spaophold storby
SPONSORERET indhold

Storby & Spa: Her er de 6 hotteste spadestinationer

Det er oplagt at tage på storbyferie i Europa i løbet af foråret, og findes der noget bedre end en god omgang forkælelse af krop og sind efter en lang dag med oplevelser og shopping? Vi har samlet seks gode bud på storbyspa.

Af:: Bea Fagerholt og Camilla Natascha Nivaro Foto: Getty
24. feb. 2017 | Sundhed | Fit living

Artiklen indeholder sponsorerede links

PARIS

Den ikoniske kvinde bag modehuset Chanel, Gabrielle Bonheur “Coco” Chanel, var indbegrebet af en parisienne. Gå i hendes stilede fodspor, og nyd en dag på det legendariske hotel, Ritz Paris, på Place Vendôme, hvor Coco havde en lejlighed i hele 40 år. Efter fire års renovation åbnede hotellet i sommeren 2016 dørene for det første Chanel-spa. Spaet er inspireret af Cocos lejlighed på Rue Cambon og har et smukt spaområde med pool, fem behandlingsrum, hvor du blandt andet kan få massage med fem eksklusive nye massageolier opkaldt efter hendes ikoniske parfumer, Chanel no. 5, 19 og 22.

INFO: Spa Chanel at the Ritz Paris, 15 Place Vendôme, 75001 Paris Tlf. +33 1 43 16 30 60. ritzparis.com
PRISER: Ritzy Plénitude, 60 minutters massage inklusive adgang til spaområde, 2.200 kr. Express manicure, hænder og fødder, 45 min., 800 kr. Adgang til Ritz Club, 1.500 kr.

Med lækre skrubbecremer får du silkeblød hud, se det store udvalg hos nicehair.dk (sponsoreret)

BERLIN

På et hipt hotel hører en hip spa til. Og det er, hvad du får på Soho House i Berlin. Det engelske mærke Cowshed er kendt for sine humoristiske produktnavne, heriblandt Lazy og Horny Cow. Alle produkter er dog helt seriøse, når det kommer til ingredienserne, som er økologiske, botaniske og fri for parabener. Du kan spendere en hel eftermiddag i de behagelige Cowshed-omgivelser, der både tilbyder spaafdeling, pedi- og manicureområde samt behandlingsrum. Hvis tiden er knap, så snup en Speedy Facial, der hurtigt og effektivt giver ansigtet ny glød.

INFO: The Cowshed Spa på Hotel Soho House Berlin. Torstrasse 1, Berlin. Tlf. +49 (0) 3040 5044 130. sohohouseberlin.com
PRISER: Cowshed Massage, ca. 820 kr. Speedy Facial, ca. 335 kr. Cowshed Manicure, ca. 330 kr.

KØBENHAVN

Blot en halv time fra København ligger det nyrenoverede Kokkedal Slot, hvor du kan tilbringe en weekend eller blot tage en afslappende dag i det nye spa, der i øvrigt vandt titlen ‘Årest spa’ ved Danish Beauty Awards 2016. Alle behandlinger foregår med det australske mærke Sodashi, der med sin aromaterapeutiske tilgang passer perfekt til de holistiske behandlinger, spaen tilbyder. Du kan også nyde spaområdet med pool, sauna, kold- og dampbad samt et særligt sansestimulerende bruseritual. Er du til den helt store fornøjelse, så prøv Sodashi Day Spa med seks forskellige behandlinger, som varer 2,5 time. Du kan også skyde weekenden i gang med Fabulous Friday, hvor du og en veninde får ansigtsmassage og eventuelt ordnet hænder og fødder, efterfølgende makeup og torettersfrokost.

INFO: Kokkedal Slot Spa by Sodashi på Kokkedal Slot. Kokkedal Alle 6, Hørsholm. Tlf. 44 22 80 00. kokkedalslotcopenhagen.dk
PRISER: Sodashi Stop & Relax Facial, 450 kr. Fabulous Friday, 1.625 kr. Day Spa,1.995 kr.

