Michelle Obama eksklusivt i ALT for damerne: Vores ægteskab har som alle andres brug for pleje og opmærksomhed

Foto: PR-foto fra Lindhardt og Ringhof Michelle Obama er på forsiden af denne uges ALT for damerne, der er på gaden torsdag den 4. april.

Michelle Obama eksklusivt i ALT for damerne: Vores ægteskab har som alle andres brug for pleje og opmærksomhed

I næste uge gæster Michelle Obama København. ALT for damerne har – som det eneste danske medie - fået et interview med den tidligere førstedame, der er blevet et forbillede for piger og kvinder verden over.

Hendes erindringer er siden november solgt i 10 millioner eksemplarer verden over. I næste uge, den 9. april, kommer Michelle Obama til København på sin bogturné, og i den anledning er det lykkedes Egmonts ALT for damerne, som det eneste medie i Danmark, at få et interview med den tidligere førstedame.

I bladet, der er på gaden torsdag, fortæller Michelle Obama blandt andet om den frihed, hun har genvundet efter tiden i Det Hvide Hus. Hun svarer også på spørgsmål om sit forhold til Barack Obama – et forhold, der år tilbage blev styrket ved besøg hos en parterapeut:

”Barack og jeg er et rigtig godt sted i vores forhold. Vi har været igennem så meget sammen – så mange uventede drejninger – og gennem det hele har vi lært at håndtere de op- og nedture, der kommer i ethvert forhold (…) Og det er fantastisk at mærke, at vi stadig er forelskede. Vi er godt klar over, at vores ægteskab som alle ægteskaber har brug for fortsat pleje og opmærksomhed, hvis det skal bevare sin styrke,” skriver Michelle Obama til ALT for damernes journalist.

LÆS OGSÅ: Michelle Obama kommer til Danmark!

Chefredaktør Tina Nikolaisen er stolt over interviewet, ikke mindst fordi Michelle Obama med sin historie gør en forskel for piger verden over:

”Michelle Obama er et forbillede, fordi hun på en meget personlig og professionel måde har skabt sin egen platform, hvorfra hun kan bruge sin stemme til at gøre en forskel. Hun har meget konsekvent sat fokus på uddannelse og ligestilling på tværs af race og køn, og hendes budskaber har en dybere klangbund på grund af hendes egen baggrund. Hun taler ikke bare ”the talk” – hun har ”walket the walk,” siger chefredaktøren.

Michelle_web_tina.pngEn stolt chefredaktør, Tina Nikolaisen, viser den flotte forside med Michelle Obama frem. 

ALT for damerne har også talt med 10 piger fra 4. klasse om Michelle Obama, som mange af dem havde læst om i den populære bog ”Godnathistorier for rebelske piger”. Udover at Michelle Obama ifølge pigerne virker sød og modig fremhæver de, at hendes forældre blev ved med at sige til hende, at hun nok skulle blive til noget, og at hun bare skulle tro på sig selv.

Se den fine video med pigerne fra 4. klasse nederst i denne artikel.

Også en række kendte danskere beskriver deres syn på og møder med den populære tidligere førstedame i denne uges magasin. Alle fremhæver de Michelle Obamas nærvær og ægthed.

Læs meget mere i denne uges ALT for damerne, der er på gaden torsdag den 4. april.

Michelle Obama interviewes i Royal Arena af den Emmy-Award-vindende tv-stjerne Rachael Ray, på tirsdag den 9. april.

Obama ALT Forside.jpgDen flotte forside på denne uges ALT for damerne, der indeholder eksklusivt interview med den tidligere førstedame Michelle Obama. Bladet er på gaden torsdag den 4. april 2019.

Sådan fik ALT for damerne interviewet

Magasinets journalist Marie-Louise Truelsen har interviewet Michelle Obama via en mailkorrespondance. Journalist Frank van Vliet fra den hollandske avis De Telegraaf har på lignende måde fået svar på nogle spørgsmål fra Michelle Obama, og ALT for damerne har via journalisten og Live Nation fået lov til også at bruge de svar, som den hollandske avis bringer, ligesom ALT for damerne har givet De Telegraaf lov til at benytte de svar, de har fået.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Politik og Kvinder du skal kende