De bedste film for børn
SPONSORERET indhold

11 film dit barn SKAL se inden det fylder 8 år

Disse film vil dine børn helt sikkert elske, fra det øjeblik du starter dem.

Af: Af Katrine Kornerup Foto: istock
07. dec. 2016 | Børn | Vores Børn

Film, der formår at kombinere humor, fantasi og plot på den helt rigtig måde, kan ses igen og igen, også selvom de er flere år gamle. Vi har lavet en liste med 11 børnefilm, som alle er blandt favoritterne her på redaktionen. Dyk ned i listen og se eller gense de fantastiske film sammen med dit barn. Listen er ikke prioriteret og kunne være meget længere, men her er lidt at starte med.

LÆS OGSÅ:


Big Hero 6 (5 år og opefter)

Den forældreløse dreng Hiro bor alene sammen med sin storebror og elsker at lave robotter. En dag laver han en stor bamset robot om til kamprobot, og sammen med fire venner begynder en farlig jagt på en storforbryder. ‘Big Hero 6’ flot animationsfilm om mod, uselviskhed og om at hjælpe andre.

Se filmen på Netflix

LÆS OGSÅ:


Løvernes Konge (6 år og opefter)

Den unge løve Simba mister sin far og jages bort af sin magtsyge og onde onkel. Han må klare mange udfordringer, før han kan få sin fars plads som Løvernes Konge.

Køb filmen hos CDON

LÆS OGSÅ:

Dumbo (4 år og opefter)

En rørende historie om elefantungen Dumbo, der på grund af sine kæmpestore øre bliver mobbet og hånet i cirkus. Men Dumbo kan noget, ingen andre elefanter kan.

Se filmen hos Viaplay

LÆS OGSÅ:

E.T. (7 år og opefter)

Historien om den ensomme dreng Elliott, der bliver venner med det lille rumvæsen E.T., og sammen med sine søskende hjælper det med at komme tilbage til rummet.

bed]

Se filmen via iTunes

Bjørne Brødre (6 år og opefter)

Filmen foregår i en istid i Nordamerika hvor inuitdrengen Kenai vil hævne sin brors død. Men Kenai gør ånderne vrede. Det er store emner som kærlighed, broderskab og overgangen fra barn til voksen i filmen ‘Bjørne Brødre’.

Se filmen via iTunes

Toy Story 1- 3 (4 år og opefter)

Alle tre film er geniale – intet mindre. Animationer, historie og musik er så gennemført godt, og man både hulker af grin og græder i alle tre film om det levende legetøj.
Et gennemgående tema i filmene er venskab, loyalitet og om at tro på sig selv og aldrig opgive sine drømme.

Se filmen via iTunes

LÆS OGSÅ:

Frost (3 år og opefter)

Ved et uheld kommer hun landets nye Dronning Elsa til at indhylle sit kongerige i evig vinter, og så er scenen sat for et godt eventyr med masser af grin og spænding.

Køb filmen hos CDON

Monsters Inc. (6 år og opefter)

Monstrene lever af at skræmme børn, fordi skrigene giver deres by Monstropolis energi. En dag slipper en lille menneskepige ind i Monstropolis, og så bliver der ballade.

Se filmen via iTunes

LÆS OGSÅ:


LEGO filmen – et klodset eventyr (4 år og opefter)

Den helt almindlige og lidt kedelige LEGO-arbejder Emmet, bliver pludselig rekrutteret til at være ‘den udvalgte’ og bekæmpe en ond tyran, der vil lime LEGO-byen sammen.

Se filmen via iTunes

Albert (4 år og opefter)

Masser af spændende forviklinger, sjove dramaer, onde skurke og bedstemødre der bander i historien om ‘Albert’. Alt ender heldigvis godt.

Køb filmen hos CDON

Skønheden og udyret

En virkelig flot Oscar-vindende Disney-klassiker der handler om, Skønheden Belle, der bliver holdt fanget på et slot af et frygteligt monster.

Se filmen via iTunes

LÆS OGSÅ: