Bliv fri af stress
Denne artikel er sponsoreret af: StressCare Institue, Stresslæge.dk, Erhvervs- og stresscoach Anne Mollerup, Livsstrategien, Løvendal Massage & Kropsterapi, Medica Pro StressCenter, Oceaim, Stresscoach Stine Lundgaard & Stressklinikken.

Bliv fri af stress

Er du stresset? Så er du langt fra alene. Tilstanden er nærmest blevet en folkesygdom, og derfor findes der heldigvis også mange effektive behandlingsmetoder. Bliv klogere her.

Mave- eller hovedpine, hjertebanken, søvnløshed og hukommelsessvigt. Stress kan vise sig i mange forskellige afskygninger, der alle har til fælles, at de gør hverdagen svær og uoverskuelig.

Der er derfor god grund til at tage det alvorligt, hvis du oplever symptomer på stress. Faktisk kan det ofte forværre problemet, hvis man ignorerer kroppens budskaber for længe.

Vi har her samlet ni forskellige eksperter, der alle har specialiseret sig i forskellige behandlingsmetoder mod stress.

Specialiseret lægelig stressbehandlingstresscare_institute.jpgHos StressCare Institute tager behandlingen altid udgangspunkt i en holistisk lægelig vurdering. Vurderingen af stresstilstanden tager bl.a. udgangspunkt i en 3 døgns måling af din hjerteaktivitet. Denne måling viser påvirkningen af det autonome nervesystem, og dermed graden af stress.

StressCare Institute har rettighederne til, som de eneste i Danmark at benytte denne måling. Målingen bruges til at vurdere hvor alvorlig tilstanden er, og danner sammen med symptombilledet grundlag for tilrettelæggelsen af individuelle behandlingsprogrammer

Anne-Lene Schwartz, grundlægger af StressCare Institute, har en specialist uddannelse USA. Hun benytter evidente metoder herfra til at skabe ro i nervesystemet og skabe varige forandringer.

Klinikken har en holistisk medicinsk tilgang til stressbehandling, hvilket betyder, at de ser på din fysiologi som helhed, samtidig med at de selvfølgelig behandler medicinske problemer, når det er aktuelt.

StressCare Institute har gennem de sidste 11 år hjulpet hundredvis af mennesker til at blive varigt raske fra alvorlig stress. StressCare Institute er specialiseret i at arbejde med ledere på forskellige niveauer, og arbejder også målrettet  med forebyggelsesprogrammer og behandling på arbejdspladser.  

Stresslæge.dk102842288431339893_trine_Stresslaege.jpgStresslæge.dk er specialiseret i de sværeste tilfælde af stress. De, der har været ned med stress flere gange, som har prøvet alt, men bliver ved med at gå ned igen. Stresslæge.dk tilbyder et 6 måneders stressbehandlingsforløb - en langtidsholdbar løsning hvor årsagerne til din stress klarlægges og behandles i dybden for at sikre, at den ikke vender tilbage på et senere tidspunkt.

Stresslæge Trine Rønnov er tidligere praktiserende læge og også selv tidligere stressramt. Hun er uddannet psykoterapeut og kvinden bag den succesfulde behandlingsmetode AMSI® - Aldrig Mere Stress Igen, der omfatter gruppesessioner, mindfulnesstræning, online kursus og møder, retreat m.m.

AMSI® metoden har hjulpet flere hundrede kvinder til stressfrihed – hovedsageligt flergangsstressede, som tidligere har prøvet alt, men er gået ned med stress igen.

AMSI® forløbet er opbygget af moduler, der indeholder al den viden og de redskaber, du har brug for. Fra første modul, hvor du lærer at standse din stress til sidste modul, hvor du lærer aldrig mere at gå ned med stress igen. Derimellem får du opbygget din viden og indsigt i stressens mekanismer. Du får indsigt i din egen stress og erkendelser og ikke mindst nye vaner og mønstre, der til sammen bliver nøglen til din stressfrihed - nu og i fremtiden.

Se det gratis webinar ’Aldrig mere stress igen’ fra stresslaege.dk her 

Et liv uden stress807485989981599704_anneMol.jpgStressen har det med at snige sig ind på os. Pludselig styrer den vores liv og ødelægger vores trivsel på arbejdet og samvær med familien. Men alle kan blive fri af stress - og det kan du også!

Det mener Erhvervs- og stresscoach Anne Mollerup. Hun arbejder ud fra tilgangen, at vi alle er forskellige, og at der derfor ikke findes én plan, der passer til alle.

Hos Anne lærer du dine stressorer at kende og får de rette individuelle værktøjer til at handle her og nu samt forebygge fremtidig stress.

Læs mere om Anne Mollerups behandlinger på annemollerup.dk

En vej ud af stress188139010154072680__dsc0527-1_Livsstrat.jpg”Sæt dig blot godt til rette i min sofa, og jeg hjælper dig med at finde vejen tilbage til det gode liv."

"Din vej tilbage kan være gennem coaching og psykoterapi, da det er vigtigt ikke kun at symptombehandle”, lyder det fra stresscoach og psykoterapeut Lene Ryesberg fra Livsstrategien.

