Stine Nørgaard Bjerg

Foto: Pernille Ringsing Her er Stine i et klassisk hverdagslook bestående af en skjorte, jeans fra Zara og sko fra Ilse Jacobsen.

"Hvis udstrålingen er der, kan god stil næsten være ligegyldig"

Til daglig omgiver hun sig med farvestrålende blomster, og det smitter af på både boligen og garderoben hos blomsterdekoratør Stine Nørgaard Bjerg. Klædeskabet rummer masser af kjoler i yndlingsfarven lyserød og skønne, feminine accessories.

Stil 

"Jeg vil beskrive min stil som farverig og legende. Det giver mig en fantastisk energi at klæde mig på i glitter, glimmer og smukke farver. Jeg lader mig inspirere, men går efter min helt egen stil, som skal være behagelig og afslappet, men alligevel med fuld knald på."

stine-norgaard-bjerg-klaedeskab8.jpg
Strik fra Stella Nova, H&M, Custommade, Casch et Soie samt hjemmestrik.

Inspiration 

"Jeg finder meget inspiration i bybilledet, på gaden, på sociale medier, i magasiner og andet, hvor jeg drages af flotte farver og glimmer."

Favoritdesigner

"Helt ærligt har jeg ikke nogen favoritdesigner. Min garderobe spænder bredt, og min samling bærer helt klart ikke præg af bestemte designere, men derimod mere af hvad jeg finder dragende og smukt ud fra farver eller smukke detaljer."

stine-norgaard-bjerg-klaedeskab5.jpg
Jakke og matchende shorts fra Custommade, yndlingsjeans fra Basic Appareal og taske fra Kenzina.

Hverdag 

"Min hverdagsuniform varierer rigtig meget, men én ting, som går igen nærmest hver dag, er farver. Det kan både være en kjole eller et jumpsuit, men også en oversized skjorte med løse bukser til."

Fest

"Når jeg skal til fest, ender jeg oftest i en kjole. Om sommeren med bare ben og i de køligere måneder med et par bukser eller nogle fine strømpebukser under. Jeg elsker at kombinere mine kjoler med et par sneakers, loafers eller sandaler og tager sjældent stiletter på."

stine-norgaard-bjerg-klaedeskab4.jpg
Kjole fra Baum und Pferdgarten og sko fra H&M. Tasken er et feriefund.

Garderobehits 

"Det er ultimativt farverige og sjove kjoler, som jeg har flest af i min garderobe. Det er altid dem, jeg bliver draget af, og som jeg kan style på flest forskellige måder. Jeg er generelt ikke så god til at sælge ud af mit tøj, og mine kjoler har jeg helt klart sværest ved at skille mig af med. De er på en eller anden måde valgt med mere omhu end mange af de andre ting."

Jeans 

"Lige nu er jeg ret stor fan af et par helt lyse jeans fra Basic Appareal, men generelt har jeg – desværre – ikke et jeansmærke, som jeg sværger til. Jeg synes, det er evigt svært at finde det helt perfekte par, som jeg køber igen og igen, så dem venter jeg stadigvæk på at finde."

Sko 

"I sommerhalvåret går jeg næsten ikke i andet end Havaianas – både til hverdag og fest. I vinterhalvåret hopper jeg i et par støvler eller et par sneakers. Det er sjældent, at man ser mig med høje hæle, og hvis man gør, er de højst 10 centimeter høje og er i form af et par støvler eller en fin sandal til helt særlige anledninger."

stine-norgaard-bjerg-klaedeskab1.jpg
Støvler fra Tiger of Sweden og Zara, taske fra Ganni og hårspænde fra Mast.

Smykker 

"Jeg elsker smykker og især den historie, som mange af mine smykker har. Jeg har arvet en guldring med en lilla sten fra min bedstemor, som er mit allerkæreste eje, og har derudover af min mor og bedstemor fået en helt enkel guldring. De to ringe sidder altid på mine fingre, og jeg føler mig helt nøgen uden dem. Derudover så elsker jeg armbånd og har en fin blanding af tynde guldarmbånd, perlearmbånd og andre sjove armbånd, som jeg har skrabet sammen igennem mange år."

stine-norgaard-bjerg-klaedeskab2.jpg
Ringene er arvestykker, armbåndet fra Pura Utz og Anni Lu, hårbøjler fra Pico og Custommade og parfume fra Atelier Rebul.

