Nøgle i dør boligportal
SPONSORERET indhold

Sådan finder du en lejebolig via en boligportal

Markedet for lejeboliger kan virke helt uoverskueligt, og er du på jagt efter en lejlighed eller et værelse kan det ofte kræve både tid, kræfter og en stor portion tålmodighed at finde det rigtige match. Med denne guide, kan du få hjælp til at finde rundt i junglen af boligportaler - og forhåbentligt hurtigere få tag over hovedet.

Af: Pernille Lewinsky Kofoed Foto: Getty Images
08. sep. 2021 | Bolig | ALT.dk

Der er rift om lejeboligerne, og særligt i de større byer kan det være svært at finde en lejebolig til en billig pris. På nettet findes en lang række forskellige boligportaler, der tilbyder forskellige typer boliger til leje, bl.a. lejligheder, enkeltværelser, studieboliger og kollegieværelser. Nogle af portalerne er gratis, mens tilbyder et fast abonnement og koster et månedligt gebyr. Inden du tilmelder dig en boligportal, kan det være en god ide bl.a. at undersøge hvad det koster, vilkårene for abonnement samt en eventuelt bindingsperiode.

Her kan du få et overblik over nogle af de mange forskellige boligportaler:

Lejebolig.dk

Lejebolig.dk er en af Danmarks største boligportaler med fokus på dem, der er på jagt efter en lejebolig. Det være sig lejligheder, værelser, huse/villaer, sommerhuse, bytteboliger og studieboliger til leje og fremleje. Portalen udbyder over 9.000 ledige lejeboliger over hele landet. 

Hvad koster det:

28 dages intro til portalen koster kr. 28,00. Hvis du ikke har afmeldt dig i introperioden, koster det herefter kr. 299,00 for 28 dage. Der er ingen binding på produktet, og du kan således godt nøjes med at benytte portalen i introperioden, såfremt du ønsker det. Læs mere på lejebolig.dk

Boligportal.dk

Er Danmarks største boligportal og fungerer som en slags markedsplads for både udlejere, lejere og boligsøgende samt for købere og sælgere af ejerboliger. Portalen udbyder over 10.000 boliger over hele Danmark. 

Hvad koster det:

En prøveperiode på 4 dage koster kr. 29,00. Dette beløb dækker abonnementets første 4 dage. Herefter fortsætter abonnementet automatisk til kr. 298,00 pr. måned, medmindre du opsiger det. Beløbet bliver trukket hver 4. uge. Læs mere på boligportal.dk

Findboliger.dk

Findboliger.dk tilbyder ledige lejeboliger. På siden finder du over 6000 ledige lejeboliger fordelt over hele Danmark. Portalen har også en boligagent, hvor du gratis kan tilmelde dig via din e-mail, så du automatisk modtager mails, når der kommer nye lejeboliger, som passer til dine krav og behov. 

Hvad koster det:

Et introtilbud på at benytte portalen koster fra kr. 29,00. Der er mulighed for at tilmelde sig og få fuld adgang til sitet i 4 dage for kr. 9,00. Herefter fornyes abonnementet hver 30. dag, og fornyelsen koster kr. 299,00. Læs mere på findboliger.dk

Akutbolig.dk

På Akutbolig.dk får du et samlet overblik over ledige lejeboliger i hele Danmark. Her annonceres dagligt nye ledige lejeboliger på tværs af landet fra en lang række af udlejere - både private og professionelle.

Hvad koster det:

Det koster ikke noget at have en bruger og modtage boligbeskeder med nye, ledige boliger. Med din bruger har du adgang til udlejers kontaktoplysninger på en række lejemål, mens andre lejemål kun er tilgængelige for brugere, som er optaget på Boligsøgerlisten, hvilket kræver betaling. At være tilmeldt Boligsøgerlisten koster kr. 79,00 for 7 dage, og du binder dig for 7 dage. Læs mere på akutbolig.dk

Rentola.dk

Rentola.dk er en boligportal, der har eksisteret i over 10 år. Hos Rentola.dk finder du boligannoncer fra over 200 forskellige danske boligsider, så du hurtigt få et overblik over de ledige lejeboliger i hele Danmark. Portalen har en filtrerings funktion, som opfylder dine eventuelle krav i forhold til størrelse, beliggenhed samt pris. Rentola opdateres hver dag, og alle lejeboliger hos Rentola.dk er uden venteliste. 

Hvad koster det:

Et månedligt abonnement på 30 dage koster kr. 149,00. Du kan tegne et løbende abonnement med 14 dages fortrydelsesret. Læs mere på Rentola.dk

KBH-Bolig.dk

Dette site er en boligportal for både udlejere og lejere. Boligportalen omfatter lejligheder, værelser, huse/villaer og har særligt fokus på boliger i København og omegn, herunder lejeboliger i Valby, Østerbro, Frederiksberg og Lyngby.

Hvad koster det:

Det er gratis at oprette annoncer og benytte sitet både som lejer og udlejer. Besøg KBH-Bolig.dk her.

Lejerbo.dk

Lejerbo er ikke som sådan en boligportal men en almen administrationsorganisation, der administrerer ca. 35.000 boliger fordelt over det meste af landet. Lejerbo administrerer således almene boliger, bygger almene boliger og sørger for løbende renovering samt drift og vedligeholdelse af de administrerede boliger. Lejerbo tilbyder både ungdomsboliger, familieboliger, ældreboliger og plejecentre samt institutioner. 

Hvad koster det:

Det koster mellem kr. 200,00 og kr. 300.00 årligt pr. boligorganisation, du er skrevet op i, og du kan være skrevet op til et ubegrænset antal boliger. Læs mere på lejerbo.dk

Kilder: boligportaler.dk, bolius.dk

Anbefalet til dig