sponsoreret indhold
5 tips til at lave en billedvæg med dine fotos
SPONSORERET indhold

5 tips til at lave en billedvæg med dine fotos

Af: Annonce
13. apr. 2016 | Bolig | BoligLiv

Billed- eller fotovægge er en smuk og personlig måde at vise dine fotos og illustrationer frem på. Med fokus på hvordan du får mest muligt ud af dine egne fotos, får du her 5 tips til at komme i gang med at lave din egen billedvæg:

1) Udvælg dine billeder
Tag udgangspunkt i nogle fotos, som du holder særlig meget af. Det kan være billeder af dine børn, din familie eller dyrebare oplevelser og øjeblikke, som har en særlig betydning for dig.

Når du laver en væg med billeder, der betyder noget for dig, så bliver den særligt værdifuld for både dig selv og din familie.

2) Hvordan skal billederne hænge?

Personlighed og smag er afgørende for, om du er til billedvægge, der er snorlige og minimalistiske eller billedvægge der har et mere ”tilfældigt” udtryk. Hvis du foretrækker et tilfældigt look, så kan det give et godt resultat, hvis du alligevel har en rød tråd i din komposition. Det kan du for eksempel gøre ved at skabe nogle linjer mellem billederne, ved at lade nogle af siderne flugte, ved at vælge den samme type ramme hele vejen igennem, eller ved at anvende et tema for valg af motiv eller farver.

3) Hvilken størrelse skal billederne have?

Du kan skabe dynamik i rummet ved at hænge billeder i forskellige størrelser, og eventuelt materialer, sammen.

Tag eventuelt udgangspunkt i dit vigtigste foto, og byg resten af displayet op omkring det.  Du kan teste din komposition ved at lægge billederne ved siden af og omkring hinanden på gulvet, indtil du finder en sammensætning, som du synes om.

 4) Materiale- og motivvalg

Selvom vi foreslår at du tager udgangspunkt i dine egne billeder, så kan du sagtens opnå et godt resultat ved at blande dem med grafikker, designplakater eller dine børns tegninger.

Du kan også vælge at anvende en blanding af billedtyper. Få for eksempel printet dine egne billeder i en almindelig fremkaldelse eller udfordr det gængse billede i ramme og lav en billedvæg, hvor du blander dine fremkaldte billeder med fotoplakater, foto på lærreder og andre materialer.

5) Print nemt dine billeder

Om du er til det snorlige, minimalistiske look eller det mere ”tilfældige”, måske rodede, look, så kan du få printet dine billeder hos Onlinefotoservice.dk. Vi tilbyder et væld af forskellige formater og materialer, herunder almindelig fremkaldelse af billeder, fotoplakater, foto på lærreder og meget mere.

Se dine muligheder hos Onlinefotoservice.dk.

God fornøjelse!