Anna Caroline fra 'Alene i vildmarken'
SPONSORERET indhold

Gamle kendinge er tilbage: Se alle deltagerne i ‘Alene i vildmarken’

'Alene i Vildmarken' er klar med en reunion-sæson. Læs om deltagere til 'Alene i vildmarken' 2023 her.

Af: Rikke Lynge Foto: Jeppe Søgaard Nielsen /United Production
10. mar. 2023 | Livsstil

I syvende sæson af 'Alene i Vildmarken' sender DR otte tidligere deltagere tilbage til vildmarken i den norske natur. De otte deltagere er kommet tilbage for endnu engang at prøve kræfter med ensomheden, sulten og den indre kamp.

Det skriver HER&NU.

Artiklen fortsætter efter videoen...

Det helt store spørgsmål er dog, om de kan bruge den erfaring, de har i bagagen fra tidligere deltagelse, og få oprejsning fra fortidens uheld og skæbnesvangre beslutninger, når de skal kæmpe om at blive den sidste alene i vildmarken?

Nogle af deltagernes erfaringer fra vildmarken bygger på at være solodeltagere, mens andre har prøvet kræfter med Norges vilde natur i selskab med en makker. Denne gang er alle deltagere dog overladt fuldstændig til dem selv, og skal selv klare sig gennem de strabadser, de bliver udsat for.

”Vi har tidligere haft både solodeltagere og makkerpar afsted i vildmarken. Det er dog første gang, vi sender tidligere deltagere afsted i programmet. Denne gang er vi nysgerrige på, hvad det betyder for deltagerne og deres ophold, at de har erfaringen fra tidligere med i bagagen,” siger Anne Askov, DR-redaktør på 'Alene i Vildmarken' i en pressemeddelelse.

”Deltagerne er alle udvalgt fordi de efter deres sidste ophold har et stort ønske om at bevise sig selv. Og vi synes, det er interessant at se, om det giver en anden drivkraft for eksperimentet, at man ikke lykkedes sidst.”

Her er deltagerne i 'Alene i Vildmarken' sæson 7:

Camilla Varming Nielsen

35 år, virksomhedsejer fra Krarup på Fyn, (sæson 5)

imagexogoe4.png

Sidste gang Camilla prøvede kræfter med vildmarken, var det i selskab med sin kone Martha. Camilla trak meget opmærksomhed i den sæson, da hun i vildmarken både drak sin egen urin og snittede op til flere penisser af træ.

Nu vil Camilla dog prøve kræfter med vildmarken på egen hånd, og det bliver både en uvant situation og en kæmpe udfordring for Camilla, der aldrig er alene. Ifølge Camilla så er hendes motivation for at drage ud i vildmarken netop for at komme væk sine mange projekter og altid være omringet af mange mennesker. Hun vil undersøge, om hun kan være alene.

Anna-Caroline Fosmark

24 år, nomade og kunstner fra Silkeborg, (sæson 6)

imageem88l.png

Anne-Carolines hjem er primært i naturen, hvor hun de fleste måneder om året sover i telt og cykler rundt på eventyr.

Hendes makker Esters helbred svigtede sidste gang, da de var afsted i vildmarken, og de måtte tage hjem. Men Anna-Caroline er ikke færdig med vildmarken, og hun kan mærke, at hendes krop sagtens kan klare flere dage i den barske natur. Nu får hun får chancen for at tage revanche.

Birk Engemann

56 år, pensioneret oversergent fra Brønderslev, (sæson 2)

imageh9a1d.png

Birk fik sin drøm knust i sæson 2, da han på dag 5 faldt på en glat sten og brækkede et ribben. Birk lider af PTSD efter nogle oplevelser som udsendt soldat. Han tog i vildmarken for at bevise, at han stadig har viljen til klare strabadserne. Nu er han tilbage for at få oprejsning og nå langt i vildmarken.

Victor Gjedde

28 år, studerer til maskinmester fra Værløse (sæson 5)

image90f3vb.png

Victor følte selv, han havde meget at bevise i vildmarken, da han deltog i sæson 5 med sin makker Casper. Og han klarede sig igennem en strabadserende vandretur med både munterhed og tårer. Følelserne var med andre ord helt uden på tøjet. Victor ønskede at gå hele vejen, men han og Casper måtte alligevel trykke på knappen og tage hjem. Nu får Victor en chance til og denne gang er det helt alene.

Sanne Flade Larsen

56 år, pædagog fra Sorø (sæson 2)

image5c18d.png

Tilbage i sæson 2 blev Sanne nummer to, hvor især hendes praktiske evner og stædighed tog hende langt. Men fiskeriet var en udfordring, hvor især kulden og isolationen slog hende ud, og det fik i sidste ende bægeret til at flyde over. I dag føler Sanne sig både mere erfaren og mere i balance. Hun ønsker at bevise, at hun kan gå hele vejen.

Christian Hjort

38 år, Skov- og marketingsansvarlig på et gods, fra Egtved (sæson 1)

imageoz8kd.png

Christian blev som den allerførste nummer to efter hele 44 dage i Nordnorge. Christian var kendt for sin ukuelige optimisme, gode sind og driftighed. Det resulterede blandt andet i, at han fik bygget en imponerende tipi, snittede fredspibe og oplevede, hvordan frostens hvide landskab satte ind. Christian er nu tilbage, fordi han ikke er færdig med at prøve sig selv af i den rå og barske natur.

Jesper Westmark

52 år, shaman fra København (sæson 4)

imagewvgeb.png

Jespers håndværksmæssige evner betød, at han både nåede at bygge en hytte, lave en bue med pil og et effektivt bowdrill. Jesper er shaman og spurgte ånderne til råds i vildmarken. Men til sidst brændte Jespers krop ud efter 29 dage. Han er sulten efter at vende tilbage og søge endnu dybere ind i naturen.

Rasmus Christiansen

43 år, køkkenmontør fra Esbjerg (sæson 3)

imagejnpyk.png

Første gang, Rasmus var alene i vildmarken, lærte han at overleve. Undervejs nåede han at bygge tre forskellige shelters og forfine sine fiskemetoder. Det var en stejl læringskurve for manden på eventyr. Til sidst blev sulten dog så stor, at han måtte trykke på knappen og give op. Nu er Rasmus tilbage med sin dyrt købte erfaring. Og målet er klart: han vil vinde!

'Alene i Vildmarken' sæson 7 får premiere den 16. marts kl. 20 på DR1 og kan streames på DRTV samme dag.

Denne artikel blev første gang bragt på HER&NU. Dette er en redigeret udgave. 

Kan du heller ikke vente til den nye sæson af 'Alene i Vildmarken? Så læs med her, hvor du kan møde Ulla, som vandt af 'Alene i vildmarken' 2022, og her, hvor Camilla og Martha fra 'Alene i Vildmarken' 2021, hvordan deres forhold bar dem igennem programmet. 

Anbefalet til dig