Dennis Knudsen far for anden gang
SPONSORERET indhold

Dennis Knudsen er blevet far igen: ”Noah er perfekt”

Kendis-frisøren Dennis Knudsen kan nu kalde sig far til to. Han er nemlig blevet far til endnu en lille dreng ved hjælp af donoræg og en rugemor i USA.

Af: Lea Holdgaard Hansen Foto: Klaus Bo Chrisensen / Her og Nu
02. jun. 2021 | Børn | Vores Børn

En række billeder afslører den glædelige nyhed på Dennis Knudsens instagram-profil; han er blevet far for anden gang. I dag klokken 14.38 dansk tid kom lille Noah til verden med en kampvægt på 3600 gram fordelt på 53,5 centimeter.

Den stolte farmand fortæller, at alle har det godt – og det inkluderer altså også den rugemor, som har båret den lille dreng i ni måneder og født ham omkring terminen.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen skal være far igen: "Jeg har selv været med til at bestemme kønnet"

Den 57-årige kendis-frisøren afslører også, at lille Noah senere i dag vil blive introduceret til sin storebror Lucas, som på samme vis blev til ved hjælp af Dennis Knudsen egen sæd og et donoræg – født af en amerikansk rugemor i USA i 2019.

Graviditeten med lillebror Noah er blevet til med den samme ægdonor, og dermed bliver de to drenge biologiske brødre.

Da Dennis Knudsen afslører, at han igen skulle være far tilbage i januar, fortalte han til Ugebladet Se og Hør, at han længe har ønsket, at Lucas ikke skal være enebarn, og at aldersforskellen imellem de to søskende ikke skal være for stor. Det er desuden vigtigt for Dennis Knudsen, at Lucas bliver alene, hvis der skulle ske noget. I samme interview fortalte han også, at han har været med til at bestemme kønnet på sin andenfødte, som altså skulle være en endnu en søn.

Det tog 20 år og 6 forskellige kvinder, før Dennis Knudsen første gang kunne kalde sig far til sønnen Lucas i 2019.

Anbefalet til dig