Apps til børn fra 6 år
Foto: Getty Images Apps der udfordrer logik, giver dit barn kreative redskaber og underholder. Det er sådan nogle der skal være på barnets iPad.

Apps til børn fra 6 år

9 geniale apps til børn på 6 år og opefter

Har du børn på seks år eller opefter, og mangler de lidt underholdning til iPad og iPhone? Her får du vores bud på de bedste apps til store børn - på seks år eller ældre.

En tablet med det rigtige indhold gør rejsetiden og en regnvåd sommerdag lidt sjovere. Vi har fundet ni geniale apps til børn på seks år og derover, der både udfordre, underholder og lærer dem om alt fra musik og film til engelsk og programmering. Top 9 listen starter her.

1. Zig Zag (6+)

Umiddelbart ser det let ud. Hold kuglen på banen og se hvor langt du kommer, men det er svært og udfordrende og rigtigt sjovt. Spillet kræver koncentration og finmotorik.

Find appen i App Store eller på Google Play.

2. The Foos (6+)

En app der lærer barnet de simple logiske pricipper i at kode et computerspil. Virkelig sjovt og lærerigt.

Find appen i App Store eller på Google Play.

LÆS OGSÅ: Apps og film til videnskabspiger og drenge

3. LEGO Movie Maker (6-11 år)

Sjov app hvor børnene selv kan lave deres egen stop-motion film. Det er enkelt at optage, redigere og lægge musik på. Der kan nemt gå familieprojekt i det, og hvem ved om jeres film bliver sommerens store blockbuster.

Find appen i App Store

LÆS OGSÅ: 6 gratis apps til børn der er så gode, at de burde koste kassen

4. Monument Valley (6+)

Det handler om at følge prinsesse Ida gennem labyrinter af optiske illusioner og objekter. Spillet har 10 niveauer, der hver har en forskellig mekanisme, som man skal aflure.

Find appen i App Store eller på Google Play.

5. Minimo Town (5-8 år)

Lærings-app for de børn der skal i gang med at engelsk. Man hjælper med at bygge en by i en magisk dal ved at stave ord. Meget pædagogisk og sjov og kan rumme op til 3 samtidige spillere.

Find appen i App Store eller på Google Play.

6. Storytel (2 år og opefter)

Genial lydbogs- og e-bogsapp med tusindvis af børne- og voksenbøger. Kan redde selv de allerlængste køreture og få hele familien til at elske at sidde i en bil. En god detalje er, at bøgerne kan downloades, hvis der ikke er WiFi.

Find appen i App Store eller på Google Play.

7. GarageBand (6 +)

‘GarageBand’ er et must til de børn, der elsker at lave musik og eksperimentere med lyd. App’en byder på et hav af instrumenter, som man spiller på ved at trykke på skærmen. ‘GarageBand’ tilbyder hele 32 lydspor, så det er muligt at komponere selv avancerede stykker musik.

8. Pettson’s Inventions 2 (6+)

Her gælder om at tænke kreativt for at løse de opgaver og gåder der bliver stillet. Man kan battle mod hinanden og se hvem der finder på de sjoveste løsninger.

Find appen i App Store eller på Google Play.

9. Gozoa Nøglejagten (6-11 år)

Lær klokken og løs udfordrende opgaver og regnestykker i dette platformspil. Der er seks forskellige sværhedsgrader, så der er udfordringer for alle. Man kan oprette mange profiler, så flere i familien kan have glæde af den. En rigtig god app, der både er sjov og lærerig.

Find appen i App Store eller på Google Play.

Se, hvad vi ellers skriver om: Aktiviteter for børn og Apps