Cocktails
SPONSORERET indhold

Sydlige sommeraftener: 7 cocktailbarer i Madrid, du ikke må gå glip af

Sluk tørsten med vellavede klassikere eller innovative cocktails i Spaniens hovedstad, hvor gaderne altid er fulde af liv. ALT.dk har samlet syv særlige cocktailbarer, hvor du kan nyde de varme sommeraftener.

Af: Amalie Louise Larsen Foto: Getty Images
18. maj. 2018 | Livsstil | ALT.dk

Spaniens hovedstad kan hverken prale af vand, havn eller kyst. Til gengæld kan den bryste sig af smukke parker, flotte pladser – og et natteliv, der altid er fyldt med karakter og spansk charme.

Der er nemlig cocktailbarer nok i Madrid - uanset om du er på udkig efter en afslappende tagterrasse, en hip klub eller en finurlig, lille kælderbar.

Sluk tørsten i alt fra lækre Mojitos, boblende champagne og hippe G&T’s til eksperimenterende og innovative drinks.

Kun fantasien synes at sætte grænser, når det kommer til den spanske cocktail-kreativitet.

Og så kan du komme nemt tur/retur, uden at skulle grave dybt i pengepungen. Du kan blandt andet finde billige flybilletter til Madrid på Rejsepriser.dk (sponsoreret).

ALT.dk har samlet syv cocktailbarer, der bestemt er et besøg værd, hvis du skal en tur forbi byen med flamenco, fodbold og frugtig vin.

LÆS OGSÅ PÅ EUROMAN: Tag på vinsmagning i Madrid

1. Macera TallerBar – Speciallavet sprut og innovative drinks

Vil du sætte et moderne twist på traditionerne, er Macera TallerBar stedet for dig. Her eksperimenteres der med både sprut og smage i klassiske cocktails, hvilket resulterer i en menu fyldt med unikke og innovative drinks, du sikkert aldrig har hørt om før.

Imens du slukker tørsten, kan du lade øjnene gå på opdagelse i de mange glasflasker, der indeholder barens special-destillerede sprut, eller blot slænge dig i de moderne og industrielle omgivelser.

Macera TallerBar
Calle San Mateo, 21
28004 Madrid

2. El Palco, Platea – Cocktails i historiske omgivelser

Indrammet af en gammel biograf ligger den smukke cocktailbar El Palco, hvor du kan nyde et stort udvalg af drinks med et privilegeret udsyn over scenen, der nu fungerer som spillested. Selve baren ligger på anden etage af det smukke amfiteater, og på vejen op kan du stoppe efter lækre delikatesser i food hallen, eller spise gourmet i den faste restaurant. Forsætter du videre op, kan du danse hele natten på tagterrassen.

Bartenderne laver efter sigende, hvad du vil have – men lad dem hellere inspirere dig til nye kombinationer.

Platea
C/Goya, 5-7
28001 Madrid

3. Kikekeller – Et hemmeligt cocktail-mekka

Gemt bag en interiørbutik af samme navn i Malasaña-kvarteret ligger en af Madrids mest hippe cocktailbarer: Kikekeller, som har åbent torsdag, fredag og lørdag. Stedet skulle være en sjov oplevelse i sig selv med kreative møbler og finurlige hacks, men er du blot ude efter en god cocktail, er Kikekeller bestemt også et besøg værd, lyder anbefalingerne. Her kan du få lækre Mojitos og andre klassiske – og mindre klassiske - kreationer, ligesom udvalget af øl og vin også skule være ganske fremragende.

Har du ikke brugt nok penge i løbet af aftenen, kan du slutte af med at købe det flotte interiør med hjem. Alt er nemlig til salg i den ret så funky bar.

Kikekeller
Corredera Baja de San Pablo 17
28004 Madrid

Et af de steder, du kan finde billige billetter til Madrid er via Rejsepriser.dk (sponsoreret).

4. Perrachica – Kolonistils-aperitif

I Perrachica får du mere end 900m² industriel kolonistil serveret til din aperitif. Det Instagram-værdige sted er egentlig en restaurant, men anmeldelserne af maden er meget varierende. Omvendt forholder det sig med deres cocktails og den hyggelige atmosfære, der får absolut topkarakterer.

Vi lader billederne tale for sig selv.

Perrachica
Calle Eloy Gonzalo 10
28010 Madrid

5. The Gin Room – G&T’s i eksklusive omgivelser

Tidens hotteste spiritus har naturligvis også fået sin helt egen bar i Madrid. I The Gin Room kan du få lige den G&T, du måtte ønske dig, imens du slænger dig i barens eksklusive omgivelser, der primært består af guld, hvid og sorte nuancer.

Er du småsulten, kan du bestille lidt delikat tapas til din drink, men det er også ganske tilladt blot at holde sig til de læskende varer.

Husk det pæne tøj – The Gin Room er nemlig en af Madrids mest eksklusive af sin slags.

The Gin Room
Academia 7
28014 Madrid

6. Radio, ME Madrid Hotel – Drinks serveret med udsigt

Sukker du efter at mænge dig med Madrids elite, skulle Radio efter sigende være baren, du skal besøge. På tagterrassen i en af Madrids mest luksuriøse hoteller får du serveret en spektakulær udsigt til din drink, ligesom du kan slænge dig i bløde loungestole, når dansebenene bliver trætte.

Melder sulten sig, kan du også her få god mad til dine cocktails, hvis du er villig til at gå et par etager ned.

Radio
Plaza de Santa Ana, 14
28012 Madrid

7. The Passenger – En cocktail til togturen

Hos The Passenger kan du snuppe dig en drink eller en kop kaffe til turen. Omgivelserne ligner nemlig fuldstændig indersiden af en togkupé med træsæder og læder, ligesom skærme illustrerer vinduer med landskaber, der passerer.

Drinkskortet er velassorteret, og om torsdagen kan du være heldig at fange en optræden til din cocktail – lige fra skæve teaterstykker til små gigs af ukendte singer-songwriter-typer.

The Passenger
Pez, 16
28004 Madrid

Anbefalet til dig