Lars Mikkelsen: "Det var bare sådan wauh"
Tina Nikolaisen med den nye 'House of Cards'-stjerne Lars Mikkelsen.

Lars Mikkelsen: "Det var bare sådan wauh"

Lars Mikkelsen har landet en vigtig rolle i en af tidens mest populære tv-serier 'House of Cards', som har stjerner som Kevin Spacey og Robin Wright i hovedrollerne.

Han vil ikke afsløre præcis, hvilken rolle han spiller, men den involverer et kys med smukke Robin Wright, der spiller en stærk pendant til sin præsidentmand. Vores filmanmelder har tidligere anbefalet serien som en "must see", og i anledning af premieren på tredje sæson, har ALT for damerne  mødte Lars Mikkelsen til et lille eksklusivt interview.

- Jeg stod i Matas på Gl. Kongevej sammen med min kone, da min telefon ringede og jeg fik at vide at jeg havde fået rollen. Vi var på vej ud for at fejre min fødselsdag på restaurant. Det var bare sådan wauh. Jeg havde virkelig ikke regnet med at få rollen. Det betød så også, at jeg vidste, at jeg skulle være væk hjemmefra i et halvt år, så min kone og jeg skulle lige se hinanden i øjnene, fortæller Lars Mikkelsen, da ALT for damerne møder ham i København til en lille snak på premieredagen.

Den populære skuespiller, som også er aktuel herhjemme lige nu med tv-serien "The Team" på DR synes selvfølgelig, at det er fantastisk at få lov til at spille sammen med blandt andet Kevin Spacey, som spiller en usædvanligt magtbegærlig amerikanske præsident i serien.

- Det var sådan en blanding af glæde og angst. Slår man nu til? Kevin Spacey er en utrolig skuespiller, som får det bedste frem i en. Jeg har lært så meget af ham, fortæller Lars Mikkelsen

Han spiller russiske præsident og på traileren for 3. sæson ser man ham overraskende nok kysse med præsidentens kone, som bliver spillet af den smukke Robin Wright.

Hvordan var det at kysse hende?

- Det var dejligt. Det var meget uproblematisk. Hun er afsindigt statelig og en meget flot kvinde.

Hvordan var det at arbejde på en udenlandsk tv-serie sammenlignet med en dansk?

- Det er et større set-up med flere mennesker. Men når man først står foran kameraet så glemmer man alt andet. Det var også rart at mærke, at der er respekt om os danske skuespillere. Det mærker man virkelig, siger Lars Mikkelsen, som du kan følge i 'House of Cards', hvis hele trejde sæson er tilgængelig på Netflix.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier