Møbler til det ultimative udeliv
Foto: PR Luksus loungesofa Den ikoniske Extrasoft-modulsofa, der er designet af Piero Lissoni, fås også som udendørssofa, til når det virkelig er tid til at nyde udelivet (Living Divani).

Møbler til det ultimative udeliv

Vi har håndplukket de smukkeste møbler og lamper, der er lige cool ude som inde. Se vores favoritter til fleksible møbler her.

Skab et smukt og funktionelt rum i det fri – og tag møblerne med ind, når sæsonen er forbi. 

Stilren afslapning

Danske Norm Architects har skabt en smuk serie havemøbler, der lyder navnet Finn. Serien er skabt for det amerikanske designbrand Design Within Reach. Vores favorit er den stilrene og mobile liggestol, 9.345 kr. (DWR).


Zigzagstol

Anin-skamlen af David Lopez Quincoces repræsenterer en stram og minimal enkelhed. Vi er vilde med det lille møbel, der nemt kan tages med indefra (Living Divani).

 

Køkkenkvalitet

Et udekøkken ud over det sædvanlige. Open er designet af Piero Lissoni for Boffi og hører til blandt toppen af udekøkkener med konstruktionen af rustfri stål og gasblus, der kan lukkes med låg. Ses her med Madia-skabe i råt træ (Boffi).

 

Perforeret ramme

Day Bed 038 fra Dimore Studio, fremstillet i metal med ryg i metalnet og polstret hynde, 200 x 87 x h 47 cm (Dimore Studio).


Klassisk trådnet

Det amerikanske ægtepar Charles og Ray Eames var epokegørende med deres organiske formsprog og taktile tilgang til møbler. Wire Chair fra Vitra er designet i 1951 og holder stadig. Fås med forkromet eller pulverlakeret stel i sort, der kan tåle at blive brugt

udendørs, fra 3.363 kr. (Paustian).


Officina Table

Bouroullec-brødrene har skabt Officina-serien for Magis. En smuk kollektion af borde med bordplader i forskellige materialer: træ, metal og glas til både ude og inde, l 200 x b 90 cm, 26.326 kr. (Roomstore).


Sid og læs

Sit and Read Sling Chair til inde og ude, designet af Kyle Garner. Stolen har stel i sortlakeret metal og betræk i sort, brunt og naturlæder, 8.549 kr. (Sit and Read).

 

Fleksibelt lys

Den tidløse klassiker No 214 er designet af Bernard-Albin Gras i 1922 og er nu relanceret som udendørslampe. Den lange, lodrette monteringsstang kombineret med den justerbare lampe­arm gør den til en supermoderne og fleksibel lampe, h 205 x l 122 cm, 10.950 kr. (Roomstore).

 

Organisk formsprog

Family-stoleserien er designet af japanske Junya Ishigami for Living Divani. I serien findes fem forskellige modeller i hvidt metal­net. Fås nu som udendørsmøbler, fra 3.216 kr. (Living Divani).


Ikonisk udeliv

Vi bliver aldrig trætte af Eero Saarinens ikoniske bord fra 1957, som både fås til inde- og udendørsbrug (Knoll).


Til store tanker

Thinking Man’s Chair er stadig den smukkeste klassiker, når det handler om udendørsmøbler. Stolen er tegnet af den engelske designer Jasper Morrison og fremstillet i lakeret metal, 12.720 kr. (Paustian).


Bad i det fri

Gardenshower af Broberg & Ridderstråle for Röshults  i stål og teak, 25.995 kr. (CasaShop).

 

Moderne lanterne

Ipnos-udendørslampen er en minimalistisk udgave af den traditionelle lanterne, designet af Nicoletta Rossi og Guido Bianchi,

35 x 35 x h 70 cm, 7.005 kr. (Flos).

 

Hæng med stil

Carribean Mambo-hængekøje fra Mexico, håndlavet af Mayaindianerne fa Yucatán, 399 kr. (www.novica.com)

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør og Have