Tasker 

"Lige nu er mine favorittasker min lille leopardtaske fra Ganni og min Noé-taske fra Louis Vuitton, som jeg har købt brugt. Det er to forskellige og gode størrelser, så dem svinger jeg mest imellem."

Shoppingstrategi 

 "Jeg har aldrig en strategi og er den ultimative impulsshopper. Hvis jeg endelig går på jagt efter noget bestemt, kan jeg med garanti aldrig finde, hvad jeg leder efter."

Butikker 

"Jeg har ingen faste steder, hvor jeg shopper igen og igen. Egentlig shopper jeg nok allermest i H&M og Zara, og så udvider jeg min garderobe med mere specielle items, når jeg bliver draget af noget på min vej."

Største samling 

"Lyserøde kjoler. Jeg kan ikke få nok af dem. Jeg bliver ganske enkelt bare draget af dem, så snart jeg ser dem. Både lange, korte, enkle og vilde kjoler i alle nuancer af lyserød."

stine-norgaard-bjerg-klaedeskab3.jpg
Lyserød er farven, der dominerer i Stines klædeskab. Her er kjoler fra Custommade, Karen by Simonsen og Stine Goya.

Tendenser 

"Jeg forsøger egentlig ikke at gå op i tendenser, men når det er sagt, elsker jeg, at tingene fortsat gerne må være så loose og afslappet. Der er intet værre end en stram kjole og høje stiletter – det skal være behageligt, før jeg føler mig godt tilpas."

Bedste køb 

"Jeg har efterhånden fået mig en god samling af forskellige items fra Ganni i deres fantastiske leopardprint. Selvom flere af tingene er flere år gamle, så er de stadig nogle af mine favoritter. Leo-printet kan redde enhver tøjkrise, og derfor må de ting være nogle af mine bedste køb."

stine-norgaard-bjerg-klaedeskab6.jpg
Kimono og bukser fra Ganni. Slippers fra Havaianas.

Seneste køb 

"Lige nu bruger jeg både alle mine penge og al min tid på at få mit blomsterunivers op at køre, så jeg må faktisk tænke ret langt tilbage efter mit seneste køb, som vist var et par pink Havaianas i starten af juli. Havde du spurgt mig for bare et år siden, ville det slet ikke være nødvendigt at tænke så langt tilbage, men mine prioriteter er lidt et andet sted lige nu."

Mest opsigtsvækkende køb 

"Det må være en pailletkjole i sølv eller en lang velourkjole i den smukkeste grønne farve. Jeg faldt helt indlysende for dem, fordi de er farverige, skæve og sjove. Selvom jeg ikke har brugt dem så ofte, kan jeg ikke nænne at skille mig af med dem, da de er så anderledes og meget smukke, selv når de bare hænger i skabet."

Mere af 

"Alle ting, der er farverige, sjove og som skiller sig ud. Jeg kan godt lide ikke ligne alle andre. Egentlig elsker jeg nok mest at skille mig ud, fordi det oftest betyder farver og glimmer – mange andre, jeg kender, har det nok med at gå lidt mere afdæmpet klædt i mørke nuancer."

stine-norgaard-bjerg-klaedeskab7.jpg
Blusen er fundet på en rejse til Italien.

Fejlkøb 

"Lige på stående fod synes jeg ikke, at jeg har lavet nogle kæmpe fejlkøb. For otte år siden købte jeg et par tasker fra Mulberry. Dengang elskede jeg dem, men nu vil jeg egentlig gerne af med dem og købe noget andet i stedet. Men sådan går det vel tit, at både stil og behov ændrer sig."

Klar på 5 minutter 

"En hurtig ligthudgave af min renserutine med produkter fra Ole Henriksen, concealer til de mørke rande under øjnene, lidt blush på kinderne og farve samt gel på brynene. Tørshampoo i håret og en omgang toupering. En oversized skjorte, tights, Havaianas, en jakke over armen og så ud ad døren."

God stil 

"Drop at efterleve, hvad moden eller tendenserne fortæller dig – gør lige præcis det, du føler dig godt tilpas med. Det skinner igennem. Hvis udstrålingen er der, kan god stil næsten være ligegyldig."

stine-norgaard-bjerg-klaedeskab9.jpg
Perletasken er fra Sui Ava, og blomsterne er fra Studio Flør.
stine-norgaard-bjerg-klaedeskab10.jpg
Stine i skjorte fra H&M.

Stine Nørgaard Bjerg, 28 år

ejer af blomsteruniverset Studio Flør, @studiofloer. Bor på Islands Brygge med sin kæreste Thomas. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil og Tøj