Følg 5 kreative blogs

Følg 5 kreative blogs

Følg 5 kreative blogs

Hækling, strikning og DIY projekter er et hit, og med ferien lige rundt om hjørnet er der masser af fritid til at være kreativ. Find inspiration til dit næste projekt fra disse 5 kreative blogs.


Monstercircus
Mette står bag roret på Monstercirkus, som er en blog om kreative DIY projekter. På bloggen finder du alt fra fine billedrammer, flotte smykker og fede gadgets. Find masser inspiration til dit næste projekt her.

Besøg bloggen her!

Klik videre og se flere blogs!
Farmorfabrikken

Mette Christina König står bag bloggen Farmorfabrikken, der er en kreativ blog til dig der hækler, strikker og syr. Bloggen handler om Mettes passion for håndarbejde, og der er både noget for de garvede og for nybegynderne.

Besøg bloggen her!
Yarn Freak

Yarn Freak er en butik i Aarhus, som også står bag denne blog om kreative garnprojekter. Her finder du mange fede opskrifter inden for strik og hækling, samt gode tips til dig der har lyst til at gøre det selv.

Besøg bloggen her!
Lutter Idyl

Lutter Idyl er en blog af Jeanette Bøgelund om moderne hækleprojekter og andre kreative ideer. Her kan du finde inspiration og fede opskrifter på tæpper, puder, grydelapper, bamser og meget mere.

Besøg bloggen her!
Strik bed elsk

Bloggen Strik bed elsk er en blog om det Louise Woller Skovdal elsker: at bruge tiden på at hækle, strikke, sy, klippe, klistre og meget mere. Her kan du se fede forvandlinger af gamle lommefund og følge med i kreative projekter fra start til slut.

Besøg bloggen her!

Læs også: Ny kollektion fra The Rug Company

Se, hvad vi ellers skriver om: DIY

610x200_woordy_dmjpg.jpg