sponsoreret indhold
diarré
SPONSORERET indhold

Få balance i dit fordøjelsessystem

En travl og moderne livsstil kan have fysiske såvel som følelsesmæssige følger, hvor især ens fordøjelsessystem påvirkes.

02. jun. 2016 | Sundhed

For at hjælpe kroppen tilbage i en naturlig rytme er der en masse gode råd til en god fordøjelse, hvor mad, humør og bevægelse spiller en væsentlig rolle.

De fleste kender mottoet ’Du er hvad du spiser’, men forståelsen for hvordan du spiser er også vigtig for at bevare en god fordøjelse. Spiser du en sund velbalanceret kost, er det en stor hjælp for kroppen at opretholde sin naturlige rytme. 

Men oplever du fortsat ubehag, på trods af en sund kost, kan det for eksempel skyldes, at du spiser for hurtigt, for meget eller ikke tygger maden ordentligt. Det kan være en god ide at føre dagbog, så du har et overblik over det du spiser og samtidig kan se hvordan forskellige produkter har en indvirkning på din mave.

Vores humør spiller en også en vigtig rolle for vores fordøjelsessystem. Mange kender det, at ens mave er mere urolig i stressede situationer såsom til en jobsamtale, eksamen eller til et vigtigt oplæg. At være stresset og nervøs forstyrrer den naturlige balance, og det er derfor vigtigt at give sig selv ’mig-tid’ ved at tage en god lang pause og få en god nattesøvn.

En anden god måde at komme af med stress og holde ens fordøjelsessystem sundt på er gennem motion. At tage træningstøjet på og få svedt igennem, for at rette tankerne hen på noget andet – det kan give overskud og energi.

Få flere gode tips og råd fra Imodium og få balance i dit fordøjelsessystem. 

Imodium er et effektivt middel som hjælper med at lindre diarrésymptomer, så fordøjelsessystemet hurtigere kan komme tilbage i en stabil og normal rytme. Ved at genfinde den naturlige rytme hjælper Imodium med at få kroppen i balance inden for én time.