Caroline Fleming
SPONSORERET indhold

Caroline Fleming: ”For første gang har jeg fundet en mand, jeg kan beundre”

Den 44-årige eksbaronesse Caroline Fleming har fundet kærligheden i en gammel ven. Og det er noget ganske anderledes, end hun har prøvet før, fortæller hun i denne uges ALT for damerne.

Af: Marie-Louise Truelsen og Cille Lewinsky Foto: Franne Voigt
17. jun. 2020 | Livsstil | ALT for damerne

Det stod (næsten) i stjernernes tegn.

At eksbaronessen og modellen Caroline Fleming skulle blive kærester med Billi Bi-ejeren Carsten Friis.

For engang blev Caroline Fleming spået, at hun skulle finde sig en jomfru – og nu har hun fundet ham. Det fortæller hun i denne uges ALT for damerne.

”Jeg havde altid håbet, at jeg ville finde kærligheden igen. Og jeg blev spået til for syv-otte år siden af en meget, meget fantastisk kvinde i England, at jeg ville møde mit livs kærlighed, og at han både ville være min sjæleprins og min livsprins. Og at hans stjernetegn ville være jomfru, ligesom mit er. Jeg troede lidt på det, og de gange, jeg efterfølgende mødte en jomfru, tænkte jeg: Er det dig? Er det dig? Og det var det ikke. Men så – lige pludselig – kom min jomfru til mig,” siger hun til ALT for damerne.

Den 44-årige eksbaronesse har tidligere været gift med den velhavende brite Rory Flemming og dannet par med fodboldspilleren Nicklas Bendtner.

Men forholdet til Carsten Friis er noget andet, end hun har oplevet før, fortæller hun.

”Jeg føler, at han er mig ligeværdig på alle niveauer og møder mig i øjenhøjde, selvom han er min høje flotte prins, som jeg også kan kigge op på og beundre. Og jeg elsker netop det. At jeg beundrer ham. Det har jeg aldrig prøvet før med en mand. Jeg føler mig så privilegeret og taknemmelig over, at jeg har været på den her lange rejse, og at jeg nu kan stå på den anden side af alt, hvad jeg har oplevet, og være så lykkelig. Og fri,” siger hun og tilføjer:

”Han er en fuldstændig enestående far, og jeg synes, han er den dejligste ven, man kunne drømme om. Jeg elsker at være i hans selskab. Og for mig er det også første gang, jeg oplever at være i et kærlighedsforhold med en mand, jeg virkelig kan se op til, beundre og sparre med. Det er så vildt at få lov til at opleve det. Jeg føler virkelig for første gang, at det er sådan her: En rigtig kvinde kan gøre alt selv, men en rigtig mand vil ikke lade hende gøre det. Med Carsten får jeg hjælp, støtte, omsorg og kærlighed. Samtidig. Han hjælper mig til at være den bedste version af mig selv.”

En middag blev til flere

Caroline Fleming og kæresten Carsten Friis har kendt hinanden, siden Caroline var 16 år. De har været familievenner gennem mange år, men mistede kontakten, efter de begge blev skilt.

Men for halvandet år siden genoptog de kontakten, fordi de skulle lave en skokollektion sammen, og siden har de ikke været fra hinanden.

”Månederne gik, vi var på en inspirationstur i Paris, så på masser af sko og spiste nogle meget lange frokoster og middage sammen. Og så på flere sko. Der skete ikke noget som helst, men for hver gang, jeg mødte ham, blev jeg mere og mere imponeret over, hvor pragtfuldt og fint et menneske han er,” siger hun og fortsætter:

”Der skete det, at jo mere tid vi brugte sammen, jo mere jeg lærte ham at kende, jo mere smeltede jeg bare indeni. Og uden jeg egentlig selv var klar over det, var jeg ved at blive smaskforelsket i ham. Heldigvis skete det samme for ham, men fordi vi havde kendt hinanden så lang tid, var det sådan lidt aj, aj, aj, hvad sker der …?

Fordi det var underligt, når I før bare havde været venner?

 – Ja! Og venner igennem så mange år. Men så, sidste sommer, inviterede han mig ud at spise. Jeg tænkte, nå, skal vi nu tale om flere sko, ha ha. Men nej, det skulle vi ikke. Det gik op for os, at vores følelser heldigvis var vokset og vokset side om side. And the rest is history.”

Læs hele interviewet med Caroline Fleming i denne uges ALT for damerne, hvor hun også taler om at vokse op med kærlighedssvigt og til det sidste hige efter sin fars anerkendelse.

Anbefalet til dig