Barsel
SPONSORERET indhold

Hverdagen på barsel kører på repeat

Uret ringer, børnene skal ud af døren, og dagen skal igang. Altså lige om lidt..

Af: Sine Christensen Foto: Privat
24. aug. 2015 | Børn | Vores Børn

Jeg burde stå tidligere op.

Hvis jeg vender mig om på siden er børnene nok på vej ud af døren, når jeg åbner øjnene igen.Hvorfor fanden har jeg aldrig lært at drikke kaffe!I dag skal jeg leve sundt, så jeg starter med havregryn.. (Med ekstra sukker, når børnene kigger væk.)

Jeg har ikke noget tøj!

Jeg har ALT for meget tøj, kan jo slet ikke finde det, jeg skal have på inde under alle bunkerne.Igen i dag for fed til denne her. Og denne her. Og de her bukser.. Jeg prøver igen imorgen. Freestyle i morgenkåbe, it is! Igen.LÆS OGSÅ: Video: Derfor får mødre ikke lavet nogetArgh, strømper til børnene. Sorry kids, dem fik mor ikke lige sorteret… i denne måned. Prøv igen til jul.“Isaya, du kan selv!… Og hjælp din lillebror bagefter…”Aaah. Endelig alene.Alban, nu sagde vi lige, at du sov!?

Hvad skal jeg spise idag?

LÆS OGSÅ: Barsel: Sæt lige mor på pause, tak!Noget sundt selvfølgelig. Altså bare der er grønt i. Så… Hmm… Burger? Yes. Så laver jeg fritterne uden ekstra fedtstof. Godkendt.Alban, skal vi ikke snart have en lille lur? Mor har jo meget, hun skal nå, ved du nok. Jo, lad os lige gå ind og sove lidt. Bare lige ligge lidt her min lille szkat… Zzz…Shit, skulle have lavet alt muligt! Nå, men frokost skal jeg jo ha’!*bøvs* Nå, imorgen bliver det lidt sundere.

Barselsretarderet

Vasketøj! Hmm… Altså, jeg skal jo også snart hente børn, så mon ikke det går, at jeg lige ligger lidt her og skriver et blogindlæg. Det er jo en investering i fremtiden! Jeg vasker jo tøj imorgen alligevel….

Åh! Hva! Hvor er jeg? Shit, nu igen! Nå, det var de børn. Jeg kan vel handle på vejen hjem.

Nå, vi fik ikke lige handlet. Den klarer manden nok på vejen hjem.

Ah, skønt at være sammen med børnene igen. Nå, jeg går i køkkenet med lydbog i ørerne. Forstyr mig ikke! Hvis jeg lige lader bøffen få et par minutter mere, kan jeg nå at høre, hvem morderen er. Hvorfor valgte jeg dog at lave hurtigmad idag?

*bøvs*

Nå, skulle vi så aldrig i seng, unger? Ih, hvor jeg glæder mig til at være sammen med min mand.

LÆS OGSÅ: Barsel: “De første to måneder var ren undtagelsestilstand”

Aah fred. Jeg tager sgu lige et hurtigt bad. Med lydbog.

“Skat kommer du med ind?”

“Njaa, jeg er jo lige startet på den der nye lydbog. Der går lige lidt.”

“Nå, skal vi så i seng eller hvad? Ja, men Alban sover ikke endnu så jeg ligger bare lidt med ham og en lydbog… Sov du bare !

Zzzzz…

SUK! Ikke noget at sige til, at man taler om ammehjerne, og det at være fanget i barselsland. Jeg føler mig barselsretarderet.

Sine Kristine, vil du SÅ komme tilbage! Og det’ straks!!

Har du lyst til at følge vores hverdag, kan du kigge med på bloggen www.miaya.bloggersdelight.dk eller på instagram: Sine_miaya 

LÆS OGSÅ: Mindfulness: 8 tip til at finde roen på barsel

LÆS OGSÅ: Test dig selv: Ro eller fuld fart på din barsel?

LÆS OGSÅ: I bad med blinkende babyalarm