Gå sommeren i møde, iført smukke blomster 

The Lab Marta - Pris 1.500 kr

Flot lang kjole i meget smukt print.
Sort bund med blomster i rosa og grønne farver.
Kjolen har læg foran og ellers lang og slank.
Dress den op med høje hæle eller sæt flade sandaler til på en sommerdag.

I min butik og i webshoppen finder du både danske og udenlandske brands, som udmærker sig ved at være stilfulde og af god kvalitet. Hvad enten du vælger at prøve og købe tøjet i butikken i Roskilde eller købe over nettet, vil du altid opleve et højt serviceniveau i Boutique Dedenroth.

Vi har lige nu sommerudsalg, så besøg vores webshop og bliv inspireret til en ny garderobe. 

Sommerens musthave i to moderigtige farver

Blondekjole fra Creme Fraiche - Pris 299,95 kr

Smuk sommerkjole i løs, let og behagelig pasform som passer enhver. 
Få den fra S-XL i farverne creme og beige.

Hos Cremefraiche går vi meget op i det feminine. Derfor har vi altid mange typer af kjoler og nederdele i sortiment. Både den lange maxikjole med lethed og elegance, samt den søde korte kjole med en jakke til, er noget vi forstår at sætte sammen hos os. Lange kjoler, korte kjoler og nederdele er altid noget som vi hos Cremefraiche kan finde til netop dig og din personlige smag.

HUNKØN kimono med print


Art print Kimono - Pris 1.299 kr

Kimono kjole med et stort plisseret panel på begge sider af forsiden. Denne kimono har en klassisk skjorte krave, to vedhæftede lommer og en skjult knap lukning på forsiden. Printet er designet af Hunkøn og hvert stykke har en unik kombination af printdetaljerne. Kimonoen kan bruges både til sommerens fester og på stranden.

Find også andre styles i dette print på webshoppen: Hunkøn.dk

Smuk sommerkjole fra danske Stella Nova

Leopard Spots Dress 4182 - Pris 1.600 kr

Skøn sommerkjole fra Stella Nova. Kjolen er gulvlang og med spaghettistropper der kan justeres i ryggen. Der er skønne flæsedetaljer foroven og forneden. Kjolen er foret. En smuk kjole til sommerens mange fester og varme dage.

Du kan købe den hos Klunzshop