De bedste loppemarkeder
Foto: Getty Images Gør gode kup på loppemarkeder i hovedstaden.

Loppemarked København

Guide til de bedste loppemarkeder i København

Elsker du også at gå rundt på et hyggeligt loppemarked på jagt efter gode loppefund? Måske tænker du bæredygtigt, måske er du på jagt efter noget helt specielt, eller måske elsker du bare den afslappede stemning. Vi guider dig til de bedste loppemarkeder i København.

11 gode loppemarkeder i København, du skal kende:

1. Ravnsborggade-kvarteret, Nørrebro 

På Ravnsborggade, Ravnsborg Tværgade, Ryesgade og Sankt Hans Gade finder du et hyggeligt udendørs og hyppigt besøgt loppemarked, hvor spændende nichebutikker, antikvitetsforretninger og Stig P flere søndage om året sælger ting til favorable priser. Også private beboere fra området sælger ud af garderoben, legetøj og diverse, og udover gode kup, er der er også mulighed for at købe mad og drikke. Du er tæt på søerne, så der er rig mulighed for at gå en hyggelig Københavner-tur før eller efter.

Find datoer på Ravnsborggade/Ryesgades Facebook

2. Stefansgade, Nørrebro

Stefansgade er en hyggelig gade på ydre Nørrebro, som flere gange årligt afholder hyggelige loppedage med mange spændende loppestade - fra både butikker og private. Kvarteret byder også på en masse cafeér og med Nørrebroparken tæt på, kan du tage på en ægte nørrebro-gåtur. Tjek evt. også, om den nærliggende spirende Jægersborggade har lopper samme dag.

Find datoer på Stefansgades Facebook

3. Veras Market, Under Buen

Kvinden bag Veras Market, Rebecca Vera Stahnke, har til formål at sætte fokus på bæredygtig mode med et tøjbyttekoncept. Det kører hun i to vintage-butikker, en webshop og sidst, men ikke mindst, et genbrugstøjmarked, som er blevet et stort hit indenfor loppemarkeder i København (og Odense). Så hvis du er på udkig efter fund til garderoben, så kig forbi Bispeengbuen hver søndag. Andre gange afholdes det i Nørrebrohallen eller ved Kulturhuset i indre by.

Find datoer og steder på Veras hjemmeside

4. Loppemarked i Remisen, Østerbro

Et hyggeligt indendørs loppemarked med lidt af hvert til både børn og voksne, hvor der også er mulighed for at købe mad. Pris for entré er 20 kr. og børn under 12 år er gratis. 

Find datoer på Remisens Facebook 

5. Loppetorvet på Frederiksberg

Loppetorvet ved Frederiksberg Rådhus bugner af spændende gemmer fra lokale kælderrum og garderober, og her kan du finde lidt af hvert. Markedet er udendørs, så der betales ikke entré.

Find datoer på Loppetorvets hjemmeside (datoer for 2020 bliver offentliggjort ultimo februar)

6. Værnedamsvej og Tullinsgade, Frederiksberg

De tilbagevendende markedsdage på Værnedamsvej og Tullinsgade er et hit blandt lokale og alle med en forkærlighed for delikatesser og design. Netop derfor skal du besøge Værnedamsvej på de årlige markedsdage. 

Find datoer på Markedsdag på Værnedamsvej og Tullinsgades Facebook (der oprettes løbende begivenheder) 

7. Ritas Blå Lopper, Vesterbro

Gør gode kup på Ritas Blå Lopper, som er et populært loppemarked, der flytter lokation fra gang til gang. Det er indendørs om vinteren, og de afholder typisk også et julemarked.

Find datoer på Ritas Blå Loppers Facebook 

8. Prismen, Amager

Prismen er stor hal med masser af lopper - både private gemmer og antikviteter. Her er både ting for børn og voksne. Markedet har åbent fra 10-16 og entré er 10 kr. og gratis for børn under 10 år. 

Find datoer på Prismens hjemmeside 

9. Loppeladies, Madklubben Østerbro

To gange om året i efteråret og foråret sælger nogle af Danmarks store bloggere og personligheder ud af garderoben. Det sker i Madklubbens selskabslokaler på Østerbro. Her er der god mulighed for at købe lækre mærkevare til billige penge.

Find datoer Loppeladies Instagram (bliver løbende bliver opdateret med datoer)

10. Onkel Dannys, Vesterbro

Ved siden af Øksnehallen på Onkel Dannys plads kan du på udvalgte søndage finde et af Vesterbros ældste loppemarkeder med masser af fine fund at gøre - primært tøj til børn og voksne, men også lp'er og sjove ting. Loppemarkedet er småt, men godt, og hvis du er heldig, kan du nogle gange gå videre derfra og over til området omkring Sønder Boulevard, hvor der også jævnligt holdes loppemarked om sommeren.

Læs mere på Onkel Dannys loppemarkeds Facebook

11. Sønder Boulevard, Vesterbro

En lang bred gade med masser af boder, hvor du finder alt fra møbler til legetøj og lækre vintagefund. Et af byens mest populære loppemarkeder.

Se, hvad vi ellers skriver om: Loppefund, Retro og København