sponsoreret indhold
Find inspiration til møbler og interiør på Instagram
SPONSORERET indhold

Find inspiration til møbler og interiør på Instagram

Møbelklassikere, lækkert interiør og nye spændende designs med kant kan både løfte dit hjem, vise hvem du er og samtidig være en god investering.

Foto: Getty Images
30. aug. 2021 | Bolig

Danmark har en lang tradition for både klassikere og nye møbler med kant, og fælles for dem alle er det æstetiske udtryk, kvaliteten og det tidløse design, som også taler ind i den bæredygtige dagsorden med mere genbrug og mindre udskiftning.

Vi har fundet en række spændende møbel- og interiørproducenter på Instagram, som kan inspirere til en indretning med æstetik og kant.

Copenhagen Woodwork - Skræddersyet snedkerarbejde i høj kvalitet

Nordic Weaving - Tekstiler inspireret af tidløse designs

Brdr. Friis Møbler - Møbler fra de største danske designere

Hipstory - Eksklusive træborde fra eget værksted i Kerteminde

Kodanska - Unik håndlavet interiør

KunstIndustrien - Unikt og cool look til hverdag og fest

Linie Design - Tæpper, der forener moderne livsstil med udsøgt håndværk

Mani Pine - Håndlavet og eksklusivt møbeldesign efter dine ønsker

3-Nordic - Nordisk stil med elegante detaljer og smukke designs

Skræddersyet snedkerarbejde i høj kvalitet

Copenhagen Woodwork er en familieejet snedkervirksomhed, som er stiftet af Mark og Zusanne i 2015.

Copenhagen Woodwork har eget værksted og showroom beliggende i Rødovre. Der udfører de skræddersyet snedkerarbejde i høj kvalitet, der kan holde i flere generationer.

Copenhagen Woodworks arbejde er præget af omhyggelig opmærksomhed på konceptet og detaljerne i hvert projekt. De har et konstant fokus på at forfine designideer på tværs af discipliner for at nå frem til en løsning, der er lige så funktionel og sammenhængende som smuk.

Tekstiler inspireret af tidløse designs

Nordic Weaving er en danskejet familievirksomhed, som designer og fremstiller produkter i 100% Mulberry silke, bambus, egyptisk bomuld og cashmere. Disse kvaliteter er blandt de mest uovertrufne tekstiler i verden, hvilket gør, at man kan tilbyde kunderne den allerbedste komfort.

På deres webshop findes et univers af skønne produkter bestående af sengetøj, cashmere-tøj til kvinder og børn samt eksklusive dyner og puder.

Fælles for deres produkter er, at de bliver inspireret af tidløse designs, som ikke går af mode blot fordi årstiden skifter. Dette er i tråd med virksomhedens mission om at få folk til at købe mindre og bedre.

Møbler fra de største danske designere

Brdr. Friis Møbler er en af Danmarks ældste og mest traditionsrige forhandlere af designmøbler. Deres sortiment rummer bl.a. de berømte ikoner fra Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Arne Jacobsen - samt en lang række andre anerkendte møbeldesignere. Med flere end 200 brands kan Brdr. Friis Møbler imødekomme langt de fleste ønsker og behov indenfor boligindretning.

På deres Instagram side kan du se nyheder fra de største danske producenter, finde gode tilbud og deltage i konkurrencer med flotte designpræmier.

Udvalgte møbler, lamper og accessories kan opleves i deres fysiske butikker i Brønshøj og Søborg, som byder på 2200m2 udstilling. Derudover er det muligt at handle online på webshoppen brdr-friis.dk

Eksklusive træborde fra eget værksted i Kerteminde

Hipstory startede i sensommeren 2015 og har lige siden leveret smukke plankeborde rundt i hele landet.

Bag Hipstory står en af Odenses succesfulde iværksættere Simon William Bukdahl Brask.
Hipstorys mål er, at elegante og lækre møbler ikke kun skal være for mennesker med masser af penge. Møblerne skal nemlig sælges til priser alle kan komme i nærheden af.

Mange af Hipstorys møbler er lavet af svensk træ eller ovntørret egetræ. Møblerne skal også være eksklusive i små skiftende udvalg.

Deres borde og andre møbler er unikke på den måde, at de fleste er håndlavede fra eget værksted i Kerteminde.

Udover plankeborde tilbyder butikken et hav af unikke muligheder indenfor boliginteriør.
Se deres udvalg af håndlavet plankeborde og standard sortiment i deres showroom på Frederiksberg, ingen ventetid, kig forbi.

Unik håndlavet interiør

Kodanska er en dansk interiørvirksomhed, der skaber håndlavede unikaprodukter med kvalitet og æstetik som bærende elementer.

Havana Banana kollektionen er deres nye tilføjelse til Kodanskas fantasifulde og stilrige designunivers. Kollektionen er en serie af mundblæste skåle, der alle er udført i et karakteristisk udtryk og med en sprudlende farvepalette, hvor farverne og sølvstøvet er tilføjet manuelt af den enkelte glaspuster.

Skålene skaber en kreativ, festlig og legende borddækning og bidrager til en personlig indretning, der ikke ligner naboens. Kollektionen egner sig både til den nordiske minimalistiske stil som et friskt og farverigt pust og som et humørfyldt element, der går i symbiose med den mere modige og farverige indretning.

Følg @kodanska og bliv inspireret af deres farverige designunivers.

Unikt og cool look til hverdag og fest

I KunstIndustriens univers af gennemfarvede lys findes nu også smukke Cone Shaped lys og Dekorationslys.

De nye smukke "søstre" i flokken er hhv. Cone Shaped lys: 6,5 cm x 16 cm eller 20 cm og Dekorationlys: 4 cm x 40 cm.

Hvem vil ikke gerne tilføje et boost til borddekorationen?
Ved at sætte Cone Shaped lys og Dekorationslys, i forskellige højder og farver, sammen med de gennemfarvede stage- og kertelys frembringes et helt unikt og cool look til hverdag og fest.

Tæpper, der forener moderne livsstil med udsøgt håndværk

Linie Design er kendt som en af Nordens førende designhuse med speciale i håndlavede tæpper og har med rødder i den danske designtradition produceret eksklusive tæpper siden 1980.

@liniedesign kan du nyde æstetikken, der kendetegner den skandinaviske livsstil, som Linie Design sikkert lader komme til udtryk gennem farver og materialer, der er nøje udvalgt for deres skønhed, holdbarhed og bæredygtighed.

Deres tæpper er omhyggeligt håndlavede af indiske håndværksmestre, som i samarbejde med et team af designere, konstant udforsker anvendelsen af de traditionelle teknikker i skabelsen af nye dimensioner, der forener moderne livsstil med udsøgt håndværk.

Håndlavet og eksklusivt møbeldesign efter dine ønsker

Mani Pine er en aalborgensisk møbelforretning baseret på håndlavede produkter, hvor man som kunde har mulighed for at designe og forme sit eget møbel. Forretningen drives af Nicolai og Jonas, der er gamle barndomskammerater.

I Mani Pine arbejdes der efter mottoet 'alt kan lade sig gøre', og derfor spænder produktsortimentet fra enormt lækre spiseborde i massivt træ til kæmpe vin- og bogreoler.

Fælles for alle møbler og designs er, at de er udviklet med fokus på naturlig sjæl, høj standard og lang levetid, og ved store projekter vægtes det højt at kunne inddrage kunden fra design til produktion.

Nordisk stil med elegante detaljer og smukke designs

3-Nordic hylder den nordiske indretningsstil med elegante detaljer og smukke designs. Det minimalistiske nordiske design kombineres med rå og unikke interiørelementer.

Gå på opdagelse blandt industrielle lamper, møbler med sin egen historie eller find et klassisk og stilrent sofabord i massivt træ.

I 3-Nordics sortiment finder du en serie af møbler i genbrugstræ, der stammer fra blandt andet nedrevne huse. Træet har sin egen unikke spændende historie og fremtiden starter i det nye møbel. Under sofabordet kan du lægge et af 3-Nordics tæpper i genbrugsmaterialer fra modeindustrien, så også her kan du træffe et bæredygtigt valg.