Medina barn
SPONSORERET indhold

Medina er blevet mor for første gang

Den danske sangerinde Medina er blevet mor for første gang, da hun og manden, Malo Chapsal, blev forældre til en lille velskabt søn i weekenden.

Af: Redaktionen Foto: Anthon Unger/Her og Nu
04. feb. 2021 | Børn | Vores Børn

Danmarks ukronede popdronning er blevet mor for første gang. Sangerinden Medina har i weekenden født en lille dreng.

Det bekræfter hendes manager, Thomas Børresen, overfor B.T., hvor han samtidig fortæller, at den lille familie har det godt.

Faren til den lille dreng er Medinas mand Malo Chapsal, der er sergent og under uddannelse på Hærens Officerskole. De to mødte hinanden til en fælles venindes bryllup, og parret sagde selv det store ja til hinanden den 6. juni 2020 under en intim ceremoni i deres fælles hjem.

LÆS OGSÅ: Medina om sin kommende mand: "Han er ikke in it for the fame"

I august 2020 bekræftede de så nyheden om, at de ventede barn sammen. 

Drømte om familie

Medina er kendt for sin perlerække af hits, som ”Kun for mig”, ”Vi to” og ”Ensom”, der har ageret soundtrack til mange ture på dansegulvet for mange mennesker gennem det seneste årti.

Alligevel tyder noget på, at tanken om børn og familie ikke har været fjern hos den i dag 38-årige sangerinde. I et interview med ALT for Damerne i 2019 fortalte hun således:

Hvad skal du prøve, inden du dør?

"Jeg har prøvet alt næsten ... så måske noget så eksotisk som at lave en familie. Så det bliver næste skridt."

Profetien holdt stik, og Medina kan altså nu kalde sig mor til en lille dreng. De nybagte forældre har endnu ikke flere kommentarer til familieforøgelsen på nuværende tidspunkt.

Sangerinden har holdt informationer om graviditeten tæt ind til kroppen undervejs i forløbet, men ved enkelte lejligheder har hun optrådt med en flot mave, som bekræftede de lykkelige omstændigheder.

Her ses hun under TV 2's 'Vild med Dans' i november 2020. 

tv2_vild_med_dans_27112020-35.jpgEn højgravid Medina under 'Vild med dans'. (Foto: Henrik R. Petersen/Her og Nu)

Sidst i december lagde Medina denne lille video ud på Instagram, hvor Malo Chapsal kysser maven.

Dertil skrev den glade, vordende mor, at parret var "SO ready for him!" - altså de glædede sig til, at den lille dreng kom til verden. 

Anbefalet til dig