Medina fødsel
SPONSORERET indhold

Medina afslører: Sådan foregik fødslen

I en story på Instagram fortæller popdronningen, at hun fik sin søn via kejsersnit.

Af:: Redaktionen Foto: Lars E. Andreasen/Her & Nu
25. mar. 2021 | Børn | ALT.dk

Verden blev beriget med en lille dreng, da Medina i slutningen af januar blev mor for første gang.

Den 38-årige sanger har været meget privat omkring hele forløbet, men i en story på Instagram åbner hun lidt op omkring omstændighederne for fødslen.

LÆS OGSÅ: Sangerinden Medina er blevet mor

Her har hun delt en anden persons sjove video omkring, at man på den ene side siger, at man har tænkt sig at tage træning meget mere alvorligt – og så efterfulgt af en tekst, hvor der står ”Også mig” og en video af en humoristisk kvinde i 80’er-træningstøj, som løber rundt på en græsplæne og sparker skørt ud i luften, mens hun råber ”parkour”.

Hertil har den danske popsangerinde tilføjet sin egen tekst, hvor hun fortæller, hvordan hendes lille dreng kom til verden. Hun skriver nemlig:

”Mig, når jeg må træne igen efter kejsersnit”.

Det er første gang, at hun deler dette.

Kejsersnit sker herhjemme under omkring hver femte fødsel ifølge Sundhed.dk. Halvdelen er planlagte kejsersnit, og den anden halvdel er akutte.

Et kejsersnit er en stor operation, og bagefter anbefales det, at man kun udfører meget lette løft og øvelser de første fire-seks uger. Det er vigtigt, at arret når at heale både ud- og indvendigt.

Medina - og hendes familie - havde det ifølge hendes manager det godt efter fødslen, bekræftede han overfor B.T.

Faren til den lille dreng er Medinas mand Malo Chapsal, der er sergent og under uddannelse på Hærens Officerskole. De to mødte hinanden til en fælles venindes bryllup, og parret sagde selv det store ja til hinanden den 6. juni 2020 under en intim ceremoni i deres fælles hjem.

Vil du være klogere på kejsersnit? Så læs med her på siden:

Anbefalet til dig