Præsenteret af Flipp

Præsenteret af Flipp

Tip til den perfekte start på ferien

Ferien starter allerede i lufthavnen! Men hvordan sikrer du dig så den bedst mulige feriestart?

Sommerferien står for døren og flybilletterne er bestilt, men hvad skal du have med i håndbagagen? Og hvordan skåner du din hud, krop og dig selv i flykabinens tørre luft? Vi giver dig syv tip med på vejen.

1. Tabletten er et must
Tiden i lufthavnen og flyet er en skjult gave. Her har du for første gang faktisk tid til bare at bladre gennem dine yndlingsmagasiner. Problemet er blot, at magasiner fylder og meget hurtigt bliver de uvenner (læs; krøllet) med håndbagagen.

Derfor er og bliver tabletten altså bare et must, når vi fremover skal på ferie. Ikke nok med at du vinder en masse ekstra kilo i bagage, så åbner tabletten op for uanet muligheder af læsestof. Tag et magasinabonnement som Flipp. Her får du online såvel som offline adgang til over 45 magasiner for 99 kr. om måneden. Du er altså ikke længere nødsaget til at skulle vælge og vrage mellem dit Eurowoman, kærestens Euroman (som du jo også er flittig læser af), RUM, fit Living eller Gastro. Nu kan du snuppe dem alle med på en gang, og afslapningen begynder allerede i Kastrup.

Flipp samler alle dine magasiner i en app, der kan tilgås fra fra 5 forskellige enheder på samme tid og koster 99 kr. om måneden.

2. Hold din hud frisk med facial mist
Det er ikke tør hud, du har lyst til at ankomme på solferien med. Det hænder dog, at vi efter et par timer i en flykabine med tør luft starter ferien med lige netop en tør hud. Et godt råd er derfor at give huden et tiltrængt fugtboost af antioxidanter og energi undervejs med en facial mist, der oven i også frisker makeuppen op, før du går om bord. De findes også i rejsestørrelser og kan købes i lufthavnen.

3. Beskyt dig mod træk med et tørklæde
Selvom sommertemperaturen måske er lun, er lufthavnen såvel som flykabinen ofte afkølet. Antiklimakset er at sidde på caféen i Madrid og være snottet med hold i nakken. Undgå dette ved at beskytte dig med et blødt og lækkert tørklæde eller sjal. Gerne i cashmere eller silke, som også kan bruges på feriens kølige aftener.

SPONSERET: Søg flybilletter blandt mere end 1.000 flyselskaber på Rejsepriser.dk

4. Hold støjen ude med hovedtelefoner
Gør dig selv en tjeneste og invester i et par kvalitetshovedtelefoner, inden du sætter dig op i flyveren. En flymotor der buldrer, en sidemand der smasker og et sæt spædbørnstvillingerne på bagsædet, der har besluttet sig for at skrige i kor. Det er alle klassiske flyturs-scenarier og en yderst dårlig start på ferien. Derfor vil du med sikkerhed prise dig lykkelig over et sæt kvalitetshovedtelefoner, som gør, at du i ro og mag kan forsvinde ind i musikken, feriebogen eller yndlings magasinet (som du selvfølgelig læser på tabletten;).

5. Hold styr på dit boardingkort
At rejse er at stresse. Nej, det er vist ikke helt sådan H.C. Andersen berømte citat lyder, men ikke desto mindre kan selve rejsen være ret så stressende. For har I nu husket billetter, og hvor gjorde I af boardingkortet, og er vi ikke også alt for sent på den.

Men du behøver hverken at printe boardingkortet hjemmefra eller stille dig i kø i lufthavnen for at få det gjort. De fleste flyselskaber har allerede udgivet deres egne apps, hvor du både kan checke ind hjemmefra og hente dit boardingkort, så du har det på telefonen i stedet for på et stykke krøllet papir i håndtasken. Du skal dog huske at tjekke, om det selskab, du flyver med, kræver, at du kan fremvise en printet udgave.

6. Renseservietter til mascaraen
Det kan være rart at rense ansigtet, hvis du skal ud på en lang flyvetur, eller hvis din mascara er gnedet ud, mens du døsede hen med de gode høretelefoner. Gør det nemt med et par renseservietter, som fjerner snavs og makeuprester. Visse varianter har E-vitamin, som samtidig plejer og blødgør din hud.

7. Lav gymnastik
På den lange flyvetur skal du sørge for at holde dig i gang. På den måde kan du undgå stivhed i kroppen og hævede ben efter turen. Hos fit Living.dk har de lavet en træningsguide til turen, der er nem at følge og udføre i dit flysæde.

Deltag i konkurrencen om et gratis 3 måneders abonnemter til Flipp – klik her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide