Christopher og Cecilie Haugaard skal have barn nummer to
SPONSORERET indhold

Se den søde video: Christopher og Cecilie Haugaard skal have deres andet barn

Musiker Christopher og model Cecilie Haugaard venter barn nummer to. Det annoncerer parret på Instagram med en sød video.

Af:: Lea Holdgaard Hansen Foto: Claus Bo Christensen / HER&NU
14. nov. 2022 | Børn | ALT.dk

Christopher og Cecilie Haugaard har for vane at afsløre deres babynyheder med en sød video på deres instagram-profiler. I september 2020 var det en video, hvor parret havde omskrevet det kendte Justin Bieber-nummer ”Baby” til teksten ”’Cause we’re having af baby, baby, babyyy” – og på den måde offentliggjorde de, at Cecilie Haugaard ventede deres første barn, lille Noelle.

Søndag blev endnu en video så delt på Cecilie Haugaards Instagram-profil. Denne gang blev den kommende storesøster spurgt:

”Hvad er der inde mors mave?”

Og svaret faldt prompte: ”Baby” - til stor jubel hos de pavestolte forældre.

Ventede med at fortælle nyheden

32-årig Cecilie Haugaard har da også allerede en flot rund mave, der matcher lille Noelles svar. Hvor langt henne hun er i sin graviditet, eller hvornår hun har termin, oplyser parret ikke. Men i sidste graviditet fortalte Cecilie Haugaard til magasinet GRAVID, at hun gerne ville holde maven skjult så lang tid som muligt:

"Det var noget af det sværeste for mig i starten; tanken om at have meldt ud, at jeg var gravid, og så miste barnet. Også selvom jeg ved, at det er helt naturligt, at det sker, så tror jeg aldrig, det bliver en naturlig oplevelse. Så jeg ville gerne holde det skjult så længe som muligt."

Den kommende storesøster, Noelle, er 1 år og ni måneder gammel. Det unikke navn til storesøster fandt parret allerede under graviditeten, fortæller Cecilie Haugaard til GRAVID:

"Det har hun heddet længe, lige siden hun var helt lille og lå i maven. Det betyder fødsel på latin og jul på fransk – og jeg er kæmpe julefan og totalt frankofil, og både Christopher og jeg har været meget i Frankrig. Det var mig, der kom hjem og foreslog det en dag, og Christopher var med på det med det samme. Jeg kan ikke huske, hvor jeg har det fra, og jeg kender ikke nogen, der hedder det – og det, synes jeg faktisk, er lidt rart; at hun højst sandsynligt får det meget for sig selv.”

Om parret kender kønnet på baby i maven – eller om navnet er på plads denne gang, er ikke meldt ud. Vi venter i spænding…

Anbefalet til dig