Nordisk spa
Foto: Geberit Den nordiske hjemmespa tager afsæt i naturens farver og materialer og er karakteristeret af rene linjer og minimalistisk design.

Geberit præsenterer:

5 fif til at skabe nordisk spa stemning på badeværelset

I de kolde vintermåneder er en hyggelig hjemmespa lykken, og med disse fem fif kan du nemt skabe følelsen af nordisk spa på dit badeværelse.

Når farver, materialer, design og følelse spiller sammen, kan man skabe en helt særlig stemning. I dette tilfælde stemningen af nordisk spa på badeværelset, som inkluderer en følelse af velvære og forkælelse i hjemlige rammer. Ved at følge disse fem fif, er du godt på vej mod en lækker hjemmespa med et nordisk touch.

1. Stilleben af wellness

Ægte wellness går hånd i hånd med velduftende skønhedsprodukter, lækre sæber og dæmpet belysning. En mild aroma og hyggelige stearinlys kan gøre underværker for stemningen i et rum og derfor er første punkt på listen et stilleben af skønne forkælelsessager i spa-klassen. Det er både lækkert, fint og ikke mindst, anvendeligt.

Det skal du bruge:

  • Et lille fad i nordiske toner og design til at samle tingene på. Gerne i keramik, træ eller metal f.eks dette.
  • Stearinlys med duft – til at skabe den helt rigtige dæmpede belysning og en duft af wellness. Vælg f.eks. et med teksten HYGGE, så bliver det ikke mere nordisk.
  • Velduftende håndsæbe og lignende i fin emballage.

2. Det skandinaviske toilet anno 2017

De rette bærende elementer på et badeværelse kan gøre en verden til forskel, så dem skal du vælge med omhu, når du har muligheden. Ifö har netop lanceret en ny linje af toiletter, Ifö Spira, kendetegnet af skandinavisk minimalisme. De har et innovativt kantfrit design og en rengøringsvenlig glasur, som holder snavset på afstand og minimerer rengøringsindsatsen. Derudover kommer toilettet med et spareskyl, der kan justeres efter behov. Toilettet passer i al sin enkelhed og med miljøvenlighed på cv’et godt ind på det nordisk inspirerede badeværelse/hjemmespa.

3. Luksuriøse tekstiler
Lækre bløde tekstiler på badeværelset skaber den helt rigtige følelse af velvære. Velduftende rene håndklæder og en skøn morgenkåbe er et must i din hjemmespa. Efter et langt bad, er følelsen fuldendt, når du kan indhylle din krop i blød luksus. Vælg tekstiler i kølige farvenuancer, så bliver de også en del af indretningen. Prøv f.eks. denne lækre morgenkåbe i fleece fra danske Karmameju. Den er både varm, elegant og behagelig:

4. Leg med materialerne

Tænk i kontrastfyldte materialer og struktur, når du indretter badeværelset, men husk også, at elementerne gerne må have et formål. En flettet kurv er oplagt til opbevaring af f.eks. toiletpapir, mens en lille fin træbænk er dejlig praktisk, når du skal lægge håndklædet fra dig eller have et sted at sidde, mens du lægger neglelak på tæerne. Kombination af træ, flet, sten og keramik tilfører desuden et nordisk touch til din hjemmespa, så leg med kontrasterne og find inspiration i naturen.

Kurve fra Muubs:

5. Et anderledes spejl

I stedet for det klassiske spejlskab kan du med fordel skabe en luksus-feeling på dit badeværelse med dette spejl fra Gubi. Så kan du se dit nye velplejede jeg i et lækkert spejl, som med sin seje læderstrap, vil pryde enhver hjemmespa. 

Lille spejl på væggen der…

Se, hvad vi ellers skriver om: Velvære, Badeværelser, Boligindretning og Interiør