Delhi
SPONSORERET indhold

Oplev modedesignernes dejlige Delhi

Kvinderne bag tøjfirmaet Moxy-Copenhagen tager til Delhi i Indien. Her får du deres bedste tip til et besøg i byen.

Af: Mai Hjalager Gudmundsen Foto: Privat
23. feb. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

1. SOV
Hotel Hilton Garden Inn New Delhi/Sakat ligger inde i et af Delhis store shoppingcentre. Hotellet er ikke så stort, men det er hyggeligt, og man bliver taget godt imod af det søde og hjælpsomme personale. Når mørket falder på, holder vi af at gå en tur i centeret. Ved siden af hotellet ligger en lille spa, hvor det er rart at koble af fra Delhis hektiske liv.
Hiltongardeninn3.hilton.com


Hotel Hilton Garden Inn New Delhi/Sakat. Foto: PR.

LÆS OGSÅ: Sund weekend: Tag på yoga-ophold

2. SPIS
Når vi besøger Delhi hvert halve år, spiser vi altid på Angrezee Dhaba. En restaurant, der ligger midt i det travle tekstilkvarter. Man forsvinder fra larmen og støvet og kommer ind i en rolig oase, hvor der bydes på den lækreste, indiske mad. Køkkenet er åbent, så man kan følge med i kokkenes tilberedning. Maden er meget smagfuld, og der serveres dejlige, kolde øl.Angrezeedhaba.in

3. SHOP
Der er gode shoppingmulig-heder i Delhi, og de mange shoppingcentre er bestemt et besøg værd. Her er noget for enhver smag, lige fra lokale butikker med indiske design til store internationale brands. Det bedste shoppingcenter af dem alle er Ambience in Noida, hvor du kan finde kendte mærker som Christian Dior, Gucci og ikke mindst Zara og Mango.
Ambiencemalls.com


Gucci. Foto: Bulls.

LÆS OGSÅ: Marrakech: Fra tusind og én nat til super cool city

4. PRØV
Når man kommer til Delhi, er det næsten et must at tage en tur til Old Delhi. Det er en vild oplevelse med alle de gamle bygninger og mennesker massevis. Her får man virkelig Indiens travle hverdag at se.


Old Delhi

5. KØB
Nehru Place er et kæmpestort marked, vi altid besøger. Her handles med alle former for tekstiler, stoffer, bånd, knapper, metervarer med mere. Inde i markedets små butikker ligger bunker af stof og bånd fra gulv til loft i alle mønstre og farver. Et fantastisk sted, der skal opleves.
Nehruplacemarket.com


Nehru Place - et kæmpestort marked

Tilmeld dig ALT for damernes nyhedsbrev, og hold dig opdateret på artikler, opskrifter og konkurrencer på hjemmesiden