Vitaminer

Foto: Getty Images

Vitaminer

Over halvdelen af danske kvinder får for lidt!

Få styr på hvilke vitaminer og mineraler du har brug for her.

Vidste du at betegnelsen vitamin bruges om organiske stoffer, der skal tilføres kroppen udefra, fordi vi ikke selv kan danne dem? Vidste du så også at der findes 13 kendte vitaminer, samt at du har behov for dem alle.

Ifølge DTU fødevarestyrelse spiser seks ud af ti danskere kosttilskud, hvoraf mange spiser dem unødigt – paradoksalt nok får de fleste af os stadigvæk ikke den mængde Jern og D-vitamin vi behøver.  

Det at holde styr på ens daglige indtag af vitaminer og mineraler kan til tider være uoverskueligt og lidt af en jungle.  

Det helt store spørgsmål er om du i virkeligheden er up-to-date med hvilke vitaminer og mineraler du bør tage?

Få styr på hvilke vitaminer og mineraler du har brug for

Der findes et hav af vitaminer og mineraler, og priserne varierer fra billigt til dyrt. Men hænger pris og kvalitet sammen, ikk nødvendigvis! Det efterlader en tilbage med spørgsmålet om – hvad skal jeg vælge, og hvordan finder jeg ud af hvad jeg reelt har brug for?

TakeDaily er et nyt koncept som gør det nemt og overskueligt at tage sine vitaminer og mineraler dagligt.  I en travl hverdag, hvor tiden er knap, sørger TakeDaily for at du får skræddersyet en løsning, som passer til dig og dit behov.

Lige nu kan du få 50% rabat på den første ordre med koden FLIPP50 – klik her og kom i gang med din sundhed. https://takedaily.dk/

Det tager KUN 2 minutter, hvor du svarer på spørgsmål omkring din kost, motionsvaner og livsstil, og ud fra dette finder de frem til hvilke vitaminer og mineraler som passer til dit behov.

Vitaminerne og mineralerne lever op til de ernæringsmæssige lovmæssige krav, der er til indholdet.

Pris og kvalitet hænger sammen, og for 149 kr. om måneden, sikrer TakeDaily dig, at du får dit daglige supplement af vitaminer og mineraler, som bidrager til din krop der er i balance.

TakeDaily sørger for at sende din pakke hjem til din postkasse, så du slipper for den lange kø på posthuset!

Se, hvad vi ellers skriver om: Vitaminer og Mineraler