En kropsolie nærer, beskytter og blødgør huden, se det store udvalg hos nicehair.dk (sponsoreret)

LONDON

Ved Piccadilly Circus på Regent Street tager du Hotel Cafe Royals elevator ned i et fredfyldt univers, som huser en af Londons mest luksuriøse spaer. Medlemmer betaler tæt på 20.000 kroner blot for at være medlem og derefter over 100.000 kroner årligt. Er du gæst på hotellet, kan du frit benytte spaens faciliteter, som tæller pool, sauna, dampbad og hamam samt træningsrum med styrketræningsredskaber, yogatimer og meditationsrum. Det kan du alt sammen også få for cirka 880 kr., hvis du kommer ind fra gaden. Alle behandlinger foregår med det engelske mærke Elemental Herbology. Er du til massage, kan du få en skræddersyet massage, der passer til dit humør, eller lade dig inspirere af det brede udvalg af behandlinger på menuen, som alle har de fire grundelementer i fokus: vand, luft, ild og jord. 

INFO: Akasha Holistic Wellbeing Centre på Hotel Café Royal. 68 Regent Street, London. Tlf. +44 0 20 7406 3333. hotelcaferoyal.com
PRISER: Polarity Massage, ca. 1.020 kr. Holistic Facial, ca. 1.395 kr. Hammam Body Peeling, ca. 550 kr.

BARCALONA

På det luksuriøse Hotel W i Barcelona, som ligger midt på stranden, finder du Bliss Spa. Spaen er stilrent indrettet med hvide flader og lyst træ, men der er samtidig sørget for en uhøjtidelig atmosfære med farverige detaljer og højt humør. Snup en lækker pedicure, mens du sidder i den komfortable sofa og slapper af eller læser dit magasin. Eller en grundig kropspeeling med mærkets anerkendte skrub The Ginger Scrub, hvor hele kroppen befries for døde hudceller og føles babyblød efterfølgende. Trænger du mere til en ansigtsbehandling, passer Peeling Groovy perfekt til sensommeren.

INFO: Bliss Spa Barcelona på Hotel W Barcelona. Place de la Rosa dels Vents, 1. Final Passeig de Joan de Borbo, Barcelona. Tlf. +34 93 295 2858. blissbarcelonaspa.es
PRISER: The Ginger Scrub, ca. 1.492 kr. Peeling Groovy, ca. 560 kr. Fabulous Pedicure, ca. 410 kr.

STOCKHOLM

Day Spa i Östermalm tilbyder et alternativ til den traditionelle spaoplevelse, hvor du gerne sætter minimum 50 minutter af til en behandling. Efter en lang dag i byen kan du for eksempel snuppe en kop kaffe og samtidig få en 15-minutters massage. Konceptet er bygget op omkring, at det skal være nemt og kunne tilpasses den tid, du nu har. Derfor er priserne også tidsbestemte og begynder på 65 kroner for 10 minutter, 130 kroner for 15 minutter etc. Du vælger behandlinger ud fra en menu med tilhørende side orders såsom en rygmassage med tilhørende håndmaske. Indretningen er indbydende og harmonisk med møbler og vægge i ubehandlet træ, grønne fliser og arkitektoniske detaljer som runde vægge og smuk belysning.

INFO: Dayspa AB. Sibyllegatan 16, Stockholm. Tlf. +46 08 6840 9444. dayspa.se 
PRISER: Priser fra ca. 65 kr. for 10 minutter og opefter til 360 minutter for ca. 2.530 kr.

LÆS OGSÅ: Skiferie uden ski: Fatbiking & snowhiking

LÆS OGSÅ: Ekspert: Så ofte bør du skifte dit håndklæde, hvis du vil undgå bakterier

LÆS OGSÅ: Diet dos & don'ts: 9 grunde til, at du ikke taber dig