Sanne Søndergaard
SPONSORERET indhold

”Jeg er ikke så god til det med mænd. Jeg kommer til at knalde med dem”

Så snart sex bliver en del af et forhold, er der bare mange flere ting, der kan gå galt, mener Sanne Søndergaard. Mød den rapkæftede komiker i denne uges ALT for damerne, som er på gaden i dag.

Af: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: Kristina Demant
01. feb. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

I denne uges ALT for damerne fortæller Sanne Søndergaard ærligt om, hvordan hun har sænket sine parader for at invitere kærligheden ind i sit liv. Det har umiddelbart ikke været en nem øvelse for den 36-årige komiker.

- Jeg er ikke så god til det med mænd. Jeg kommer til at knalde med dem. Haha. Det er ikke fordi, mænd er mindre egnede til at være soulmates, men så snart der kommer det der ind over, hvor man boller med dem, så er der bare mange flere ting, der kan gå galt. Og så får man jo et kompliceret forhold, siger hun i denne uges ALT for damerne.

Det er muligvis også grunden til, at den Sanne Søndergaard, der er kendt for at være rapkæftet, de sidste mange år har haft tætte veninderelationer i stedet for kærester.

- Jeg tror, det er ret centralt, at ens partner skal være et fast holdepunkt. Det skal være en, der ikke gør dig mere usikker, end du er i forvejen. Du skal kunne tabe ansigt og gøre de dummeste ting i verden, og personen vil alligevel kravle ned til dig, i det hul du er faldet i.

Og, afslører komikeren i samme interview, faktisk har hun mødt en, der er gerne til at kravle ned i det hul.

- Men vi... ææhhh... puh... jeg er lidt angst for parforhold, for jeg kan godt have det lidt svært ved at tro på, at det kan lykkes i længden. For når man er forelsket, så lykkes alting jo. Men på et eller andet tidspunkt bliver det jo rutine.

Du kan læse resten af det store interview med Sanne Søndergaard i denne uges ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Sexolog: Kvinder får et bedre sexliv, hvis de lærer dette

LÆS OGSÅ: Sådan puster du nyt liv i dit parforhold

LÆS OGSÅ: 6 tips til at få din sexlyst til at eksplodere