Hun mener, at alle bør tage stresssymptomer alvorligt. De er nemlig en del af vores naturlige alarmberedskab, og kan over tid udløse både fysisk og psykisk sygdom.

På hendes klinik, Livsstrategien, lærer du også om stressens fysiologi og anvendelse af mindfulnessprincipperne for at genskabe kropslig og mental balancering. 

Køber du en stresstest, får du en profilgraf, en profilrapport på 20-25 sider, og en individuel handleplan baseret på resultatet. (pris 1.995,- kr.)

Se mere på livsstrategien.dk

 

Genfind balancen gennem kroppen307745675551375196_Løvendal_profil_farve_614x450.jpgStress er en tilstand af ubalance, der giver en dyb påvirkning af krop, tanker og følelser.

Med en Body All Mind-behandling kan Magnus fra Løvendal Massage & Kropsterapi hjælpe dig af med smerter og til at opnå en dybere forståelse af de tanke- og følelsesmæssige mønstre, som skaber stress i dit liv.

Udover Body All Mind-behandlinger tilbyder klinikken også tankefeltterapi, som er et effektivt redskab til at forløse angst og traumer på en blid og simpel måde.

Løvendal Massage & Kropsterapi ligger på Gunnar Nu Hansens Plads 7 på Østerbro – med nem adgang til parkering.

Læs mere på www.løvendal.dk

Speciallæge udviklet unikt stressbehandlingskoncept. 
174467780286161194_x-4960_Medica.jpg
Hos Medica Pro StressCenter knækker de kurver – stresskurver.

Deres koncept er professionelt, gennemprøvet og udviklet ud fra forskningsresultater, og de tilbyder forebyggelse og behandling - med lægelig udredning, blodprøver, evt. medicinsk behandling, samt psykologisk udredning - til private såvel som virksomheder.

Klinikken hjælper med håndtering af samtlige stressfaktorer - både de kendte og de ubevidste. Målet er at give dig viden og skabe tillid, så de kan vise dig vejen til forandring og det stressfrie liv.

Medica Pro har allerede hjulpet mange stressramte (+100 personer), og deres resultater viser, at hele 98 % bliver stressfrie.

Vi tilbyder stressuddannelse og franchisekoncept og har idag samarbejdspartnere 6 steder i Danmark. Alle tilknyttet StressCenteret hvor der er tilknyttet psykolog, psykoterapeut og psykiater m.fl

Til virksomhederne der ønsker at håndtere lettere stress, tilbyder vi stress-mentor uddannelsen. 

Al professionel Stressbehandling samlet ET sted! 

Læs mere på www.medicapro.dk

Tag stresstesten232756044169708508_oceaimpresse3.jpgOplever du stress i dit privatliv, arbejdsliv eller på grund af ledighed? Test dit stressniveau på: www.stresstest.oceaim.dk/stresstest.html

Testresultatet er kun vejledende, men hvis det viser, at du er på vej over i det ’røde felt’ på skalaen, kan du bruge det til at forhøre dig om muligheder for hjælp hos din arbejdsgiver eller jobcenter. Mange offentlige og private virksomheder samarbejder nemlig med Oceaim.

Hos Oceaim arbejder de efter en metode, der er udviklet af Danmarks førende stressekspert, Bjarne Toftegaard. De er landsdækkende og leverer stresscoaching til jobcentre samt offentlige såvel som private virksomheder.

Forløbets resultat er afstresning og øget livskvalitet for den enkelte via brugbare redskaber og hjælp til selvhjælp.

Se mere på www.oceaim.dk

Skræddersyet behandling til dine behov838791934599732502__60p0517_a_StineLund.jpgEr du ramt af stress - og længes du efter en vej til mere balance? Stine Lundgaard har syv års erfaring i at hjælpe mennesker fri af langvarig stress og tilbyder bl.a. individuelle samtaleforløb skræddersyet til dine behov.

På hendes website finder du også en blog med masser af inspiration til, hvordan du reducerer og håndterer stress.

Sideløbende underviser Stine desuden i, hvordan du kan bruge essentielle olier som et effektivt og nemt værktøj til stressreduktion i dagligdagen.

Lyt til Stine Lundgaards gratis online foredrag her

Intensivt behandlingsforløb i trygge rammer933583406800901572_hj_stresskilnik.jpgStress er en tilstand, som kan føre til sygdom, og signalerne skal derfor tages seriøst.

Netop det er tilgangen hos Stressklinikken. De arbejder med korte intensive behandlingsforløb i trygge rammer ved speciallæge og/eller psykoterapeut, og tror på, at fordi stress er individuelt, bør det også behandles ligesådan.

Den øjeblikkelige pandemi er et godt eksempel. Den skaber frygt og afmagt. Stressklinikken kan naturligvis ikke kurere pandemien, men kan hjælpe dig med at håndtere den ud fra dine egne værdier og behov.

Ligeledes er det også vigtigt at få skabt den rette balance imellem arbejde og privatliv.

Se mere på stressklinikken.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Søvn, Stress og Energi