Christiane slapper bedst af foran gryderne i sit køkken.
SPONSORERET indhold

Christiane: "Beyoncé er altid en god ide"

Ifølge Christiane Schaumburg-Müller O'Connor er Beyoncé (og joggingtøj)altid en god idé, når det er weekend.

Foto: Anja Ekstrøm
24. apr. 2015 | Livsstil | Eurowoman

Når Medinas kæreste skal i byen, har han en helt særlig vane. Designeren Anine Bing spiser altid slik, og skuespiller Julie Zangenberg har en hang til stramme kjoler, når det ringer ind til weekend.

Denne fredag skal vi holde weekend i selskab med Danmarks måske mest smilende kendis.

33-årige Christiane Schaumburg-Müller O'Connors hverdag er proppet med møder, fotoskydninger og arbejdet med sit eget online-univers, som hun startede op sidste år, så når det er weekend går hun all in på joggingtøj og popmusik.

Det har vi fanget den evigt overskudsagtige blondine til en snak om...

Hvad lover du altid dig selv at gøre i weekenden, som du aldrig får gjort?
- At få trænet. Jeg tænker altid, at det da kunne være super at få noget ud af dagen og stå tidligt op og træne I weekenden. Men når det så bliver lørdag morgen, tænker jeg: "Det er weekend, jeg skal slappe af, for det fortjener jeg: Morgenkåbe og et stort morgenbord". Ergo – ingen træning.

Har du en hobby, du dyrker i weekenden?
- Jeg kan godt lide at bruge lang tid på at købe ind og lave mad i weekenden, ved ikke om det er en hobby, men det tager i hvert fald det meste af dagen.

LÆS OGSÅ: Her er den ultimative burgerguide

Hvis du skal i biografen, hvor går du så hen?
- Jeg er vild med Park Bio og Gentofte Bio, eller hvis der skal et større udvalg til; Kinopalæet i Lyngby. Generelt kan jeg godt lide Park Bio og Gentofte Bio, fordi de er sådan nogle biografer, hvor man kan tage en kop kaffe eller te med ind i stedet for popcorn og cola – der er stille i de biografer og meget lokalt. Jeg kan godt lide lokale ting.
Park Bio, Østerbrogade 79, 2100 København Ø
Gentofte Kino, Gentoftegade 39, 2820 Gentofte
Kinopalæet, Klampenborgvej 215, 2800 Kongens Lyngby

Hvornår står du normalt op?
- Jeg står op kl. syv i hverdagene og kl. ti i weekenden.

Ændrer dine madvaner sig i weekenden?
- Nej, mine madvaner er meget de samme. Det, der ændre sig mest, er nok, at jeg spiser en større morgenmad i weekenden, men en mindre frokost til gengæld. I weekenden laver jeg gerne omelet med f.eks. hakket oksekød, ost og grønt eller ristet rugbrød med avocado og ost til morgenmad.

Hvis du skal feste igennem er det så fredag eller lørdag?
- Det handler mest om, hvornår festerne ligger, men jeg kan klart bedst lide at feste igennem på en fredag. Uden tvivl. Så har man stadig en weekend, og søndagen er stadig, som en søndag skal være. Jeg er klart mest til fredags fester, selvom middage og invitationer oftest gælder lørdagen.

Hvad har du typisk på, når du hænger ud derhjemme i weekenden?
- Jeg har ALTID joggingtøj på, indtil jeg skal noget om aftenen – hvis jeg altså skal noget om aftenen, ellers er det joggingtøj hele lørdag og søndag. Enten bløde bukser med en varm cashmeretrøje til eller en oversized sweat fra mærker som Ganni, Danza, Nike, 81 hours og Calvin Klein.

Hvad har du typisk på, når du skal i byen?
- Jeg kan godt lide at have kjole på eller bukser med en feminin top og så måske en rå læderjakke. Jeg mikser det feminine klassiske med det rå, når jeg skal ud. Jeg foretrækker mærker som Day Birger et Mikkelsen, Balmain, Acne, COS, Five Units-jeans og Iro.

Hvordan gør du dig klar til en tur i byen?
- Jeg elsker at bruge tid på at lægge makeup. Ikke fordi den bliver pænere af den grund, men fordi, jeg synes, det er super hyggeligt. Jeg sætter musik på alt efter om jeg skal til party eller middag. Musik er det bedste middel til at få én i stemning. Og Beyoncé er altid en god ide.

LÆS OGSÅ: Se den legendariske Beyoncé-optræden

Hjemmehygge eller bytur?
- Ja, overall er det hjemmehygge. Min hverdag er så betonet af møder, mennesker og to do-lister, at jeg elsker god gammeldags hjemmehygge i weekenden.

Nævn et sted i byen, hvor du slapper godt af.
- På mit kontor når alle er gået, enten om aftenen eller I weekenden. Det ligger på Kronprinsensgade i København, og det er stylist Kim Grenaa, der har stået for indretningen. Der er så stilrent, fredfyldt og med en god atmosfære.

Hvad glæder du dig mest til i den kommende weekend?
- Vores food and health-redaktør og madskribent, Cecilie Sofie Svensson, holder ChriChri-middag lørdag – ja, lørdag og ikke fredag!! - den har været i kalenderen i lang tid, og vi har glædet os i lang tid. Dels laver Cecilie verdens bedste mad, og derudover har vi enormt mange flasker fra vores åbent hus-reception, da vi først fik kontoret, som venter på at blive åbnet.

Hvor shopper du helst i weekenden og hvorfor (nævn steder)?
- Jeg shopper gerne i COS, H&M, Ganni, Day Birger et Mikkelsen, Zara, Iro, Gossip og Cassandra. Egentlig er det meget forskelligt, hvor jeg går hen. Et fedt vindue kan så let som ingenting få mig ind i butik.

Hvilken del af byen bruger du mest i weekenden?
- Jeg bruger mest den del, der ligger omkring mit kontor i Kronprinsensgade, og så op mod Kgs. Nytorv. Her er en fed stemning, gode butikker og pæne vinduer.

LÆS OGSÅ: Danske modeller om Instagram: "Der er nogle freaks indimellem, der er besatte af modeller"

LÆS OGSÅ: "Gud er der ikke flere penge på kontoen? Jamen, jeg har jo ikke brugt nogle!"

LÆS OGSÅ: 4 typiske former for angst: Dét skal du være opmærksom på