Nylanceret dansk-inspireret designserie vil klæde enhver bolig

Nylanceret dansk-inspireret designserie vil klæde enhver bolig

Musik er et must til vores private fester derhjemme, til hyggeaftnerne med veninderne, den kan gøre selv rengøringen til en fest og er med andre ord med til at sætte stemningen i vores liv.

Så hvorfor ikke gøre din lydoplevelse helt perfekt med lækre kvalitetshøjtalere i dansk-inspireret design fra Harman Kardon.

Hvad end der er tale om venindehygge, om du og kæresten har budt på gedigen parmiddag eller du har inviteret hele familien til festlig fødselsdag, så er musik med til at danne ramme for den helt rette stemning – også når du svinger gulvkluden til ’Ugens uundgåelige på P3’, eller når du sætter din yndlingspodcast på og læner dig tilbage i din bløde sofa efter en lang arbejdsdag. Måske tænker du ikke over det, men musik, podcasts, radionyheder mm. gør ikke bare din bolig til et opholdssted, den gør den til et levested.

Lyd er med andre ord grobund for oplevelserne i dit hjem, der tæller alt fra daglige rutiner til store fester. Når du derfor skal vælge højtalere til hjemmet, er det vigtigt, at lyden er i top, og lige så vigtigt er det, at designet er i særklasse. En højtaler behøver nemlig ikke være en stor, malplaceret tingest, der forstyrrer i din personlige indretning – en højtaler kan i stedet sagtens indgå som del af dit smagfulde interiør. Er du i tvivl om, hvor du skal lede efter en højtaler, der opfylder netop disse behov, bør du rette blikket mod det ikoniske brand Harman Kardon, som har skabt et af de mest moderne højtalersystemer, både rent lydmæssigt og designmæssigt. Fælles for højtalerne i deres ny lancerede serie, ’Citation’, er, at alle modellerne forener et rendyrket scandi-cool designstil, teknologisk innovation og en imponerende flot lyd.

HK-Citation-500-Grey-Credenza-Stairs.jpg

Sublimt lydbillede i flere rum

Harman Kardon har over 65-års ekspertise i at skabe højtalere med sublim og organisk lyd, så du kan roligt skrue ekstra op for lyden, for du kan være sikker på at tonerne fra dit yndlingsnummer vil strømme ud af højtaleren med en detaljerigdom i lyden, som både er kraftfuld, rund og behagelig – og når først, du har oplevet lydkvalitet i særklasse, er det ikke noget, du vil gå på kompromis med. I den designlækre serie finder du stribevis af forskellige typer højtalere, vælg f.eks. mellem små højtalere, en soundbar, en aktiv subwoofer surroundhøjttalere og gulvhøjttalere, og investerer du i flere højtalere, kan du med den smarte multiroom-funktion hører de samme sprøde toner i både køkken, stue og endda på toilettet – alt efter, hvor du selvfølgelig placerer dem. Det behøver dog ikke være den samme musik, der strømmer ud af højtalerne derhjemme – måske din kæreste foretrækker ét nummer, mens du foretrækker et andet. Det kan også være, de mindste fyrer den af med ’Åh, Abe-hits’ på børneværelset, mens I andre kobler af med mindre tempofyldte melodier. Alles behov bliver dækket! Og med højtalere fra Harman Kardon er du ikke bare garanteret sublime musikoplevelser. Tilkobler du dem til dit fjernsyn, vil du med den høje lydkvalitet være sikker på filmopleveler ud over det sædvanlige.HK-Citation-Surround-With-Pair-GRAY-1605x1605px.jpg

Unikt dansk design

Harman Kardon er ikke kun garant for rigtig god lyd, men også for et æstetisk touch. Deres første højtalere nogensinde var således en radioafspiller, designet som et fint møbel, og den designfilosofi er stadig en del af brandets DNA, for højtalere skal vises frem – ikke gemmes væk. Harman Kardons højtalere indtager derfor en fremtrædende rolle i hjemmet og skiller sig rent designmæssigt ud.

De nye højtalere i Citation-serien er skabt i samarbejde med den danske designtekstilproducent, Kvadrat, der hører blandt en af Europas bedste. Her er der er tale om et højtalerdesign, der er helt unikt. Det blev da også understreget, da Citation-serien var blandt vinderne til Design Awards 2018, hvor brandet vand en IF Design Awards – en pris, der gives til teknologiske produkter, som hæver barren for ”æstetik, kvalitet, brugervenlighed samt et ergonomisk og effektivt design.” 

Alt det er jo sød musik i øret for alle os, der er vilde med eksklusivt dansk design. Og uldstoffet i Citation-seriens højtalere har ikke bare et eksklusivt ’look’, det er også både smudsafvisende og brandsikkert.

Smarte højtalere

Harman Kardon tilbyder ikke bare god lyd i lækkert design, de følger også med tidens tendens mod smarte, teknologiske løsninger, og med Google Voice Assistant kan du nemt styre din trådløse Citation-højtaler med stemmen – ja, den er god nok. Højtalerens stemmestyring betyder, at du med eget vokabularium kan bede din højtaler om at skifte nummer, skrue op og ned, og ikke nok med det, kan du også spørge om, hvordan vejret bliver den pågældende dag, få serveret dagens vigtigste nyheder, få listet din kalender for den kommende uge mm. Det er altså smart! Desuden kan du med anlæggets indbyggede Chromecast-funktion forbinde højtaleren til mere end 300 lyd- og video-streamingudbydere, og få den vildeste lydoplevelse, når du trykker play for Netflix.

Skab unikke oplevelser med Harman Kardon Citation. Tjek hele serien ud her. 

HK-Citation-500-Hero-GRAY.jpg

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik