Christina Nørby Ibsen
SPONSORERET indhold

Ibsen om ny kæreste: ”Jeg er utrolig bange for at blive svigtet”

Christina Nørby Ibsen kan mærke, at hun er blevet mere sårbar – og skrap – efter sin skilsmisse.

Af: Redaktionen Foto: Malene Porup / Her&Nu
09. sep. 2021 | Livsstil | ALT.dk

”Du har en stor mulighed for at starte forfra.”

Det var budskabet fra flere i omgangskredsen, da livet i den grad slog en saltomortale for Christina Nørby Ibsen i 2019. Her blev det i november måned offentliggjort, at tv-vært Niels Christian Meyer, der er bedre kendt som Bubber, ventede barn med parrets tidligere barnepige, og at hans ægteskab med Ibsen var slut.

Det skubbede Ibsen ind i en dyb sorg og et stort sort hul, som hun i lang tid ikke vidste, hvordan hun skulle komme ud af.

Men nu begynderne omgangskredsens ord at give mere mening.

Læs også: Ibsen om bruddet med Bubber: Jeg er nødt til at sige én ting

Nye sider af sig selv

Tilværelsen er nemlig begyndt at lysne for Ibsen, der har fået en ny kæreste, og som i dag finder stor lykke og kærlighed hos sine to børnebørn, der får hjertet til at smelte.

Desuden har det nye parforhold gjort, at hun har opdaget nye, spændende – og mere skrappe – sider af sig selv, fortæller hun til BT:

”Jeg går bare ikke rigtig på kompromis. Jeg kan mærke, at jeg er blevet meget sårbar og utrolig bange for at blive svigtet”, siger Ibsen i interviewet og tilføjer:

”Det gør, at jeg godt kan finde på at lave konflikter for at være sikker på, at den her person gider mig. Tester lidt og har heftige diskussioner og skænderier og alt muligt, som jeg ikke er vant til.”

Læs hele interviewet med Christina Nørby Ibsen hos BT her – og lyt til hendes podcast ”For altid forandret”, der netop har livskriser som omdrejningspunkt.

Anbefalet til dig