Frisør Dennis Knudsen skal være far igen
SPONSORERET indhold

Dennis Knudsen skal være far igen: "Jeg har selv været med til at bestemme kønnet"

Den 57-årig kendis-frisør skal være far for anden gang til maj, og han har selv været med til at bestemme kønnet. Det afslører han på sin Instagram og i ugebladet Se og Hør.

Af:: Redaktionen Foto: Klaus Bo Christensen / Her og Nu
06. jan. 2021 | Børn | Vores Børn

Der er noget at se frem til til foråret for Dennis Knudsen – her bliver han nemlig far for anden gang, og hans søn Lucas på knap 2 år bliver storebror.

Det fortæller kendis-frisøren til ugebladet Se og Hør, hvor han også afslører, at han har været med til at bestemme kønnet:

"Jeg har selv været med til at bestemme kønnet, og det bliver en dreng igen. Man skal tage stilling, inden ægget bliver lagt op, og hvis jeg ikke gjorde det, ville lægen gøre det."

Valget af endnu en dreng hænger sammen med sønnen Lucas:

"Selvfølgelig ville det være fantastisk med en lille prinsesse, men jeg håber, drengene bliver et lille mandeteam med samme interesser, så de rigtig kan få glæde af hinanden", fortæller den vordende far til ugebladet.

I 2019 blev Dennis Knudsen far til sønnen Lucas, som blev til ved hjælp af hans egen sæd og et donoræg, og som blev båret og født af en amerikansk rugemor i USA. Graviditeten med lillebror er blevet til på samme måde med den samme ægdonor. Lucas bliver dermed biologisk storebror.

LÆS OGSÅ: Håndboldspiller Mikkel Hansen afslører: ”Another bad boy coming up”

Lucas skal ikke være alene

Den 57-årig frisør er glad for udsigten til at få endnu et barn inden for få måneder. Han har ifølge Se og Hør nemlig været bevidst om sin egen alder og har derfor valgt at rykke hurtigt på barn nummer to.

Samtidig har han længe ønsket, at Lucas ikke skal være enebarn, og at aldersforskellen imellem de to søskende ikke skal være for stor. Det er desuden vigtigt for Dennis Knudsen, at Lucas bliver alene, hvis der skulle ske noget, udtaler han til Se og Hør.

Det tog 20 år og 6 forskellige kvinder, før Dennis Knudsen første gang kunne kalde sig far til sønnen Lucas i 2019.

Anbefalet til dig