GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

De bedste loppemarkeder
Foto: Getty Images Gør gode kup på loppemarkeder i vores allesammens hovedstad.

Guide til de bedste loppemarkeder i København

Elsker du også at gå rundt på et hyggeligt loppemarked på jagt efter gode loppefund? Måske tænker du bæredygtigt, måske er du på jagt efter noget helt specielt eller måske elsker du bare den afslappede stemning. Vi guider dig til de bedste loppemarkeder i København

Ti gode loppemarkeder i København, du skal kende

1. Ravnsborggade-kvarteret, Nørrebro

På Ravnsborggade, Ravnsborg Tværgade og Sankt Hans gade finder du et hyggeligt udendørs og hyppigt besøgt loppemarked, hvor spændende nichebutikker, antikvitetsforretninger og Stig P flere søndage om året sælger ud til favorable priser. Også private beboere fra området sælger ud af garderoben, legetøj og diverse, og udover gode kup, er der er også mulighed for at købe mad og drikke. Du er tæt på søerne, så der er rig mulighed for at gå en hyggelig Københavner-tur før eller efter. Find datoerne på facebook.

2. Stefansgade, Nørrebro
Stefansgade er en hyggelig gade på ydre Nørrebro, som flere gange årligt afholder hyggelige loppedage med mange spændende loppestade - fra både butikker og private. Kvarteret byder også på en masse cafeér og med Nørrebroparken tæt på, har du rig mulighed for en ægte nørrebro-gåtur. Tjek evt. også, om den nærliggende spirende Jægersborggade har lopper samme dag.

3. Veras Market, under Bispeengbuen
Rebecca Vera Stahnke har til formål at sætte fokus på bæredygtig mode med et tøjbyttekoncept, som hun kører i to vintage-butikker, en webshop og sidst, men ikke mindst, et genbrugstøjmarked, som er blevet et stort hit indenfor loppemarkeder i København (og Odense). Så hvis du er på udkig efter fund til garderoben, så kig forbi Bispeengbuen henover sommeren. Læs mere og find de nyeste datoer her.

4. Loppemarked på Remisen, Østerbro

Et hyggeligt indendørs loppemarked med lidt af hvert til både børn og voksne, hvor der også er mulighed for at købe mad. Pris for entré er 10 kr. og børn er gratis. Datoerne kan du finde her.

5. Loppetorvet på Frederiksberg
Loppetorvet ved Frederiksberg rådhus bugner af spændende gemmer fra lokale kælderrum og garderober, og her kan du finde lidt af hvert. Markedet er udendørs, så der betales ikke entré. Datoer for 2019 offentliggøres her, når de er fastlagt.

6. Værnedamsvej, Frederiksberg
Det tilbagevendende loppemarked på Værnedamsvej er et hit blandt lokale og alle med en forkærlighed for delikatesser og design, og netop derfor skal du besøge Værnedamsvej på de årlige markedsdage. Datoerne kan du finde på facebook.

7. Onkel Dannys, Vesterbro
Ved siden af Øksnehallen finder du et af de rigtig gode tøjmarkeder med masser af fine fund at gøre - primært tøj til børn og voksne. Loppemarkedet er småt, men godt, og hvis du er heldig, kan du derfra gå videre til Sønder Boulevard, som også jævnligt holder loppemarked. Læs mere på Facebook.

8. Ritas Blå Lopper, Vesterbro
Gør gode kup på Ritas Blå lopper, som er et populært loppemarked, som flytter lokation fra gang til gang. Det er indendørs om vinteren og afholder typisk også et julemarked.

Læs mere på Ritas Blå Loppers Facebook, hvor du også finder de nyeste datoer.

9. Sønder Boulevard, Vesterbro
En lang bred gade med masser af boder, hvor du finder alt fra møbler til legetøj og lækre vintagefund. Et af byens mest populære loppemarkeder.

1o. Prismen, Amager

Prismen er stor hal med masser af lopper - både private gemmer og antikviteter. Her er både ting for børn og voksne. Datoer for 2019 er søndag d. 3. februar, søndag d. 10. marts og søndag d. 7. april. Markedet har åben fra 10-16 og entré er 10 kr. for alle over 10 år.

Se, hvad vi ellers skriver om: Loppefund, Retro og København