sponsoreret indhold
Prioritér nattesøvnen og giv hverdagen kvalitet
SPONSORERET indhold

Prioritér nattesøvnen og giv hverdagen kvalitet

Et sundt liv med masser af energi begynder med en god nattesøvn. I mere end 125 år har Auping været garant for kvalitet og ekspertise, og der arbejdes med passion og på bæredygtig vis med at skabe den perfekte seng af i morgen.

Af:: Annonce
10. jun. 2015 | Sundhed | ALT for damerne

125 års erfaring er nu samlet i den nyeste seng fra Auping - Criade. En kontinentalseng, som kombinerer design med teknik og består af et benstel, en sengebund med et 80% åbent spiralnet samt en madras, der giver dig optimal støtte. Øverst lægges en topmadras, som giver ekstra komfort.

Personlig stil og komfort er nøgleordene, og du kan sammensætte Criade præcis, som du ønsker. Du vælger selv funktioner, komfort og design. Benstellet er basis for Criade sengen og er med til at forme helheden. De mange forskellige farver gør det muligt at matche benstel og sengebund helt perfekt.Sengen kan også vælges med et stilfuldt hoved- og/eller fodgærde. Der findes flere modeller i forskellige stilarter fra moderne design til klassisk. Criade fås også i justerbare modeller. Med en motor til rygdelen, to motorer til ryg- og bendel eller tre motorer til ryg-, ben- og nakkedel.

En Criade seng med justerbarhed giver dig den perfekte siddestilling, hvis du gerne vil læse eller se TV i sengen. Du kan justere alle tre funktioner individuelt, så sengen tilpasses præcis til dig. Den faste siddeflade gør sengen særlig komfortabel.

Bæredygtige tekstiler
Aupings særligt udvalgte tekstiler kommer blandt andet fra den ledende danske producent af designtekstiler, Kvadrat. Tekstilerne er slidstærke, lys- og farveægte og bæredygtigt fremstillet. Criade fås blandt andet med tekstilet Revive 1+2, der er fremstillet af 100% genanvendt polyester FR, som stammer fra brugte plastflasker. Således er de ideelle til dig, der ønsker tekstiler med en stærkt reduceret belastning af miljøet. Revive findes i 8 forskellige farver i 2 forskellige strukturer og mønster.

Læs mere om Aupings senge på auping.dk.