Rørende video til mor, der venter et barn med Downs

Rørende. Fantastisk. Det smukkeste nogensinde. De sociale medier elsker den populære video, som er lavet som en hyldest til mennesker med Downs syndrom. Se den, og husk lommeletterne, for den går lige i hjertet.

“Du skal ikke være bange”. Sådan lyder budskabet i en fin og rørende video, som er rettet mod en gravid mor, hvis ufødte barn er diagnosticeret med Downs syndrom.

Bag videoen står en italiensk organisation for mennesker med Downs syndrom, som har lagt den på nettet i forbindelse med World Downs Syndrome Day fredag den 21. marts.

Organisationen modtog en mail fra en mor, der frygtede for, hvilket liv hendes ufødte barn ville få med en Downs-diagnose. Og det spørgsmål prøver videoen på at besvare.

På det to-et-halvt minut lange videoklip giver 15 mennesker, der selv har Downs, den bekymrede kommende mor masser af opmuntring med på vejen med budskaber som “vær ikke bange”, “han vil være i stand til at gøre mange ting”, “han vil kunne kramme dig” og “fortælle dig, at han elsker dig”.

Se videoen her:

Video skaber opmærksomhed om Downs

Det er reklamegiganten Saatchi & Saatchi Italy, som har produceret videoen for den italienske Downs syndrome-organisation CoorDown, og den er allerede blevet flittigt set, delt, liket og kommenteret på de sociale medier under hashtagget #DearFutureMom.

LÆS OGSÅ: Video: Se nyfødte tvillinger kramme

LÆS OGSÅ: Video: en hyldest til mor

Se, hvad vi ellers skriver om: Barsel, Gravid, Udvikling, Video og Downs syndrom