Lukas Forchhammer er blevet far igen

Foto: Michael Stub Lukas Forchhammer - forsanger i bandet 'Lukas Graham' - er blevet far til endnu en lille pige.

Lukas Forchhammer er blevet far for anden gang

Lukas Forchhammer – forsanger i bandet Lukas Graham – og hans forlovede Marie-Louise Schwartz Petersen er blevet forældre til endnu en lille pige. Det afslører de på Instagram.

Fredag eftermiddag kom den lille pige til verden, og dermed kan superstjernen Lukas Forchhammer og Marie-Louise Schwartz Petersen kalde sig forældre til to.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother har født: "Jeg er så lettet og lykkelig"

Søndag aften delte Marie-Louise Schwartz Petersen et fint billede fra Hvidovre Hospital med sine knap 57.000 følgere på Instagram:

 

Her kunne den nybagte mor til to fortælle, at den lille pige har fået navnet Billie. Hun afslører desuden, at hun ikke fødte hjemme, som hun ellers gjorde med parrets første barn, Viola.

På grund af coronavirus har flere regioner nemlig valgt at lukke ned for hjemmefødsler her i blandt Region Hovedstaden. 

Men hun fortæller samtidig, at fødslen alligevel havde en hjemmelig fornemmelse.

I skrivende stund har Lukas Forchhammer ikke selv delt nyheden på sin Instagram, men han sender en stor kærlighedserklæring til sin kommende hustru på hendes opslag, hvor han kalder hende en superhelt.

"You are my superhero, now and forever🔥💪❤️ "

Parrets første datter Viola kom til verden i 2016, og det var da også en tydelig stolt storesøster, der var med til at afsløre, at lillesøster var på vej tilbage i november 2019. Det skete, da Marie-Louise Schwartz Petersen delte dette billede på Instagram:

 

 

Hjemme fra turné

31- årig Lucas Forchhammer og resten af Lukas Graham-bandet skulle egentlig have været på turné og blandt andet optræde i Danmark på årets Tinderbox i Odense, hvor han var annonceret som et af hovednavnene. Men på grund af coronavirus må bandet nu i stedet blive hjemme.

Han har tidligere udtalt til Ritzau, at han tager coronavirus og isolationen meget seriøst:

"Det er jo ikke bare en eller anden tilfældig læge, der har sagt, at det nok er bedst at holde sig fra hinanden. Det er regeringen, sundhedsmyndighederne og nu også dronningen. Prøv at se på, hvad der er sket i Italien. Det er så skræmmende," udtalte han ifølge Ekstra Bladet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Fødsel

610x200_woordy_dmjpg.jpg